Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normalde daha once kullandığım hiçbir romda böyle bir sıkıntı yaşamadım Eu Stabil'e gectim 2 hafta once suan bazen arayanlar ulasamiyor, daha sonra konuştuğumuzda ariyorum ulasilamiyor sana diyorlar, kendim de 2-3 defa test ettim gunun belli zamanlarinda telefon o an acik olmasina ragmen hatta...
S. Aleykum dostlar cihazim mi9tPro tam ekran hareketleriyle kullanıyorum cihazi swiftkey klavye kullanirken boyle klavyenin boyutunu ayarlayip yukarıya alabiliyorsun cunku telefon uzun olduğu icin cok asagida kaliyo diğer turlu klavye ve yazılmıyor.
Fakat Swiftkeyden hic memnun değilim hizli...
Hocal eu romda bizzat denedim android 10 miui11 çalışıyor. Romunuz neydi tam olarak
1573064231
Hocam direk APK olarak yükleyebilirsin. Kalan ayar senin goz zevkine kalmış
Forumlarda bir çok yerde Eu ve diğer custom romlarda selfie kamerasının ters kaydetmesi, gece modunun hata vermesi gibi sorunlar yaşadığım GCAM'in sorunsuz bir versiyonunu arıyordum XDA'da buldum herkes faydalanabilir selfieleri düz kaydediyor gece modu da aktif...
Global kararli surumde duzgun calisan gcam eu roma gectim haftalik, gece modu calismiyo uygulama duruyo gece moduna gecince ve on kameradan cekilen fotograf ters kaydoluyor. Cozumu var mi?
Merhabalar telefonum mi9t pro fastbood modda rom atarken kaldı mi flash tool bu şekilde hata veriyor, bir arkadaş 64 bit olanı dene dedi o da telefonu görmüyor ne yapmam lazım? Sınav haftasında telefonsuz kaldım lütfen yardım edin