Superkahrmn kullanıcısının son içeriği

1. Superkahrmn

Yardım mi flash hatası, ne yapsam olmuyor.

Dediklerinizi uyguladım ancak konuya bir çözüm bulamadım malesef, Allah'tan Twrp yüklüydü. Onun sayesinde yeniden eu flashlayarak cihazı kurtarabildim.
  2. Superkahrmn

merhaba dediğinizi yaptım şuan da bunu diyor 1621135208 yeterli teknik bilgiye sahip değilim malesef bağlanarak yapabilir misiniz 1621135852 teamwiwerdan bağlanıp yapabilecek var mı
  3. Superkahrmn

merhaba geceden beri rom atmaya çalışıyorum. mi note 3 için fastboot rom indirdim rom adında bir klasör yapıp içine çıkardım. yükle diyorum bu mesaj yazıyor. lütfen yardım edin.
  4. Superkahrmn

Yardım Şebeke sorunu

Merhaba, sorunuzun üstünden biraz zaman geçmiş, belki faydası olur. Lehim atılabilecek şekilde bir kablo değil, çok pahalıda değildir telefonculardan uygun cm de alıp değiştirebilirsiniz. Lehime uygun olmamasının nedenini açıklayım. Çok ince bir kablo, kablonun iç kısmından bir hat geçiyor, o...
  5. Superkahrmn

Soru Redmi note 8 pro ghost Screen

Forumda yaşayan biri konu açmamış ondan konu açarak sorayım dedim
  6. Superkahrmn

İçime su serptiniz valla :)
  7. Superkahrmn

2 cihazımda da oyun oynamama, hiçbir zaman full parlaklığı çıkmama sadece klasik sosyal medya kullanımıma rağmen ghost Screen yaşadım. O panel ghost Screen yaşanan paneller arasındaysa elbet çıkıyor. Şuan 3 seneye yakındır mi note 3 kullanıyorum. Bu modelde ghost Screen oluşturacak bir panel...
  8. Superkahrmn

İnşallah sorunsuz model denk gelir, mahçup olmayız.
  9. Superkahrmn

Merhaba, redmi note 8 pro kullanıp da ghost Screen sorunu yaşayan var mı? Bu cihazda öyle bir sorun var mı? Daha önce bu sorundan çok canım yandı, şuan bu cihazdan bir arkadaşıma alma arifesindeyiz, yardımcı olursanız sevinirim.
  10. Superkahrmn

Rom MIUI 12 Eu Stabil Rom

Benim cihaz için veriler bu şekilde :) sizin için de aynı olur umarım.
  11. Superkahrmn

%10 bataryam kaldığında 6-6.5 saat en fazla oluyordu. Şuan bu tempo ile 8 saati rahat alır gibi gözüküyor. Pil optimizasyonu gayet iyi gibi. (bataryamın 2,5 senesi oldu :) )
  12. Superkahrmn

Pil tüketimi de gayet iyi, %50 pil kullandım daha ve 5 saati geçtim ekran süresi.
  13. Superkahrmn

Yeni şarj animasyonları mevcut. Kilit ekranından ana menüye geçiş için animasyonlarda mevcut (mars, dünya, jüpiter).
  14. Superkahrmn

Ben son betadan geçtim, daha stabil geldi bana ve özellikle pil tüketimi azaltılmış, çok bir fark yok onun dışında. Süper duvar kağıdı bölümü gelmiş. Betada kalmanın bir manası yok artık, çünkü artık gelmiyecek :)
  15. Superkahrmn

Şuana kadar karşılaşmadım, gayet akıcı devam ediyor.
Üst Alt