Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poco x6 pro ducamp twrp yükleyememe sorunu. Merhaba arkadaşlar mi kilidi açık yurtdışı bir cihaz var. Nette birkaç twrp dosyası buldum bugjager programı ile flaşlamaya kalktığımda bu hatayı alıyorum üstelik fastboot cihazı sorgusundada program hiçbir tepki vermiyor. Üstte baktığımda program telefonu görüyor ben bu cihazı nasıl twrp yüklerim şimdiden teşekkürler
Yeni surumde partition yapisi degisti recovery partition artik yok vendor boot icinde yanilmiyorsam vendor boot.img fasboot uzerinden flaslamaniz gerek link birakiyorum ama denemedim xda aldim linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yeni surumde partition yapisi degisti recovery partition artik yok vendor boot icinde yanilmiyorsam vendor boot.img fasboot uzerinden flaslamaniz gerek link birakiyorum ama denemedim xda aldim linki
İsterseniz fastboot üzerinden yeniden başlatıp ses açma tuşuna basılı tutarak,
İsterseniz telefonu kapatıp ses açma + güç tuşuna aynı anda basarak recovery moda girebilirsiniz.
Bu 3 dosyayı flashladıktan sonra stock recovery ve TWRP silinir.
Recovery’de iken:
Factory Reset yapın
Sonra ADB sideload ile ROM’u yükleyin:
adb sideload e-3.1.1-a15-20250906-UNOFFICIAL-duchamp.zip
Yükleme %100 olana kadar bekleyin.
Tamamlandığında tekrar Factory Reset yapın. Kurulum tamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yuzde 47 takılırsa telaslanmayın 10dk bekleyın recovery ekranında yes no soruyor no deyip rom kullanmaya baslayabilirsınız
yani ben hic twrp kullanarak yuklemedım sız ıstediginiz icin link alıp bıraktım eger sorun yasarsanız 0531 101 0097 beni arayabilirsınız elımden geldgınce yardımcı olurum ınsallah sorununuz cozulur yuklemedıgımı bılırmelıydım ozur dilerim
Hocam, görselde TWRP görünüyor ama bu benim Google Drive’a yüklediğim recovery değil. Sadece AxionOS kurulumunda kullanabilirsiniz; diğer ROM’larda çalışmayacaktır.
Eğer başka bir ROM kurmak istiyorsanız:
Stock ROM yükleyecekseniz fastboot üzerinden kurmalısınız.
AOSP tabanlı bir ROM yükleyecekseniz, her ROM için üstteki üç dosyayı içinden çıkararak ya da geliştiricinin verdiği dosyaları kullanarak kurulum yapmalısınız.
stock rom kurmak istiyorsanız miflash kullanın ama kurarken dikkatli olun kilidi kapatmayın