Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poco x6 pro ducamp twrp yükleyememe sorunu. Merhaba arkadaşlar mi kilidi açık yurtdışı bir cihaz var. Nette birkaç twrp dosyası buldum bugjager programı ile flaşlamaya kalktığımda bu hatayı alıyorum üstelik fastboot cihazı sorgusundada program hiçbir tepki vermiyor. Üstte baktığımda program...
Merhaba arkadaşlar cihaz X6 pro ducamp hyperos 1 yüklü daha önce geliştirici seçeneklerinde mi kilit açma bölümünde mi hesabı ekliydi. Ben bu cihazı süre beklemeden mi klidini açma için mi tools programı ile açmak için uğraştım ondan olmadı tabiki sonra tekrar geliştirici seçenekler bölümünde...
Merhaba arkadaşlar malum yolla bir telefon aldık kilit açma başvurusu yapoıldı 2-3 gün sonra süre doluyor IMEI atılacak ondan sonra. Şimdi benim sormak istediğim şu ben bu cihazı IMEI atıldıktan sonra istediğim romu flaşlayabilirmiyim sıfırlama ve güncelleme ile ime gidiyormu bu cihazda. Aldığım...
Arkadaşlar kusura bakmayın redmi note 8 telefonda magisk uygulaması yüklü ama gizlediğim için bulamıyorum normal APK olarak magisk uygulamasını yükledim belki ana menüye gelir diye böyle bir hatayla karşılaşıyorum bunu nasıl düzelteblirim