Sudafed kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

NextOs de simge animasyonları var mı acaba.? Örneğin ayarlardan çıkarken ayarlar simgesi dönüyor vs gibi.
  2. S

Perf kernel miui için mi acaba? 1745858624 Linkteki perf kernel miui için mi acaba. Link de aosp diyor da.
  3. S

Miui de bütün romları denemişimdir dönüp dolaşıp 5K EEA 14.0.6.0 a dönüyorum gerçekten güzel rom dur deneyebilirsiniz.
  4. S

Telefon için uygun olan recovery yükledinizden emin olun. Format data yapıp rom u yükleyin ardından tekrar format data yapın. Arkadaşların da sorduğu gibi hangi rom u yükmeye çalışıyorsunuz?
  5. S

Aiter ile durumlar nasıl acaba:) Yeni güncellemesini bekliyorum bende bugün yarın çıkacak. Denemeyi düşünüyorum.
  6. S

Rom değiştirmeyi şimdilik bıraktım. Şuan 5k EEA 14.0.6.0 dayım. Sıfır sorun denemediğim rom kalmadı AOSP de dâhil, hepsinde birşeyler ters gitti. Orjinal e yakın biraz özelleştirme miui arama mesaj ses kaydı vs hepsi var. Denemeyen denesin derim. Şuan Aiter global ve EEA karışık bişiler yapıyor...
  7. S

Ortalık karıştı. Neyse Aiter 14.0.9.0 global in yeni sürümü çıkmış fırsat bulursam denicem. Benden önce deneyen olursa bilgi versin lütfen :)
  8. S

Herşey bitti sen size mi takıldınız? Daha öncede burda muhabbet yeri değil diye konuyu baltaladınız. Adı üstünde forum burda tabi ki konuşup sohbet edicez. Lütfen artık gereksiz bir müdahale olduğunu kabul edin. Yönetime şikayet edin kısmıda çocukmuyuz burda illa şikayet mi edilmek istiyorsunuz...
  9. S

Miui de scarlet yada 5k 14.0.6.0 AOSP de crdroid veya Voltage derim başka macera aramayın. En son aiter 14.0.9.0 global e baktım aslında animasyonlar vs biraz garip onun dışında başarılı.
  10. S

Go plus dayım şuanda Bayadır kullanıyorum. Şarj vs güzel tek sıkıntı otomatik parlaklık gece çok karanlık yapıyor gece ekran zor görünüyor.
  11. S

Teşekkürler bilgi için.Bu sebeple bende miui rom kullanmak zorunda kalıyorum.
  12. S

Merhabalar hocam aosp romlarda Outlook programında sorun var.Bu yüzünden miui de takılmak zorunda kalıyorum.Voltage rom da mail kullanıyormusunuz Outlook ile beraber?Sorun şu ki mail yaz dediğiniz zaman göndereceğiniz kişinin mailini 2 3 harf yazınca ön izleme olarak mail çıkıp ona basıp mailin...
  13. S

Bugün 4.0 çıkmıştı Android 15 .Hoş onda da ilk sürümü olduğu için sorunlar olabilir.
  14. S

Double status bar ı hangi programla yapıyorsunuz hocam? Root gerekiyor mu?
Üst Alt