Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar, uzun bir süre sonra tekrardan aranıza döndüm. Oneplus 8T kullanıyordum gerek performans gerek de pil ömrü azaldığından ötürü tekrar bir cihaz alma merasimine girdim. Fakat fiyatlardan ötürü Samsung'a bakamıyorum hem de ultra cihazları çok büyük geliyor. Bu açıdan Xiaomi 13...
Ghost touch sorunlu mi 9 se cihazımı takasda galaxy s8 ile değiştirmeli miyim? Ghost illet ettiriyor zaten ekran fiyatı da 1200 tl sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler.
1591302346
Bu arada şarjı hızlı bitiyor diyorlar internette s8 3000 mah mi 9 se 3070 mah sizce fark eder mi?
Arkadaşlar xiaomi airdots pro kullanıyorum sol kulaklık daha fazla ses verirken sağ daha az veriyor bir ay öncesine kadar da tam tersiydi. Ne yaptıysam düzelmiyor erişilebilirlik ayarlarından da deniyorum bu sefer sona kadar getirmem lazım getirince de sadece sağdan ses geliyor. Ne yapmalıyım...
Merhabalar, Satılan yer ile mi alakalı bilmiyorum çünkü başka bir yere sormadım fiyatlar uçmuş durumda bana sunulan şaka gibi fiyatları söyleyeyim. Mi 9 SE alış fiyatı 1200 ₺ denildi. Garantisiz malum yolla kayıtlı RN8 fiyatı 1850 ₺ aynı şekilde olan RN8 Pro ise 2600 ₺. Bu fiyatlar şaka mı acaba...
Merhabalar cihazımı takasa koymak istiyorum bu cihazın ikinci eli ile hangi ikinci el cihazı alabilirim? Üste para vermeyeceğim bir telefon arıyorum pubg kaldırsın yeter. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, Android 10 için GL tools desteği geldi mi veya gelecek mi dostlar bilgisi olan var mı veya alternatif bir program var mı donanımı fake gösterecek? Şimdiden teşekkürler.
Dostlar merhaba, her yerde arayıp da sonunda bulduğum pubg mobile sabit 60 fps alma taktiğini sizinle paylaşmak istedim çünkü kendim de ararken zor buldum yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
Öncelikle Google Play Store'dan HEX Editor adlı uygulamayı indiriyoruz.
Daha sonra uygulamayı açıp open...
Merhabalar arkadaşlar cihazım mi 9 se, ekranda bir problemim var özellikle pubg oynarken daha çok hissediliyor örnek mesela iki parmakla oyun oynuyorum sağa dönerken veya sola dönerken ilk bastığım tuş kendi kendine çok hafifte olsa aşağı yukarı hareket ediyor yani titriyor sıkıntı tam olarak ne...
Arkadaşlar merhaba android 10 masik 9.4 lite romundayım bazı sebeplerden ötürü android 9a geçmem gerekli android 9 için bir rom öneriniz var mı ayrıca geçiş nasıl olacak sonuçta sürüm düşüreceğim ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim. (Twrp redispade kullanıyorum)
Hocalarım merhaba cahilliğimi maruz görün, android 10 masik 9.4 deyim cihazı rootlamam lazım kernel için fakat root dosyasını bulamıyorum ayrıca bunun yanında android 10 için yüklemek gerekli bir şey var mı detaylı bir şekilde anlatabilirseniz çok minnettar kalırım şimdiden teşekkürler.
GCam'in bu sürümünde veya herhangi bir sürümünde bu config yazma configi Gcam'a aktarma gibi düzenlemeleri nasıl yapabilirim? Note 7 lerde herkes yapıyor benim cihaz 9 SE varsa böyle bişey yardım ederseniz sevinirim.
Mi 9 SE cihazım var batarya performansından memnun değilim ve ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bu yüzden Mi 8 ile takas yapmayı düşünüyorum sizce?
Bu arada Mi8 de ki Sony IMX 363 Mi 9 SE de ki 586 dan daha başarılı neden derseniz Gcamda 363 Pixel telefonlarında ki sensör bu yüzden bizim 586...
Arkadaşlar rom önerisine ihtiyacım var görüldüğü üzere aşırı berbat bir ekran sürem var wifi de olsa bile çok bişey değişmiyor şimdiden teşekkürler. (Mi 9 SE)