Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi akşamlar herkese
başlıkta bahsettiğim gibi direnç değişim esnasında bir kaç tane daha çevresindeki dirençlerden düşürmüşler değerleri gerekli
yardımlarınız için teşekkürler
Arkadaşlar sürekli soru için foruma yazıyorum ama cihazı kullanan arkadaşlar mümkünse
Raw yani ham video çekiyormu cihaz
Elinizde varsa özel olmayan çekimler gorebilirmiyim
Bir kaç tel arasinda kaldım bunlardan biri de bu kamera konusunda buna en yakın model neler var özellikle video
Herkese günaydın bugüne kadar telefonlara hiç çok para vermedim vermeyi de sevmem şu an bunu yazdığım telefon rn7 gayet de memnunum ama.bu sefer iş biraz farklı
Tamamen vlog çekiminde kullanmak istiyoruz gopro alacaktım ama gopro taşımak da ayrı bir külfet olduğu için daha sonradan telefon...
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var daha önce bir box kullanmıştım kendi PC nizde kullanıyorsunuz peki uzaktan işlem yaparız diyenler ne şekilde yapabiliyor
USB share gibi bir şey yapıp kendi makinenizde mı görüyorsunuz nasıl oluyor
Kafama takıldı tesekkurler
kafayı yiyeceğim
hiç bir şekilde com port açılmıyor internette yazan her şeyi denedim ama çözemedim
pc de win 10 var
ama hiçbir şekilde bilgisayarımda qualcoom driver kurulmuyor yada çalışmıyor anlamadım gitti.
aygıt yöneticim fotoğraftaki gibi, bana lazım olan...
Merhaba arkadaşlar
Telefonuma sevdiğimden dolayi para verip genpadan batarya taktırdım ama maalesef yazılımı guncellemisler MIUI yukselmis ama bunu beğenmedim eski bir rom a geçtim ama kafama takıldı bu romlarda hangisi yanlıştır n başarılıydı
Mesela MIUI 10 li olanlarda batarya süresi baya...