Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
XDA üzerinde bir konu okudum ve Mi Yetkili Hesap olmadan cihazın Unbrick olması suan için zor Xioami Yetkili Hesap zorunluluğunda ısrarcı sanırım parasını verip serviste yaptırın veya garantiden yaptırmayı deneyin.
Hocam dondursamda çalışmıyor ama Lineageos ve Omnirom gibi romlarda aynı işlemleri yaptığımda herhangi bir sıkıntı olmuyor. Eğer stock dialeri dondurursam yine aynı sorun oluyor. Telecom APK frameworkunu bulmam lazım sanırım.
Merhaba arkadaşlar ben gapps installer ile Google dilaer framework kurdum ve telefonda bulunan stock dialeri (telefon uygulaması) sildim normal numaraları ararken Google dialer arayüzü çalışıyor ama acil durum numaralarında çalışmıyor arıyor ama dialer arayüzü gelmiyor sorunun çözümünü çok...
Cihazi normal olarak kullaniyordum gsi rom denemek istedim Pixel Experience Plus arm64 a only android 9 img indirerek cihazin ana konumundan twrp wipe yaptiktan sonra image install ile denedim sadece.
Merhaba arkadaşlar cihazım Oneplus 5T BlueSpark Treble TWRP ile kullanıyorum cihaz özelliklerim arm64 ve Treble için (slot a/only a) uyumlu fakat TWRP üzerinden wipe yapıp uyumlu Pixel Experience Plus image yükledikten sonra cihaz açılıyor fakat ekran gelmiyor bildirim ışığı sadece beyaz yanıyor...