symbuzzer kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Note 9 Pro Mi hesabı kaldırma

Merhaba. Ubuntu Touch yüklemek üzere Redmi Note 9 Pro arıyordum. Bir telefoncuda buldum. Ancak mi hesabı var cihazda. Cihaz açılıyor ama format atılırsa mi hesabı isteyecekmiş. Bunun benim yapabileceğim kolay bir çözümü var mı? Telefoncu yarın sabah bir şeyler deneyeceklerini söyledi ama sanki...
  2. S

Araçlar Güncellemelere karşı Kernel koruma scripti

https://github.com/symbuzzer/kernel-ota-survival-addon.d-script Bu scriptin amacı; rom güncellemeleri esnasında mevcut kernelin yedeğini alıp güncelleme tamamlandıktan hemen sonra geri yükleyerek kernelin güncellenmesini engellemek. Bu sayede rom ile birlikte gelenden farklı kernel kullananlar...
  3. S

Uygulama bakimzi - ROOT'lu Qualcomm Snapdragon cihazlar için güçlü bir araç

bakimzi - GitHub - symbuzzer/bakimzi: ROOT'lu Qualcomm Snapdragon cihazlar için güçlü bir araç Qualcomm Snapdragon işlemcili, şebeke sorunları olan cep telefonlarının daha kolay onarılabilmesi ve başkaca teknik işlemlerin gerçekleştirilebilmesi için geliştirilen ücretsiz, reklamsız ve açık...
  4. S

Araçlar APatch - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

merhaba arkadaşlar. size bir süredir geliştirmesini gözlemlediğim apatch projesinden bahsetmek istiyorum apatch; android cihazlar için, magisk ve kernelsu benzeri, kernel tabanlı bir root ve modül çözümü. github üzerinden projeyi görebilirsiniz. ayrıca hem github sayfasındaki faq bölümünü hem...
  5. S

Recovery TWRP 3.7.0 - Android 14 için

Merhabalar. Android 14'te veri çözümleyebilen TWRP: TWRP-370_A14.img
  6. S

Recovery [Test] TWRP 3.7.0 - Apollo

Herkese merhabalar. Mi 10T ve Pro'da TWRP olayı biraz sıkıntılı biliyorsunuz. Mevcut TWRP'lerin hepsi başka MSM8250 cihazlardan ya portlanmış ya da onların device-tree'leri ile derlenmiş. Böyle olunca cihaza özgü olmayan ve bir çok özelliği çalışmayan farklı farklı TWRP'ler ortaya çıkmış. Bu...
  7. S

Soru HyperOS'ta sistem uygulamalarında reklam var mı? Sistem uygulamaları kaldırılabiliyor mu?

Başlıkta da belirttiğim gibi; HyperOS'ta sistem uygulamalarında reklam var mı? Sistem uygulamaları kaldırılabiliyor mu?
  8. S

Araçlar apollo fastboot flasher

Merhaba arkadaşlar. Çok rom deneyen biri olarak belirli aralıklarla orjinal romu tekrar kurup, üzerine temiz kurulum yapmam gerekiyor. Malum romların çoğu bazı bölümler üzerine yama yapıyor. Fastboot romunu rom dosyasının içinde gelen script ile yüklemek çok zor olabiliyor. Misal içerisinde...
  9. S

Uygulama MRepo - Magisk ve KernelSU modülleri için mağaza

MRepo uygulamasını bir süredir kullanıyorum. Aynı zamanda Türkçeleştirme işlemini de resmi olarak ben yapıyorum. Haberi olmayanlar için burada paylaşmak istedim. MRepo uygulaması, Magisk ve KernelSU modül repolarını ekleyerek, bu repolardaki modülleri indirip, kaldırabileceğiniz...
  10. S

Soru AOSP yüklenebilen cihazınızda neden MIUI kullanıyorsunuz?

Elimde dimensity 1100'lü yurtiçi 0 Poco X3 GT varken. Satıp ikinci el Mi 10T Pro aldım sırf AOSP kurabileyim diye. MIUI istemememin sebebi ise çok fazla bloatware olması ve sisteme kısıtlanamayan tam erişim yetkisi olan Güvenlik uygulamasının bile reklam gösteriyor oluşuydu. (Biliyorum...
  11. S

Uygulama MRepo - Magisk ve KernelSU için modül mağazası

Merhaba arkadaşlar. Yine türkçeleştirmesini kendimin yaptığı bir uygulama ile sizlerle birlikteyim. Başlıktan da anlaşılacağı üzere, bu uygulama ile özgür magisk modül mağazalarına erişebiliyor, yüklü modüllerinizi görüntüleyebiliyor, kaldırabiliyor, güncellemeyebiliyorsunuz. Türkçe sürümü...
  12. S

Mod KernelSU için systemless hosts modülü

KernelSU üzerinde AdAway veya benzeri hosts dosyasını değiştiren uygulamaları kullanmak için gerekli modül. Şuradan indirebilirsiniz: GitHub - symbuzzer/systemless-hosts-KernelSU-module: Required module to use applications such as AdAway on KernelSU Eğer Adaway kullanmadan doğrudan KernelSU...
  13. S

Araçlar KernelSU - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

arkadaşlar merhaba. uzun zamandır forumda bu konunun açılması gerektiğini düşünüyordum. kernelsu; android cihazlar için, magisk benzeri, kernel tabanlı bir root ve modül çözümü. github üzerinden projeyi görebilirsiniz. ayrıca hem github sayfasının hem de yönetici (manager) uygulamasının...
  14. S

Mod MIUI Debloater Magisk Modules - En kişiselleştirilebilir debloat modülü

Arkadaşlar herkese merhaba. Tekrardan yeni bir Magisk Modülü daha doğrusu modül serisi ile sizlerle birlikteyim. Daha önceki sadece Poco cihazlar için olan modülleri bütün MIUI cihazlarda çalışacak şekilde güncelledim. Modüllerin kendi kendini güncelleme özelliği mevcuttur. Böylelikle modül...
  15. S

Yardım Mi 10T /Pro için ROM test edecek kişi arıyorum...

Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz Pixel Experience 13 resmi desteği kesildi. Şu an için geliştirilen çok az Android 13 ROM'u kaldı. Ben de kendim Google Cloud'tan sunucu kiralayıp gerekli kurulum ve ayarlamaları yaparak Pixel Experience 13 ROM'unu kendim derlemeye karar verdim. Amacım her ay...
Üst Alt