spilterr kullanıcısının son içeriği

1. spilterr

Soru Xiaomi 14 imie

Ben de inceden inceden takip ediyorum çıktığı gibi alacağım inşallah :)
  2. spilterr

Yardım Telefon Sabit FPS vermiyor?

Hocam root ile performans artışı için bir öneriniz var mı bende de oneplus 8t var benim cihaz da ısınınca 76 80 civarı alıyorum.
  3. spilterr

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhabalar hocam, şuan redmi k70 pro adıyla satılan cihazı, çıkınca poco f6 pro olan versiyonuyla almak istiyorum. Şuan bu cihazlara dirençsiz imei atılıyor mu yoksa direnç mi gerekiyor?
  4. spilterr

Yardım Xiaomi 13 Global Alınır Mı?

Hocam emin olun düz s23 yd bulabilsem 1 sn durmam ama herkes ultra satıyor, ultralar da kocaman zaten elim de küçük hiç hoş gelmiyor. Bu yüzden 13'ü düşünüyorum hem kompakt hem yd diye. Teşekkür ederim.
  5. spilterr

Yardım Xiaomi 13 Global Alınır Mı?

Merhabalar arkadaşlar, uzun bir süre sonra tekrardan aranıza döndüm. Oneplus 8T kullanıyordum gerek performans gerek de pil ömrü azaldığından ötürü tekrar bir cihaz alma merasimine girdim. Fakat fiyatlardan ötürü Samsung'a bakamıyorum hem de ultra cihazları çok büyük geliyor. Bu açıdan Xiaomi 13...
  6. spilterr

Rehber Pubg Mobile 60 FPS Almak HEX Editor İle

Hocalarım merhabalar uzun süredir forumda yoktum konuda çok soru sorulmuş cevaplayamadım kusura bakmayın öncelikle şu 90 FPS konusuna gelecek olursak cihazım max 60 FPS alabildiği için 90 FPS ile ilgili bir bilgim yok fakat şu ban riski var diyenler için bir şeyler açıklamak istiyorum. Öncelikle...
  7. spilterr

Hocam 90 hz ise ekran mümkün fakat kodları bilmiyorum öğrenince ekleyeceğim. Hocam konuyu paylaştığımdan beridir kullanıyorum ban yemedim. Dediğim gibi uzun süredir kullanıyorum ban yiyecek birisi varsa o da benim ama ne hikmet yemedim :) Yok hocam gerekmez root.
  8. spilterr

Oyun Pubg yüksek ses sorunu...

Hocam buradan link veremiyorum fakat kendiniz bulabilirsiniz GSyntax diye bir uygulama var onunla yüksek ses kalitesini açabilirsiniz, uygulama önce dosyaları indirecek sonra açılacak zaten kendiliğinden.
  9. spilterr

2 yıldır gfx, config, hex editör vb. şeyler kullandım ne uyarı ne ban yedim.
  10. spilterr

Rica ederim hocam.
  11. spilterr

Soru Mi 9 Se Kulaklık Sorunu

Mi 9 SE almak isteyenlere tavsiye etmiyorum şuana kadar kullandığım en kötü telefon, belki siz bu sorunları yaşamayacaksınız veya yaşamazsınız onu bilemem ama elbet birileri yaşıyor ki bu sorunları görüp duyuyoruz. Öncelikle ahize sorunundan bahsedeyim; bazen telefonla konuşurken bir dakika...
  12. spilterr

Almadığım için bilemiyorum hocam yanlış bilgi vermek istemem. Hocam yok şuanlık pubg mobile için.
  13. spilterr

Sohbet Xiaominin yazılım saçmalığı ve kullanıcılarını takmaması.

Şu saatten sonra Xiaomi benim için bitmiştir. Telefonunu aldık sorunlu çıktı (Mi 9 SE ghost touch) kulaklığını aldık sorunlu çıktı (Airdots Pro ses dengesizliği). Ciddi anlamda sıkıldım bir sonraki telefonum kesinlikle Samsung olacak fiyatı ıvırı zıvırı beni alakadar etmez artık ucuz diye aldık...
  14. spilterr

Yardım TWRP İle Format Atmak

Tamam teşekkür ediyorum hocam.
  15. spilterr

Yardım TWRP İle Format Atmak

Romun gitmemesi lazım rom gidiyor mu böyle.
Üst Alt