Suleyman.sadioglu kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru 14t pro Hz sabitleme

Tenime hızı ayarlardan 144 Hz seçilse bile yine düşüşler oluyor eskiden 10t pro da şöyle bir konu vardi ise yaramıştı 14t pro için böyle birşey yapılabilir mi? https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-tabanli-romlarda-sabit-144-hz-ekran-yenileme-hizi-root.125126/
  2. S

Yardım Mi 10t Pro Şarj Batarya değiştiği halde şarj hızlı bitiyor

Herkese merhaba yeni bir Mi 10t Pro aldım 8 128 global şarj hızlı bitiyor bataryayı değiştirdim. Bende bir mi 10t Pro daha var uzun vida attılar onun bataryası iyi bataryaları değiştirdim yine aynı durum söz konusu telefon tamirde görmemis bunu neyden yapar nasıl bir yol izlemeliyim. Eski...
  3. S

Soru 2024 te mi 10 alınır mı ?

Herkese merhaba 128 -8 modeli tek hatliymis ve kayıt yapılmamış bu model çin hada Hint mi oluyor tek hat model yazılımsal kayıt oluyormu sorun çıkarır mı 7000 TL gibi bir rakama almaya değer mi ?
  4. S

Soru 2024 tr mi A1 Alınır mı?

Merhaba yedek telefon olarak alınır mı sosyal medya kullanımı vs için 4 64 modeli
  5. S

Yardım Ekran sorunu dokunmatik çalışıyor görüntü yok

Herkese merhaba. Emektarın ekranda çizgi vardı uzun zaman öyle kullandım sonra ekran yarısi basıyor yarışı basmıyor gibi oluyordu şimdi görüntü gitti dokunmatik basıyor sorun ekran mi anakart mı acaba yaşayan bilgisi olan varmıdır ?
  6. S

Soru Mi 10t pro termal macun ?

Herkese merhaba mi10t pro ana kart değişimi yaparken anakartin arkasında kasa ile arasında termal macun gördüm o an topladım tekrar ama sokulduğu için macun pek sağlıklı durmuyordu. Şu an cihaz ısınıyor normalde de böylemi sosyal medya vs kullanirken CPU sicakligi 50 derece den aşağı düşmüyor...
  7. S

Soru Mi10t pro Eu 12.0.12 arıyorum

Herkese merhaba Eu 12.0.12 rom link varmı bulamıyorum denemek istiyorum çok beğenilmiş
  8. S

Yardım Mi 10t Pro ekran sararma

Herkese merhaba Ekim'de iki tane mi10t pro var birisi çin birisi global çin versiyon birisinin ekran rengi sarı diğeri açık neden farklı bir soun mu var acaba hangisinin ekranıni kullanmalıyım birisinin ana kartı ölü yedek parça niyetine aldim. Hiçbir mod vs açık değil ikisinide sıfırladım.
  9. S

Soru Mi 10t pro ekran

Herkese merhaba Ekim'de iki tane mi10t pro var birisi çin birisi global çin versiyon birisinin ekran rengi sarı diğeri açık neden farklı bir soun mu var acaba hangisinin ekranıni kullanmalıyım birisinin ana kartı ölü yedek parça niyetine aldim 1689179259 ikisinde de aynı sürüm var garip bı...
  10. S

Çözüldü X3 Nfc Poco yazısında kaldı sürekli yeniden başlatıyor

Herkese merhaba x3 nfc cıhazıma Endonezya proje yüklerken hata verdi sonrasında Endonezya 12.0.7 sürümünü fastboottan temiz kurulum yükledim ama fayda etmedi açılış poco yazınsından ileri gitmiyor sonra yeniden kapanıp açılıyor poco yazısına geliyor ne yapmak lazım
  11. S

Yardım Redmi not 12 pro plus alınır mı ?

Herkese merhaba mi note 10 pro dan mi11t pro ya geçtim beni tatmin etmedi premium hissi vermiyor kamera ve pil performansı ni beğenmedim. Not 12 pro plus in kamerası hoşuma gidiyor işlemci sorun yaşatırmi mi11t pro dan geçilir mi ? Yurt dışı alacagim güncelleme de IMEI silinir diyorlar trwpden...
  12. S

Tavsiye Mi11tpro tavsiye edermisiniz ?

Herkesle merhaba. Mi11tpro almak üzereyim fakat bazı olumsuz yorumlar görüyorum şarj konusunda ısınma konusunda. Önerirmisiniz telefonun artıları eksileri nelerdir ? Ekran süresi ne kadar veriyor ?
  13. S

Soru Güncelleme format IMEI vb.

Herkese merhaba dün itibariyle bende mi note 10 kullanıcısı oldum. Cihazım yurt dışı daha önce mi8se vs poco X3 NFC kullandım. Sanırım telefon format atınca IMEI uçuyormus şu an içinde global eski bir sürüm var Google tema sevmediğim için değiştirmek istiyorum mi8se cihazımda miroom dan çok...
  14. S

Uygulama Mi8 SE Android Pie GCam

Hocam 10.2.1.0 kullanıyorum sorun olurmu ?
Üst Alt