symbuzzer kullanıcısının son içeriği

1. S

Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

ne yazık ki hosts methodunda bu mümkün değil 1731697437 başka bir engelleyici, tarayıcı veya dns kullanıyor olabilir misiniz? 1731697564 modülün çalışmadığını belirtenler daha detaylı bilgi vrebilirler mi acaba? mesela cihaz, android sürümü, rom, root metodu,temiz kurulumun denenip denenmediği...
  2. S

Uygulama MRepo - Magisk ve KernelSU modülleri için mağaza

ksu ayarlardan mrepoya izin verin
  3. S

Bende hiç reklam görünmüyor. Yine kontrol ettim detaylıca. Muhtemelen modülün kurulumunda hata var. Şu adresten teyit edebilir misiniz? Turkish Ad Hosts test sayfası
  4. S

Modülün düzgn kurulup kurulmadığını şu siteye girerek anlayabilisiniz: https://symbuzzer.github.io/adtest 1729064069 kontrol ediyorum. bir kaç güne yeni güncellemede çözülür muhtemelen 1729064131 ne yazık ki böyle bir şey yakın zamanda mümkün görünmüyor. chazın açılışının çpk erken evrelerinde...
  5. S

Uygulama MRepo - Magisk ve KernelSU modülleri için mağaza

sunucular geçici veya kalıcı olarak kapanmış olabilir. bir müddet sonra tekrar deneyin. eğer geçici ise sorun çözülür. kalıcı ise yapacak bir şey yok
  6. S

Mod Poco için gereksiz sistem uygulamalarını kaldırma modülü

Modülleri kurup cihazı yeniden başlattıktan sonra Ayarlar>Uyguulamalar bölümünde kaldırdığınız uygulamaların güncellemelerini de manuel olarak dilmeniz gerekebiliyor. Ayrıca modülün geliştirmesini uzun süre önce bıraktım, yeni Android romlarda çalışıp çalışmadığından emin değilim
  7. S

Kaldırdığınızda direk sistemden etkileri kalkar. Sistemde bir şeyi değiştirmiyor
  8. S

Mod KernelSU için systemless hosts modülü

Yönergeleri dikkatli takip edin. Hata almanız beklenen bir şey
  9. S

Araçlar KernelSU - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

Estağfurullah. Geliştirici demeyelim. Türkçe çeviri, QoL ve UX feedback ile bug report konusunda yardımcı oluyorum sadece 1725043374 Estağfurullah :)
  10. S

systemless host kernelsu modülünü kaldırmanız gerekiyor. eğer turkish ad hosts modülünü kullanacaksanız
  11. S

hocam elimde miui cihaz yok ama yardımcı olabilirsen ekleybilirim tabi 1724400126 benim, eşimin ve etrafımdaki bir çok kişiniz cihazlarında çalışıyor. Başka olumsuz bir geri bildirim de gelmedi bu yönde. Sorun halen devam ediyor mu? 1724400162 Ekliyorum hocam, bir kaç gün takip etmem gerekecek...
  12. S

Diğer Magisk açığı sayesinde onay vermeden root yetkisi

İlk mesajıma ek olarak; Ksu ve Apatch'in beyaz listesinde olmayan uygulamalar cihazda root yetkisi veren bir sistem olduğunu farkedemezler normalde. Tabi bu çeşitli güvenlik açıklarıyla aşılabilir. Son olarak, ben bu uygulamanın sistem düzeyinde çalışan (muhtemelen ROM'a gömülü veya bir...
  13. S

Diğer Magisk açığı sayesinde onay vermeden root yetkisi

Merhaba. Anladığım kadarıyla videodaki uygulama, Magisk izin verilen uygulamalar listesine bir şekilde erişip sql-injection ile başka bir uygulama ekliyor listeye. Eklenen diğer uygulama da, bu ii yapan uygulamada Magisk'i hiç tetiklemiyor üstelik. Elimde kaynak kodu veya en azından exploit...
  14. S

Diğer Turkish Spam Numbers projesi

Raporlandıkça ekliyorum
  15. S

Diğer Turkish Spam Numbers projesi

Uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba herkese. Turkish Ad Hosts'tan sonra yeni bir proje ile karşınızdayım. Turkish Spam Numbers projesi, Türkiye'de yaygın olarak GSM kullanıcılarını rahatsız eden, "internet taahhüt sürenizin sonuna geldiniz" vb. spam aramaları engellemek ve listelemek için...
Üst Alt