Splayer kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Mi 9 Yeniden başlatma sorunu

Kusura bakmayın geç dönüş yapıyorum. Sorunum çözüldü yalnız Mi hesabınızın şifresini bi yere kaydedin sıfırladıktan sonra ilk açılışta soruyor. Sıfırlamak için telefona mesaj göndermesi gerekiyor hattı başka telefona takmak zorunda kalmıştım.
  2. S

Yüklediğim uygumaları yedeklemem mümkün mü ? Önerebileceğiniz uygulama var mı ?
  3. S

Güncelleme ile aynı hatayla karşılaşan yok mu oynatma listesi açıp bırakın telefonu bi deneyi yarım saat 1 saat test edin sizde de reset atıcak mı görelim.
  4. S

Yeni güncellemeden sonra youtube ekranında telefon donarak yeniden başlatıyor.
  5. S

Yardım Mi 9 ( Y.Dışı) Türkiyede 4.5G ve H+ çekmeme sorunu

Merhaba bende çin versiyon kullanıyorum. Vodafone hat kullanıyorum 4G olarak stabil herhangi bi sıkıntı yaşamıyorum.
  6. S

Soru Mi9 Kılıf önerisi

Bu lens koruyucunun linki var mı ? İnternetten bir türlü bulamadım çizilecek diye çok korkuyorum.
  7. S

Soru Telefoncudan Mi 9 almak güvenilir mi ?

Global ROM olması yeterli midir ?
  8. S

Benimde kafama takılan konu o aslında uyardığınız için teşekkür ederim. 4700 TL'ye migrosta satılıyor mi 9 o konuda ne düşünüyorsun ithalatçi garanti sanırım.
  9. S

Merhabalar, internette uygun fiyatlı Mi 9 telefon buldum. Garantisiz pasaport kayıtlı, fiyatı çok uygun gerçekten garantiye o kadar para vermek istemiyorum. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Sizce alınır mı ? Sıfır Mavi Xiaomi Mi 9 Cep Telefonu sahibinden.com'da - 695872260
Üst Alt