Sxiao kullanıcısının son içeriği

1. Sxiao

Yardım Netflix, Amazon vs. gibi uygulamalarda yaşanan bulanıklaştırma sorunu

Netflix vs. izlerken bildirim paneli veya kontrol merkezini açtığımda arka plan bulanık olmuyor ve yazılar içiçe giriyor. L1 sertifikasında oluyor, L3'te düzeliyor. Bu sorunu yaşayan var mı araştırdım bulamadım
  2. Sxiao

Rom AbhiX ROG Edition v13.0.1 Stable | MIUI 13 | A12

AbhiX ROG Edition v13.0.1 Stable | MIUI 13 | A12 Güncelleme tarihi: 05/04/2022 Bilinen Hatalar: Tamamen Türkçe değil Pop-up kamera çalışmıyor Durum çubuğu ortasında siyah bir daire var Titreşim çalışmıyor İndirme Linki Video
  3. Sxiao

Mod Çin tema mağazasını global romlarda kullanma (root)

Bu modülü magiskten kurduktan sonra çin mağazasında olan temaları kullanabilirsiniz. Magiskten modülü aktif edip, cihazınızı yeniden başlatın. MIUI 12.5 sürümünde denenmiştir. Cihazınızın başına gelecek hasardan sorumluluk kabul etmiyorum. https://disk.yandex.com.tr/d/tMBkaLdEMxdgJA
  4. Sxiao

Mod iOS Dock modu

iOS'ta bulunan dock özelliğini MIUI da kullanmak mümkün. MIUI 12.5.1 / Android 11 sürümünde çalıştı diğer sürümlerde de denenebilir ama tavsiye etmiyorum cihazınız açılmayabilir. Şu şekilde görünüyor. Gerekli işlemler/modüller *Bootloader açık olmalı *Magisk/root (v23 tavsiye ediyorum)...
  5. Sxiao

Mod Uygulama kasası 13.1.0 (Yeni MIUI Widgetlerini kullanma)

Global uygulama kasasına yeni güncelleme geldi bununla yeni widgetleri kullanabiliyoruz artık. Global romlarda çalışır. Custom romlarda denenmemiştir. App vault 13.1.0 Ana sayfaya eklemek için Play Store'dan activity launcher indirip uygulama kasasını bulun...
  6. Sxiao

Mod Kontrol Merkezi yazısını değiştirme

MIUI 12 ile gelen Kontrol Merkezi yazısını değiştirme yönteminden bahsedeceğim. MIUI 12.5 ile MIUI 12 öncesi romlar için uygun değildir. Cihazınızda Magisk (root) ve MT Manager uygulaması olmalıdır. Aşağıda magisk modülünü paylaştım. Örnek resim MT Manager indirip kurduğunuzu farzediyorum...
  7. Sxiao

Rehber MIUI 12 uygulama simgelerini değiştirme

Merhaba sevgili dostlar, sizlere MIUI 12 varsayılan temada beğenmediğiniz uygulamaların ikonlarını değiştirme yönteminden bahsedeceğim. Bu konuyu bilen vardır paylaşımı da yapılmıştır ama ben daha detaylı olarak anlatacağım ve son Launcher + MIUI 12 güncellemesiyle çalışmadığı için onun çözümünü...
  8. Sxiao

Yardım Statusbar icon gizleme

Arkadaşlar forumda statusbar iconlarını gizleme kodu veya gizli bir ayarı vardı sanırım aradım ama bulamadım
  9. Sxiao

Mod MIUI 12 kontrol paneli varsayılan rengi değiştirme

Bu modüllerle kontrol merkezi, ayarlar, bildirim merkezindeki vs. varsayılan mavi rengi değiştirebilirsiniz. Toplam 12 renk bulunmaktadır. Yüklemeniz için magisk (root) gerekiyor. zip* içinden çıkan herhangi bir rengi seçip magisk/modüllere ekleyip yükleyebilirsiniz. Deniz yeşili Mor Şeftali...
  10. Sxiao

Uygulama MIUI Alpha Launcher Güncellemesi V4.21.0.2425-10261728

Arkadaşlar bu sürümde son kullanılanlara yeni bir görünüm eklendi o yüzden paylaşayım dedim. Yedeğinizi mutlaka alın. Alfa sürüm olduğundan hatalar olabilir. https://yadi.sk/d/TGUYoAe93v8uFA https://drive.google.com/file/d/1-FD9q2PsveBZzqrzv0W85j4AHSv5M9Fs/view?usp=drivesdk MIUI System...
  11. Sxiao

Vodafone Vodafone taahhütüm bitiyor

Merhaba arkadaşlar Vodafone ile bir yıllık taahhütüm bu ay bitiyor. Redli 12 tarifesini kullanıyorum 12 GB internet 1500 dk konuşma 250 SMS 56 lira ödüyorum. Vodafonedan memnunum aslında ama başka hat da denemek istiyorum önerdiğiniz ucuz kaliteli bir tarife/hat var mı? Teşekkürler.
  12. Sxiao

MIUI 12 Mi9T Pro / K20 Pro EEA Avrupa Kararlı Rom v12.0.1.0.QFKEUXM İndirme Bağlantıları

Mi9T Pro / K20 Pro EEA Avrupa Kararlı Rom Global V12.0.1.0.QFKEUXM OTA bağlantısı https://bigota.d.miui.com/V12.0.1.0.QFKEUXM/miui-blockota-raphael_eea_global-V11.0.6.0.QFKEUXM-V12.0.1.0.QFKEUXM-625ad9c6ed-10.0.zip Recovery bağlantısı...
  13. Sxiao

Mod [Magisk Modülü] MIUI 11/10 Batarya Simgeleri

Bildiğiniz gibi MIUI 11 son beta sürümleriyle gelen ve büyük ihtimalle MIUI 12 ile devam edecek yeni bir batarya simgesi söz konusu. Ancak benim gibi bu simgeyi beğenmeyen olduğunu düşündüğüm için bu magisk modülünü paylaşıyorum. Tabi yeni simgeyi sevenler ve MIUI 11 öncesi rom kullananlar için...
  14. Sxiao

Mod [Magisk Modülü] JoyPixels Emoji

Gerekli işlemler/uygulamalar 1- Bootloader kilidiniz açık olmalı 2- Magisk (root) 3- JoyPixels.zip Modülü Magisk/Modüllerden yükleyebilirsiniz.
Üst Alt