suatsuat kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım play store uygulama indirme engeli.

tşk herkese. sorun "tam ekran görünüm" deymiş. tuşları seçince yükleme düzeldi. ben sürekli "tam ekran hareketleri" kullanıyorum bazen takılmalar oluyordu. play store'dede sıkıntı yapmaya başladı.
  2. S

malesef olmadı. yada ben yapamadım. bunun türkçesi var mı?
  3. S

"başka bir uygulamanın google play'e erişiminizi engellediği anlaşılıyor. ekranın görülmesini engelliyebilecek tüm uygulamaları kapatıp tekrar deneyin" uygulama yükle butonuna basınca böyle bir hata alıyorum. tüm veriyi sil diyorum yine aynı. güncellemeleri kaldır diyince yükleme yapa biliyorum...
  4. S

Rom Mi8 için Miui 12.5.1 gelmiş Çin'e

darısı globalin başına. yakın zamanda gelir umarım.
  5. S

Rom Mi8 için Miui 12.5.1 gelmiş Çin'e

global e ne zaman gelir? yada gelir mi? telefon kafayı yemeye başladı.
  6. S

MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı Rom Miui v12.0.1.0 QEAMIXM İndirme Bağlantıları

çok tşk denemediğim şey kalmadı. ama sonunda yapabildim. tvyi wifiden telefonun wifisine bağlamak gerekiyormuş.
  7. S

bende onu arıyorum. nerden izinlere ulaşacam. tvde android 8 yüklü. ayarları karıştırdım bir türlü bulamadım. birde yoldan geçen demişsin, bildiğim aynı wifi üstünde değilse yansıtma yada paylaşma olmuyor. cevap için tkş.
  8. S

arkadaşlar lütfen yardım. baya uğraştım bir türlü telefonun ekranını philips tvye yansıtamadım. tv android arayüzü var. google home ve diğer yansıtma uygulamarını kurdum ama bir türlü bağlanmadı yansıtmadı. bazı uygulamalarda tv yi gördü ama bağlanmadı. google home zaten hiç görmedi tvyi...
  9. S

birde çift tıkla açma kapama var. ben ayarlıyorum telefonu açıyor çift tıkla ama açıkken boş biryere çift tıkladığım kapanmıyor. kapatmayı yapabilen var mı?
  10. S

miui 12 ile geken bir özellik mi diye merak ettim. otadan gelen bişey yok. ben kamerayı karıştırdım bulamadım.
  11. S

klon kamera özelliği geldi mi mi8'e.
  12. S

philips tvde birtürlü yapamadım.
  13. S

bu ekran yansıtmayı yapabilen var mı? philips android tv var bir türlü yapamadım. yardımcı olabilecek var mı? google home da işe yaramadı tvyi bir tüelü görmüyor telefon
  14. S

romlar arasında fark mı var bilgisi olan var mı.?
  15. S

ayarlar/ek ayarlar/tam ekran görünümü/tam ekran göstergesini gizle. global rom kullanıyorum
Üst Alt