suprose kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Eu Stabile Geçtim Telefon Açıkken Arayanlar Ulaşamıyor

Normalde daha once kullandığım hiçbir romda böyle bir sıkıntı yaşamadım Eu Stabil'e gectim 2 hafta once suan bazen arayanlar ulasamiyor, daha sonra konuştuğumuzda ariyorum ulasilamiyor sana diyorlar, kendim de 2-3 defa test ettim gunun belli zamanlarinda telefon o an acik olmasina ragmen hatta...
  2. S

Yardım Klavye Alt Boşluk Sorunu

S. Aleykum dostlar cihazim mi9tPro tam ekran hareketleriyle kullanıyorum cihazi swiftkey klavye kullanirken boyle klavyenin boyutunu ayarlayip yukarıya alabiliyorsun cunku telefon uzun olduğu icin cok asagida kaliyo diğer turlu klavye ve yazılmıyor. Fakat Swiftkeyden hic memnun değilim hizli...
  3. S

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Her eu beta guncellemesi sonrasi root ucuyor magisk yuklu degil diyor ve modullerin hepsi gidiyor. Bu hep boyle mi olacak
  4. S

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Her eu beta güncellemesi sonrasi bu magisk ve bütün modullerim gidecek mi? Viper4android kurduk guc bela o da gitmis. Normal mi bu
  5. S

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Kesinlikle gerek var k20de band20 destegi yok sikinti cekersin internetin cekmesi konusunda. 4gde zayıf kaliyor
  6. S

Mod Custom Rom İçin GCAM Hatasız APK | GCAM for CUSTOM Roms

Hocal eu romda bizzat denedim android 10 miui11 çalışıyor. Romunuz neydi tam olarak 1573064231 Hocam direk APK olarak yükleyebilirsin. Kalan ayar senin goz zevkine kalmış
  7. S

Mod Custom Rom İçin GCAM Hatasız APK | GCAM for CUSTOM Roms

Forumlarda bir çok yerde Eu ve diğer custom romlarda selfie kamerasının ters kaydetmesi, gece modunun hata vermesi gibi sorunlar yaşadığım GCAM'in sorunsuz bir versiyonunu arıyordum XDA'da buldum herkes faydalanabilir selfieleri düz kaydediyor gece modu da aktif...
  8. S

Rehber K20 Pro Gcam + Config

Global kararli surumde duzgun calisan gcam eu roma gectim haftalik, gece modu calismiyo uygulama duruyo gece moduna gecince ve on kameradan cekilen fotograf ters kaydoluyor. Cozumu var mi?
  9. S

Yardım Fastbood Mod'da Kaldım MiFlashTool Hata Veriyor

Allah razı olsun hocam vaktini ayırdın gerçekten çok sevap işledin
  10. S

hocam cok cok cok tesekkurler vallahı senın sayende oldu ugrastıgın ıcın tesekkur ederım...
  11. S

hocam cıkardım .tar uzantılı dosya oldu ona da aynı hatayı verdi 1572972153 acaba klasör isminde yerinde vs bi hatamı yapıyorum
  12. S

evet hocam atayım ssini tekrar aynı işlemi denedim flashing de kaldı yüklenmiyor suan
  13. S

hocam cok sagol o adımı gectım sımdı boyle bır hata verdi şu işi bi çözsem 40 yıl duacın olucam yemin ediyorum
  14. S

Merhabalar telefonum mi9t pro fastbood modda rom atarken kaldı mi flash tool bu şekilde hata veriyor, bir arkadaş 64 bit olanı dene dedi o da telefonu görmüyor ne yapmam lazım? Sınav haftasında telefonsuz kaldım lütfen yardım edin
  15. S

Rehber Redmi K20 Pro MiFlash Rom Yükleme+Twrp Magisk Custom Romlar ve Driverler

mi flash tool bu şekilde hata veriyor telefon fastbood modda kaldı açılmıyor rom da flashlayamıyorum lütfen yardım edin kaldım böyle :(
Üst Alt