Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tşk herkese. sorun "tam ekran görünüm" deymiş. tuşları seçince yükleme düzeldi. ben sürekli "tam ekran hareketleri" kullanıyorum bazen takılmalar oluyordu. play store'dede sıkıntı yapmaya başladı.
"başka bir uygulamanın google play'e erişiminizi engellediği anlaşılıyor. ekranın görülmesini engelliyebilecek tüm uygulamaları kapatıp tekrar deneyin"
uygulama yükle butonuna basınca böyle bir hata alıyorum. tüm veriyi sil diyorum yine aynı. güncellemeleri kaldır diyince yükleme yapa biliyorum...
bende onu arıyorum. nerden izinlere ulaşacam. tvde android 8 yüklü. ayarları karıştırdım bir türlü bulamadım. birde yoldan geçen demişsin, bildiğim aynı wifi üstünde değilse yansıtma yada paylaşma olmuyor. cevap için tkş.
arkadaşlar lütfen yardım. baya uğraştım bir türlü telefonun ekranını philips tvye yansıtamadım. tv android arayüzü var. google home ve diğer yansıtma uygulamarını kurdum ama bir türlü bağlanmadı yansıtmadı. bazı uygulamalarda tv yi gördü ama bağlanmadı. google home zaten hiç görmedi tvyi...
birde çift tıkla açma kapama var. ben ayarlıyorum telefonu açıyor çift tıkla ama açıkken boş biryere çift tıkladığım kapanmıyor. kapatmayı yapabilen var mı?
bu ekran yansıtmayı yapabilen var mı? philips android tv var bir türlü yapamadım. yardımcı olabilecek var mı? google home da işe yaramadı tvyi bir tüelü görmüyor telefon