Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar genelde telefonu karanlık modda kullanmayı seviyorum, fakat karanlık moda alınca uygulamalarda karanlık moda geçiyor. Uygulamanın karanlık modda çalışmasını nasıl engellerim?
Arkadaşlar merhaba note 10 pro cihazıma Android 14 rom attığım anda cihaz açılıyor rom kullanılıyor fakat hiç bir türlü recovery hafızayı görmüyor. Farklı recovery denedim format data wipe sistem dosyası değiştirme ex3 ex4 vs repair ama başkalarında sorun olmayan şey bende sorun oluyor. Tek çare...
Arkadaşlar selam
Mi room miui 11 stabil içindeki arama ve kişiler uygulaması karanlık modda üst barı komple siyah yapıyor. Bu uygulama yerine mi room 20.03.26 rom unda bulunan kişiler uygulamasını atmayı denedim ne yaptıysam olmadı. Root var sai,mixplorer, root explorer, Google yükleyici...
Merhabalar denemek için kurduğum masik x 12.2 romda bulunan saat ve hava durumu widget i alıp başka rom a port etme şansım var mı?
Yada widget in resmini ekliyorum aradım taradım ama bulamadım bu widget i.
Evet arkadaşlar yeni sürümlerle birlikte mi 9 Lite içinde kullanıma sunuldu.
https://revtechs.me/en/revos-miuieng/download
Denemedim ama kurmayı planlıyorum uygun zamanda.
Merhabalar
Mi 9 Lite global sürüm kullanıyorum yakın zamanda custom rom yüklemeyi düşünüyorum.
Eu beta-stabil, Mi room beta-stabil romlardan birini düşünüyorum.
Hangi rom tavsiye edersiniz?
Ayrıca parmak iziyle ekran açıldıktan sonra simgelerin geriden tekrar gelmesi olayını hiç...
Hocam çift hat performansı nasıl telefonun?
Batarya durumuna çok etki yapıyormu çift hatlı kullanmak.Ekran süresi ne kadar alınıyor ortalama.
Bende bu telefonu alıp çift hatlı kullanmak istiyorum da.Memnunmusunuz