sunyy2003 kullanıcısının son içeriği

1. S

Satış (Satıldı) redmi note 13 pro 5g global cihaz çin değil kutulu bootloader kilidi açılmış

cihaz sıfır kullanılmadı global kendim getirdim bootloader kilidi açmak için açtım sadece sşyah renk 12/512 modeldir orjinal kutusu ile aynı cihazdan kendim de kullandığım için eşime almıştım ama şartlar değişti isteyene server kaydı yapıp da verebilirim 11 server ile 12,5
  2. S

Yardım Sim yuvası değiştirince şebeke geliyor note 13 pro 5g

İmei süresi dolunca da böyle devam etse
  3. S

Yardım Sim yuvası değiştirince şebeke geliyor note 13 pro 5g

Cok lginç aynı problemi yaşıyordum işe yaradı
  4. S

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Çin cihazının kilidi açılmıyor

Yeriniz nerede hocam https://forum.miuiturkiye.net/konu/sim-yuvasi-degistirince-sebeke-geliyor-note-13-pro-5g.152413/ Şu konuyi bir deneyin bende şimdilik böyle kullanıyorum artık olmayana kadar devam direnç işlemini kendim yapıyorum o yüzden gönlüm razı :)
  5. S

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Çin cihazının kilidi açılmıyor

Türkiye seciliydi global yazana geçmiştim
  6. S

Yardım Direnç değişimi sonrası wifi NFC problemi

12k direnç yeri yapıldı şimdi wifi kopması ve NFC hiç çalışmıyor neden yapar tecrübeli arkadaşlar
  7. S

Yardım Redmi Note 12 Pro işlem sonrası Bluetooth açmıyor

Xiaomilerde hepmen düşük versiyon kullanıyorum hocam :) tekrsr aynı rom veya bir üst rom atsam olur mu
  8. S

Yardım Redmi Note 12 Pro işlem sonrası Bluetooth açmıyor

İşlemler sonrası. Bluetooth açılmadığını farkettim ne olmuş olabilir sizce neye bakmak gerekli Teşekkür simdiden
  9. S

Soru Google yerine MIUI arama ekrani nasıl yaparim

Bende şebeke sorunu olmadı direk çalıştı cihaz Endonezya rom a geçtim dediğimiz gibi MIUI ekranı geldi sorun yok simdilik
  10. S

Bu cihazın Endonezya romu nerede bulamadim
  11. S

Eskiden Endonezya rom yukluyorduk hala aynı mı
Üst Alt