Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cok aradim ama bulamadim maalesef orijinali.aliexpresste satilanlar cakma.ben de sadece batarya ureten bi markanin urununu aldim.marka losencoer.aliexpresste magazasi var.3350mah yazio ama performansi bence 2800 dolaylarinda.11 dolara aldim 3 ay once25gun surmedi geldi.youtubede bi iki batarya...
Hocam valla redmi note 3 almadigima pisman oluyorum bazen .
1-Miui 8i ingilizce kullansam da olur.onu en kolay nasil yapabilirim
.miui 8den umidim coktu.antutu puanlarimiz birbirne cok yakin redminote3proyla.bu kadar performans farki olaacagini aklim almiyor bi turlu
Kardesimde miui 8 yuklu redminote3pro var benim cihazim ona gore cok yavas.internet,galeri uygulamalari vs.2-3 saniyeden once acilmiuor.su an 7.54kararli surumdeym.bootloader kilidim acikmis satici oyle demisti.
İmei de gomulu
Sorularim sunlar
1-miui 8 yuklesem cihaz bariz hizlanir mi
2-en...
hocam merhaba
mi4c cihazımda twrp kurulu olup olmadığını nasıl anlarım?bootloader kilidim açık
Hocam şimdi ben bu cihaza rom atmak istiyorum.Şu an7.5.4 kararlı sürümde.
1-miui 8 romu direkt videodaki gibi cihaz üzerinden ''güncelleme paketi seç'' diyerek yükleyebilirmiym?
2-imei ye bir...