Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 162K

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Valla bende denedim. Tırt. Sadece 7mb tr yama bile 35 dk da yüklendi. Akıcı mı evet ama kullanışlı değil. Ben sırf kamera çalışmadığı için geri döndüm. Megaos un başka bir romunu yükledim. Ama nedense rom akıcı olmasına rağmen instagram öyle yavaş ki.! Bir de magisk ne ettiysem kalkmadı. Geri kendi romuma döneceğim akşama. Sen ne yükledin? 8-|
Afterlife 8.1 :) Eski dost

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Link var mı hocam ? Kernel vs ? Birde özelleştirme var mı ?
Twrp kullan hocam. Gapps olarak da nikgapps core.

Orta düzeyde özelleştirme barındırıyor :)

grdlsv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Note 10 pro max (sweetin) HyperOS OS1.0.25.0.THGMIXM - PORT | Android 13 By
Bu romu kullanan var mı? Dünden beri beni deli etti. Kurdum. Süper akıcı lakin bildirim ekranında sistem güncellemesi tamamlanıyor yazısı kayıp olmuyor. Luffy e de sordum. kendisi kaybolur hata değil diyor ama 48 saat oldu. Can sıkıcı bir durum. Hyperos kuran, akıcı, takılma yaşamadığınız Hyperos1 veya 2 rom var mı? Çin olmasın global olsun. Ekranda anlamadığım şeylerin yazmasını da istemem. Hem çin portları takılma yapıyor.. Kerneller de işe yaramıyor bir süre sonra. Bu romda takılma diye bir şey yok. Bildirimdeki yazı, bir de bazen ekrana basınca tepki almıyor. He bir de sabah açılmadı telefon güvenli modda açtım sonra tekrar başlattım öyle açtı. Öneriniz yoksa endonezya roma döneceğim. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Üst Alt