spike kullanıcısının son içeriği

1. spike

Soru Xiaomi mi9 pwerdelivery 3.0 charge

Daha önce orjinal kabloyla 27 watt xiaomi şarjla turbo charge yapabiliyordum,şimdi sorum şuan elimde spigen 27 watt power delivery 3.0 type c şarj aleti var;fakat elimde type c to c kablo yok.Bu şekilde mi9 deneyen oldumu youtubeda hintli bir arkadaş redmi note 8 pro yu power delivery 3,0 la...
  2. spike

Yardım Mi 6 Ekran Yayınlama Sorunu

ekran yansıtma sorununa google homela çözüm buldum ama miui 11 çıkmış hala cast sorunlu..
  3. spike

Yardım M9 mibox 4k yansıtma sorunu

uygulamayla iphone a bile şak diye bağlanan mi box kendi telefonununda sorun çıkarması manidar. 1573473363 Bu işi anlamadım ama google home kurdum sorunu çözdü.ama telefonun yansıtma özelliğiyle ilgili bir ayar varsa iyi olur ekstra uygulama kullanmadan.
  4. spike

bende eskiden açkapayla çözüülüyordu;gene istikrarsızdı şuan yansıt dediğimde komşunun lg tv yi görüyor;) mibox görmüyor.denedim ama pek sağlıklı gelmedi;sanki sorun mi boxla ilgili gibi.
  5. spike

Benimde güncelemeden sonra mi9 telefonumu xiaomi mibox 4k ya yansıtamıyorum;youtube veya google fotoğraflar yansıyor fakat telefon ekranı yansıtma çalışmıyor,telefonda yansıtmayı açtığımda tv box ı görmüyor.
  6. spike

Tema Miui11 MilanPro Yazı Tipi

Gözden kaçar ona birşey demiyorum eklemişsiniz zaten;şimdi tam oldu,ustalık ismi zamanla oluşmuş yoksa mi8 ve mi9 sahibi oldum sadece ,mtz dosyası global roma yüklenenebiliyor ,ios tema yüklemiştim 3.parti idi ve globaldi telefonum,google kamerada 3.parti globalde çalışıyor,başlıkta milanı...
  7. spike

Tema Miui11 MilanPro Yazı Tipi

Okadar uğraşıyoruz global romda yokmuş başlığa eklenmeli bence,global miui 11de olmuyor diye.
  8. spike

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

sadece şu resim çekince galeri bazen açılmıyor..
  9. spike

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

Valla ben bayıldım;hala kurcalıyorum,update lerle dahaiyide olur.Miui 11 şerefine yeni bir kılıf siparişi vereyim:)Simgelerin boyu ideal olmuş, tam istediğim.
  10. spike

ben hep direk yüklüyorum ;mi8 dede öyle yapmıştım bi sorun yaşamadım.Ama benim çift hattımda pasaportuma kayıtlı malum yol değil.imei için sıkıntım da yok.
  11. spike

banada şuan düştü sonunda:)demek bugün gelecek herkeze.ben beta başvurusu yapmadım ve geldi.
  12. spike

Rehber Xiaomi Mi9'a Gcam Nasıl Yüklenir?

ön kamera için ayar varmı çünkü grenli koyu çekiyor veya genel ayarlar listesi
  13. spike

Haber Xiaomi MIUI 11 Ekran Görüntüleri

sadece reklamları kaldırmaları bile yeter;sabredip global stabil gelince yüklerim,mis gibi olmuş bence en iyi miui...
  14. spike

Soru Mi 9 SE'den Mi 9’a geçmeye değer mi?

Ben mi8 den mi9 a geçtim çok memnunum,şarj ve kamera olarak eğer para varsa mi9 a geçerdim.kamera lensleri olarak 4 kamerayı kıyaslarsak mi9 un ana kamera dışındaki değerleri k20pro ve mi9 se den daha iyi,amiral gemisiyse eğer mi9 derim.bu daha farkları.
  15. spike

Diğer Mi 9 Alış

Mi9 için 3400 iyi fiyat,k20 pro pil ve ekran olarak iyi gözüksede mi9 amiral gemisi ve artıları çok,kablosuz şarj hdr10 ekran daha ince daha hafif,ön camı gorilla glass 6,mi9t pro da(k20pro)gorilla glass 5.kamera olarakta lensler olarak ana kamera hariç diğer kameralarda özellik mi9 daha...
Üst Alt