Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhaba,
Ben profesyonel olmayan bir kullanıcıyım. Sürekli telefonun kendisinin yayınladığı güncellemeleri yüklüyorum fakat son zamanlarda telefon kaplumbağadan hallice bir hal almaya başladı. Programdan atmalar, ses kalitesi düşüklüğü, zaman zaman şarj kablosunu takmama rağmen şarj...
CEPPORT ile ilgili CİMER üzerinden yapmış olduğum suç duyurusu aşağıdaki gibidir;
Sayın Yetkili;
19.01.2019 tarihinde CEPPORT (MYS İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ) aldığım Pocophone F1 adlı telefonum kullanmaya başladığım günden itibaren hep problem çıkartmıştır. Yaşadığım sıkıntıların...
Sevgili arkadaşlar,
Bugün telefonum ekte bulunan videodaki gibi defalarca açılıp kapandı. En sonunda kendi kendine format attı. Böyle bir sorunla karşılaşan bir arkadaşım varmıdır.
Dip not: Yaklaşık 2-3 ay önce dokunmatik sorunu nedeniyle garantiye gönderdim ekranı değiştirip geri gönderdiler...
Kardeşim benzer sorunlardan telefonu servise gönderdim. Bugün cihaz takip sayfasında "ekran değiştirildi" diye uyarı vardı. Telefon gelsin bakacağım herhangi bir sıkıntı var o diye. Ayrıca ben pubg clash royale vb oyunları oynayamayacaksam neden bu kadar para vereyim ki. 600 tllik telefon da...
Aldığım günden beri dokunmatik problemi yaşıyorum. Yazılım ile düzelecek denildi ve 2 kere yazılım yükledim. Değişen birşey yok. Özellikle clash royale, pubg ve brawl stars gibi oyunlarda ciddi problemler yaşıyorum. Teşekkürler cevap için.
1571590804
Bu sürec uzun sürüyor sanırım. Ya da yasal...
Sevgili arkadaşlar,
Telefonumu garantiye gönderdim dokunmatik vb sorunlarından dolayı. KVK sayfasında ise Mi Yüksek Seviye Merkezine Gönderildi diye yazıyor. Araştırdığım kadarıyla buraya giden telefonlar tamir olmuyormuş. Tecrübeli arkadaşlardan konu ile ilgili nasıl bir süreç beni bekliyor...
Dokunmatik olayı can sıkıcı hal almaya başladı. Yedek bir telefon bulur bulmaz servise götüreceğim. Hoparlör sorunu hiç birşey yapmadan düzeldi. Ama bu süreçte telefondan çok soğudum. Sorunsuz bir pocophone kullanıcısı olmayı tercih ederdim. Nasip.
Araştırarak aldım aslında dokunmatik sorununu gözden kaçırmışım yada o zaman bu kadar ki kadar bariz birşey yoktu. Şimdi telefonun başındaki adama "Alvin" twitter üzerinden yazdım bakalım ne diyecek
Sevgili arkadaşalar,
Pocophone F1 kullanıcısıyım öncesinden iPhone kullanıyordum android bilgili siz düşünün. Telefonumda ki bir kaç sıkıntı konusunda sizlerin yardımına ihtiyacım var.
Supercell'in brawl stars oyununda hareket etmede sürekli dokunmatik ten kaynaklı olduğunu düşündüğüm...