Bu cihazın Endonezya romu nerede bulamadimEvet, Endonezya rom yükleyebilirsiniz.
Bu cihazın Endonezya romu nerede bulamadim
Endonezya romdayken modem dosyası atsaydınız çözülürdü, Tayvan ve Rusya romlarını da deneyin onlarda da MIUI arama varYükledim Endonezya rom da şebek görmedi hindistan rom yükledim hindistan romunda da nfc yok en iyi sıkıntısız rom hangisi
Tavyan ve Rusya'da da modem gider büyük ihtimalle.Endonezya romdayken modem dosyası atsaydınız çözülürdü, Tayvan ve Rusya romlarını da deneyin onlarda da MIUI arama var
modem flashlayın hindistan romunun.Yükledim Endonezya rom da şebek görmedi hindistan rom yükledim hindistan romunda da nfc yok en iyi sıkıntısız rom hangisi
Yükledim Endonezya rom da şebek görmedi hindistan rom yükledim hindistan romunda da nfc yok en iyi sıkıntısız rom hangisi
Endonezya romdayken modem dosyası atsaydınız çözülürdü, Tayvan ve Rusya romlarını da deneyin onlarda da MIUI arama var
Bende şebeke sorunu olmadı direk çalıştı cihaz Endonezya rom a geçtim dediğimiz gibi MIUI ekranı geldi sorun yok simdilikTavyan ve Rusya'da da modem gider büyük ihtimalle.
modem flashlayın hindistan romunun.
Selamlar bu romda mui arama ve mesajlaşma varmı?Bende şebeke sorunu olmadı direk çalıştı cihaz Endonezya rom a geçtim dediğimiz gibi MIUI ekranı geldi sorun yok simdilik
Slm hocam evet varSelamlar bu romda mui arama ve mesajlaşma varmı?