sunyy2003 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Google yerine MIUI arama ekrani nasıl yaparim

Eskiden Endonezya rom yukluyorduk hala aynı mı
  2. S

Yardım redmi note 11 pro 4g viva schematic lazım

iyi akşamlar herkese başlıkta bahsettiğim gibi direnç değişim esnasında bir kaç tane daha çevresindeki dirençlerden düşürmüşler değerleri gerekli yardımlarınız için teşekkürler
  3. S

Soru 13t pro tavsiye ediyormusunuz özellikle video icin

Arkadaşlar sürekli soru için foruma yazıyorum ama cihazı kullanan arkadaşlar mümkünse Raw yani ham video çekiyormu cihaz Elinizde varsa özel olmayan çekimler gorebilirmiyim Bir kaç tel arasinda kaldım bunlardan biri de bu kamera konusunda buna en yakın model neler var özellikle video
  4. S

Yardım S23 ultra vs Xiaomi 13 ultra vs 13t pro vs sizin tavsiyeleriniz video amaçlı bir cihaz

Herkese günaydın bugüne kadar telefonlara hiç çok para vermedim vermeyi de sevmem şu an bunu yazdığım telefon rn7 gayet de memnunum ama.bu sefer iş biraz farklı Tamamen vlog çekiminde kullanmak istiyoruz gopro alacaktım ama gopro taşımak da ayrı bir külfet olduğu için daha sonradan telefon...
  5. S

Yardım En iyi video çeken Xiaomi vlog çekimine uygun

Başlıkta belirttiğim gibi Apple a yakın kalitede video çeken vlog da kullanabileceğim bir cihaz ariyorum
  6. S

Yardım Rn7 vowifi nasıl acacagim

Bu cihazda vowifi yi calistirabilen varmı gördüğüm her şeyi denedim ama tt de acilmadi bir türlü
  7. S

Yardım Uzaktan işlemi nasıl yapıyorsunuz özellikle repair

Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var daha önce bir box kullanmıştım kendi PC nizde kullanıyorsunuz peki uzaktan işlem yaparız diyenler ne şekilde yapabiliyor USB share gibi bir şey yapıp kendi makinenizde mı görüyorsunuz nasıl oluyor Kafama takıldı tesekkurler
  8. S

Yardım Bm47 orjinal pil arıyorum

Piyasadakiler orjinal değil orjinali bulabilmr şansımız yokmudur Redmi4x anne telefonuna
  9. S

Yardım qualcomm driverını yükleyemiyorum hs-usb aygıt yönetisine gelmiyor

kafayı yiyeceğim hiç bir şekilde com port açılmıyor internette yazan her şeyi denedim ama çözemedim pc de win 10 var ama hiçbir şekilde bilgisayarımda qualcoom driver kurulmuyor yada çalışmıyor anlamadım gitti. aygıt yöneticim fotoğraftaki gibi, bana lazım olan...
  10. S

Rom Rn7 için beğendiğiniz global rom surumu

Merhaba arkadaşlar Telefonuma sevdiğimden dolayi para verip genpadan batarya taktırdım ama maalesef yazılımı guncellemisler MIUI yukselmis ama bunu beğenmedim eski bir rom a geçtim ama kafama takıldı bu romlarda hangisi yanlıştır n başarılıydı Mesela MIUI 10 li olanlarda batarya süresi baya...
  11. S

Soru miui 11 den 9.xx geri dönüş

arkadaşlar geri dönmek istiyorum format atmadan nasıl dönebilirim eğer dönemezse format atarak nasıl döneceğim
  12. S

Yardım MIUI 11 sonrası şarjin kötü gitmesi

eski sürüme geçebilirsem geçicem
  13. S

Yardım MIUI 11 sonrası şarjin kötü gitmesi

mobil veri dew hemen hemen öyleydi ama wifi de 9 saat kadar
Üst Alt