spike kullanıcısının son içeriği

1. spike

MIUI 12 [MIUI 12] Mi 9 Global Stabil 12.0.0.8 İndirme Bağlantısı

miui 12 global nezaman geçebileceğiz bilgi varmı.
  2. spike

Soru Xiaomi mi9 pwerdelivery 3.0 charge

Daha önce orjinal kabloyla 27 watt xiaomi şarjla turbo charge yapabiliyordum,şimdi sorum şuan elimde spigen 27 watt power delivery 3.0 type c şarj aleti var;fakat elimde type c to c kablo yok.Bu şekilde mi9 deneyen oldumu youtubeda hintli bir arkadaş redmi note 8 pro yu power delivery 3,0 la...
  3. spike

MIUI 12 [MIUI 12] Mi 9 Global Stabil 12.0.0.8 İndirme Bağlantısı

yukardaki noktaların ordan güncelleme dosyasını seçmek için görebilmek için hangi ayarı yapıyorduk,ve açılıyordu o menü unuttum biara bi arkadaş göstermişti forumda.
  4. spike

Soru Xiaomi mi 8 mhl desteği.

daha önce spigen kabloyla denemiştim çlışmıyordu
  5. spike

Çözüldü Mi Tv Box S almayı düşünüyorum

bug var goggle homela olabilir bende denedim ama xiaomi mi9 un aynı marka cihazı görmemesi çok saçma;bazende kafasına göre ya telefonu kapıyorum yada mibox s fişten çekiyorum yeniden başlatıyorum kanser ediyor insanı.telefonun ekraından yansıt tuşuna basıp samsung lg komşu tv lerini görüp kendi...
  6. spike

Rom Mi9 Global Kararlı v11.0.6.0 QFAMIXM İndirme Bağlantısı

sadece güvenik update bişey hissetmedim.
  7. spike

Çözüldü Mi Tv Box S almayı düşünüyorum

mi9 var ve yansıt özelliğini açınca mibox görmüyor,telefon komşuların smart tvlerini görüyor;ben çok mennun değilim açıkçası.
  8. spike

Soru Xiaomi mi 8 mhl desteği.

mi8 veya mi9 kabloyla hdmi dönüştürücüyle aktarım olmaz tek çözüm kablosuz.
  9. spike

Soru Mi 9 Hala alınır mı?

2200 tl lik mi9 dan hayır gelmez;kesin imei çakılmıştır sorunu olabilir şebeke şubu en azından tek hat pasaport kayıtlı bir global mi9 alınabilir,oda 2200 tl değil en az 3000 tl dir temiz bir telefon.
  10. spike

Soru Mİ9 Televizyona kablo ile görüntü aktarımı

Malesef mi8 dede mi9 dada mhl desteği yok onun için mecbur kablosuz bağlantı yapacaksınız;ben bu sorunu mibox alarak çözdüm ondada arada sıkıntı olsada iş görüyor,chromecast mibox ın içinde mevcut olduğu için.
  11. spike

Yardım Mi 6 Ekran Yayınlama Sorunu

ekran yansıtma sorununa google homela çözüm buldum ama miui 11 çıkmış hala cast sorunlu..
  12. spike

Yardım M9 mibox 4k yansıtma sorunu

uygulamayla iphone a bile şak diye bağlanan mi box kendi telefonununda sorun çıkarması manidar. 1573473363 Bu işi anlamadım ama google home kurdum sorunu çözdü.ama telefonun yansıtma özelliğiyle ilgili bir ayar varsa iyi olur ekstra uygulama kullanmadan.
  13. spike

bende eskiden açkapayla çözüülüyordu;gene istikrarsızdı şuan yansıt dediğimde komşunun lg tv yi görüyor;) mibox görmüyor.denedim ama pek sağlıklı gelmedi;sanki sorun mi boxla ilgili gibi.
  14. spike

Benimde güncelemeden sonra mi9 telefonumu xiaomi mibox 4k ya yansıtamıyorum;youtube veya google fotoğraflar yansıyor fakat telefon ekranı yansıtma çalışmıyor,telefonda yansıtmayı açtığımda tv box ı görmüyor.
  15. spike

Tema Miui11 MilanPro Yazı Tipi

Gözden kaçar ona birşey demiyorum eklemişsiniz zaten;şimdi tam oldu,ustalık ismi zamanla oluşmuş yoksa mi8 ve mi9 sahibi oldum sadece ,mtz dosyası global roma yüklenenebiliyor ,ios tema yüklemiştim 3.parti idi ve globaldi telefonum,google kamerada 3.parti globalde çalışıyor,başlıkta milanı...
Üst Alt