Superkahrmn kullanıcısının son içeriği

1. Superkahrmn

Yardım mi flash hatası, ne yapsam olmuyor.

merhaba geceden beri rom atmaya çalışıyorum. mi note 3 için fastboot rom indirdim rom adında bir klasör yapıp içine çıkardım. yükle diyorum bu mesaj yazıyor. lütfen yardım edin.
  2. Superkahrmn

Soru Redmi note 8 pro ghost Screen

Merhaba, redmi note 8 pro kullanıp da ghost Screen sorunu yaşayan var mı? Bu cihazda öyle bir sorun var mı? Daha önce bu sorundan çok canım yandı, şuan bu cihazdan bir arkadaşıma alma arifesindeyiz, yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Superkahrmn

Soru Mi Note 10 lite wifi paylaşımı

Merhaba arkadaşlar, mi note 3 kullanıyorum, arkadaşıma mi note 10 lite aldık, wifi yi çekmeyen bir yere aktarmak ya da wifi paylaşmak için mi note 10 lite ı wifi hotspot kullanarak köprü yapmak istedik ancak wifi yi ve hotspot u aynı anda açamıyoruz. Kullanmış olduğum wifi i başka cihazlar ile...
  4. Superkahrmn

MIUI 12 Miui 12 karma pil kullanımı

Miui 12, eu rom ilk beta karma( mobil veri, wifi, biraz oyun, müzik, video, kamera, sosyal medya) pil kullanımı. İlk beta olmasına rağmen gayet başarılı geldi bana, daha da gelişirse tadından yenmez. Ses kontrol sorunu haricinde hiçbir sorun yok denebilir gayet akıcı. Bildirimleri içeriğini iki...
  5. Superkahrmn

Soru Redmi airdotslar arasında neden fark var?

Merhaba, bugün Hepsiburada sitesinden hepsiburada satıcılı olarak aldığım ikinci airdots geldi. Kutuyu açmadan inceledim orijinal ürün olarak görünüyor. Daha sonra kutuyu açtım ürünü inceledim ve önceki ürün ile karşılaştırdım. Malzeme kalitesi ve dokusu bana daha düşük geldi tokluk gitmiş...
  6. Superkahrmn

Soru Eu rom sorunları bildirme

Merhaba, yaklaşık 1-1,5 senedir eu beta kullanıyorum. Romlardaki sorunlar genel olarak bir sonraki güncellemelerde düzeltiliyor. Ancak uzun süre düzeltilmeyen sorunlar, hatalar olabiliyor. Bunun bildirilmesini yapacağımız mecra neresi acaba.
  7. Superkahrmn

Soru Arama ve mesaj uygulaması

Merhaba, arkadaşıma aldığım Redmi Note 8 cihazımız elimize ulaştı. Sistem kurulumunu yaptık. Kendim Mi note 3 kullanıyorum ve note 8 cihazı ile arama ve mesaj uygulamasının farklı olduğunu gördüm. Google nin saf Android uygulamaları galiba, bunu düzeltmenin, alışılmış xiaomi uygulamasına...
  8. Superkahrmn

Soru Airdots alınır mı ?

150 lira bandına airdots tan daha kaliteli kulaklık bulacağınızı sanmıyorum
  9. Superkahrmn

Soru Airdots alınır mı ?

Oyun oynarken kullanacak ve onun için alacak arkadaşlar, bluetooth kulaklıkların ses gecikmesini de hesaba katsın
  10. Superkahrmn

Yardım Mi band 3 alarm saçmalığı.

Bilekliği fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? Yine akıllı saat tercih edebilirsiniz tabi ama, bir sorun yaşayınca da üstüne toprak atmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
  11. Superkahrmn

Soru Mi note 3 Ekran Süresi

Cihazın zamanla pil ömrünün azalması sorunu garanti dahilinde olmayan normal bir süreç olduğu için, garantiye gönderip zaman ve fazladan para kaybetmek yerine, el beceriniz varsa kendiniz ya da güvendiğiniz bir yerde istediğiniz bataryayı alıp taktırmak daha mantıklı olacaktır. Ayrıca bir...
  12. Superkahrmn

Soru Hızlı cevaplar özelliği

Merhaba, mi note 3 eu beta kullanıyorum. Ayarlar bölümünde hızlı cevaplar özelliğini gördüm. WhatsApp örnek uygulama olarak sayılmış, ancak cihazımda whatsap olmasın rağmen listeden ekleyemiyorum. Listede yok. Nasıl birşey ekran görüntüleri ile açılayabilir misiniz.
  13. Superkahrmn

MIUI 11 Mi NOTE 3 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.3.0

1,5 senedir mi note 3 de eu beta rom kullanıyorum. Miui 11 ilk geldiğinde bayağı sorunlu bir romdu. Ancak ikinci güncellemeden itibaren sorunları çözdüler yani 1 hafta sorun yaşadım sadece, şuan gayet stabil ve sorunsuz kullanmak istersen yükleyebilirsin sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
  14. Superkahrmn

MIUI 11 Mi NOTE 3 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.3.0

Eu rom da 2 senedir var, çok gerekli olduğunu düşündüğünüz bir özellikse geçiş yapabilirsiniz.
Üst Alt