Susceptive kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Kamera Flashı Kendi Kendine Açılıyor

Belirli aralıklarla açılıp kapanıyor bazen de kapanmıyor yedek aldıktan sonra format atacağım tekrar olursa artık servise mi götürmem gerekir?
  2. S

Yaptım onu ama değişen birşey olmadı.
  3. S

Arkadaşlar telefonumda çizik bile yok ama kamera flashı kendi kendine açılıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  4. S

Yardım Brick konusunda yardım RN8P

XDA üzerinde bir konu okudum ve Mi Yetkili Hesap olmadan cihazın Unbrick olması suan için zor Xioami Yetkili Hesap zorunluluğunda ısrarcı sanırım parasını verip serviste yaptırın veya garantiden yaptırmayı deneyin.
  5. S

Yardım Ekran Döndürme Sorunu

Merhaba arkadaşlar ekran döndürme açıkken telefonu düz zemine koyduğumda ekran yan dönüyor bu sorunu çözebilen var mı servise mi gitmek lazım acaba?
  6. S

Yardım Google Telefon Acil Durum Numaraları

Hocam dondursamda çalışmıyor ama Lineageos ve Omnirom gibi romlarda aynı işlemleri yaptığımda herhangi bir sıkıntı olmuyor. Eğer stock dialeri dondurursam yine aynı sorun oluyor. Telecom APK frameworkunu bulmam lazım sanırım.
  7. S

Yardım Google Telefon Acil Durum Numaraları

Merhaba arkadaşlar ben gapps installer ile Google dilaer framework kurdum ve telefonda bulunan stock dialeri (telefon uygulaması) sildim normal numaraları ararken Google dialer arayüzü çalışıyor ama acil durum numaralarında çalışmıyor arıyor ama dialer arayüzü gelmiyor sorunun çözümünü çok...
  8. S

Yardım GSI Yükleme Sorunu

Bende arastirdim ama cihazimla ilgili pek sonuc bulamadim belki mooke os ile olur musait bir zamanda deneyecegim yardimlariniz icin tesekkurler.
  9. S

Cihazi normal olarak kullaniyordum gsi rom denemek istedim Pixel Experience Plus arm64 a only android 9 img indirerek cihazin ana konumundan twrp wipe yaptiktan sonra image install ile denedim sadece.
  10. S

Hocam dediginiz gibi yaptim bu seferde boot animasyonunda (google logosu yukleniyor) takili kaldi.
  11. S

Merhaba arkadaşlar cihazım Oneplus 5T BlueSpark Treble TWRP ile kullanıyorum cihaz özelliklerim arm64 ve Treble için (slot a/only a) uyumlu fakat TWRP üzerinden wipe yapıp uyumlu Pixel Experience Plus image yükledikten sonra cihaz açılıyor fakat ekran gelmiyor bildirim ışığı sadece beyaz yanıyor...
  12. S

Çözüldü Oneplus 5T Twrp Hakkında

BL açılması gerekiyormuş hallettim.
  13. S

Çözüldü Oneplus 5T Twrp Hakkında

Oneplus 5T'ye TWRP yüklemek için bootloader kilidini açmamız şart mı bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Üst Alt