Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 171K

cakmaktas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
1
Eski sürümler ilk başta güzel geliyor ama bir bakıyorsun çoğu özellik yok :)

Eğer denemediysen Afterlife 8.1 + nikgapps core güzel bir ikiliydi. Android 16 ama pil performansı güzel. 8.2 yüklemeyin sorunlar var :)
Tamamdır teşekkürler

cakmaktas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
1
Şuan eu rom gibi takılmayan rom var mı MIUI olması daha iyi ama Google rom olarak evolation x kullanmıştım kendi kendine yeniden başlıyordu
Eu rok cok hantal çalışıyor diye hatırlıyorum ben afterlife os'u da beğenmedim bu arada infinity x'e geri döndüm

cakmaktas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
1
İnfinity x'te sorunlu 1 battery drain var 2 arama/alarm gibi şeylerde ekran açılmıyor deli etti beni istemeye istemeye miui'a döndüm aosp zehrini almıştım tam oysaki 🥲

Axion os'ta denedim onda da ekran parlaklığı hatası var en kısıkta ekranı komple kapatıyor karanlık ortamda telefonu açamadım

Bana günlük kullanıma uygun hatasız aosp lazım

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
İnfinity x'te sorunlu 1 battery drain var 2 arama/alarm gibi şeylerde ekran açılmıyor deli etti beni istemeye istemeye miui'a döndüm aosp zehrini almıştım tam oysaki 🥲

Axion os'ta denedim onda da ekran parlaklığı hatası var en kısıkta ekranı komple kapatıyor karanlık ortamda telefonu açamadım

Bana günlük kullanıma uygun hatasız aosp lazım
VoltageOS, PixelOS denedin mi hocam?

Uzmankan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
36
En düzgün çalışan tayvan sürüm orjinal stok rom. Endonezya romunda haritaların mavi nokta konum yönü görünmüyordu. Bu sürüm hem stabil hemde hatasız çalılıyor. Arama kaydedici de hatasız çalışıyor. Çoğu custom romları denedim. Ya ekran parlaklığı düzgün çalışmadı, ya hızlı şarj olmadı, yada kasıntılı çalıştı. Bu sürümü tavsiye ederim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cakmaktas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
1
Evet denedim bu ekran açılmaması hepsinde var nedense
VoltageOS, PixelOS denedin mi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En düzgün çalışan tayvan sürüm orjinal stok rom. Endonezya romunda haritaların mavi nokta konum yönü görünmüyordu. Bu sürüm hem stabil hemde hatasız çalılıyor. Arama kaydedici de hatasız çalışıyor. Çoğu custom romları denedim. Ya ekran parlaklığı düzgün çalışmadı, ya hızlı şarj olmadı, yada kasıntılı çalıştı. Bu sürümü tavsiye ederim.

Cok

Miui 14'te safetynet olayları daha sıkı malum sebeplerden bootloader kapatamıyorum chatgpt/letgo miui 14'te çalışmıyor miui 13 te çalışıyor

Aralarında pek te fark yok zaten

Son düzenleme:

Uzmankan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
36
En sonunda magisk ile root yapıp o şekilde tüm uygulamaları, bankacılık dahil sorunsuz kullanıyorum.

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Şuan eu rom gibi takılmayan rom var mı MIUI olması daha iyi ama Google rom olarak evolation x kullanmıştım kendi kendine yeniden başlıyordu.
Miui rom 5k EEA 14.0.6.0 denediniz mi? Şimdiye kadar kullandığım en iyi romdur. Hala da kullanıyorum.

Üst Alt