Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon için uygun olan recovery yükledinizden emin olun. Format data yapıp rom u yükleyin ardından tekrar format data yapın. Arkadaşların da sorduğu gibi hangi rom u yükmeye çalışıyorsunuz?
Rom değiştirmeyi şimdilik bıraktım. Şuan 5k EEA 14.0.6.0 dayım. Sıfır sorun denemediğim rom kalmadı AOSP de dâhil, hepsinde birşeyler ters gitti. Orjinal e yakın biraz özelleştirme miui arama mesaj ses kaydı vs hepsi var. Denemeyen denesin derim. Şuan Aiter global ve EEA karışık bişiler yapıyor...
Herşey bitti sen size mi takıldınız? Daha öncede burda muhabbet yeri değil diye konuyu baltaladınız. Adı üstünde forum burda tabi ki konuşup sohbet edicez. Lütfen artık gereksiz bir müdahale olduğunu kabul edin. Yönetime şikayet edin kısmıda çocukmuyuz burda illa şikayet mi edilmek istiyorsunuz...
Miui de scarlet yada 5k 14.0.6.0
AOSP de crdroid veya Voltage derim başka macera aramayın. En son aiter 14.0.9.0 global e baktım aslında animasyonlar vs biraz garip onun dışında başarılı.
Merhabalar hocam aosp romlarda Outlook programında sorun var.Bu yüzünden miui de takılmak zorunda kalıyorum.Voltage rom da mail kullanıyormusunuz Outlook ile beraber?Sorun şu ki mail yaz dediğiniz zaman göndereceğiniz kişinin mailini 2 3 harf yazınca ön izleme olarak mail çıkıp ona basıp mailin...