Sudafed kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Bence deneyin miui olarak en stabil ve başarılı romlardan biridir.
  2. S

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Miui rom 5k EEA 14.0.6.0 denediniz mi? Şimdiye kadar kullandığım en iyi romdur. Hala da kullanıyorum.
  3. S

Yardım Karanlık Mod Uygulama Dışlama

Arkadaşlar merhabalar genelde telefonu karanlık modda kullanmayı seviyorum, fakat karanlık moda alınca uygulamalarda karanlık moda geçiyor. Uygulamanın karanlık modda çalışmasını nasıl engellerim?
  4. S

Yardım Note 10 Pro Twrp Hafızayı Görmüyor

Arkadaşlar merhaba note 10 pro cihazıma Android 14 rom attığım anda cihaz açılıyor rom kullanılıyor fakat hiç bir türlü recovery hafızayı görmüyor. Farklı recovery denedim format data wipe sistem dosyası değiştirme ex3 ex4 vs repair ama başkalarında sorun olmayan şey bende sorun oluyor. Tek çare...
  5. S

Soru AOSP Rom Arama Kaydetme

Arkadaşlar merhaba Note 10 pro için arama kaydetme özelliği olan AOSP Rom var mı acaba?
  6. S

Yardım Rom İçinden Uygulama Alma

Arkadaşlar selam Mi room miui 11 stabil içindeki arama ve kişiler uygulaması karanlık modda üst barı komple siyah yapıyor. Bu uygulama yerine mi room 20.03.26 rom unda bulunan kişiler uygulamasını atmayı denedim ne yaptıysam olmadı. Root var sai,mixplorer, root explorer, Google yükleyici...
  7. S

Tema Rom İçinden Widget Alma

Merhabalar denemek için kurduğum masik x 12.2 romda bulunan saat ve hava durumu widget i alıp başka rom a port etme şansım var mı? Yada widget in resmini ekliyorum aradım taradım ama bulamadım bu widget i.
  8. S

Rom Mi 9 Lite Revos 20.2.26 Çıktı.

Evet arkadaşlar yeni sürümlerle birlikte mi 9 Lite içinde kullanıma sunuldu. https://revtechs.me/en/revos-miuieng/download Denemedim ama kurmayı planlıyorum uygun zamanda.
  9. S

Soru Mi 9 Lite Custom Rom Önerisi

Merhabalar Mi 9 Lite global sürüm kullanıyorum yakın zamanda custom rom yüklemeyi düşünüyorum. Eu beta-stabil, Mi room beta-stabil romlardan birini düşünüyorum. Hangi rom tavsiye edersiniz? Ayrıca parmak iziyle ekran açıldıktan sonra simgelerin geriden tekrar gelmesi olayını hiç...
  10. S

Yardım Çift hatta gelen çağrı sorunu

Hocam çift hat performansı nasıl telefonun? Batarya durumuna çok etki yapıyormu çift hatlı kullanmak.Ekran süresi ne kadar alınıyor ortalama. Bende bu telefonu alıp çift hatlı kullanmak istiyorum da.Memnunmusunuz
  11. S

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi.Eu MIUI v10 V10.2.1.0 OEKMIXM Stabil

Hocam miui pro rom hangisini kullanıyorsunuz ve türkçe varmıdır o rom da yardımcı olabilirmisiniz?
Üst Alt