SpectrumWolf kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru RN 10 Pro GCam Hk.

Merhaba arkadaşlar, uzun süre sonra F/P olarak düşündüğüm bu telefonu aldım. Çok memnunum diyemem(hala mi6'mı özlüyorum :( ) ama yine de iyi hakkını yemeyelim. Neyse konudan uzaklaşmadan, bu arkadaşımıza GCam yüklemek için biraz araştırma yaptım ama güvenilir bir bilgi bulamadım yükleniyor mu...
  2. S

Soru Eu Rom yüklenmeli mi?

Merhabalar, uzunca bir süre Xioami Mi6 kullandıktan sonra geçen hafta Redmi Note 10 Pro telefon aldım. Elime geçtiği gün BL kilidini açmak için başvuru yaptım bugün akşam süre bitecek. Sonrasında TWRP, root, Gcam gibi işlemleri yapmayı düşünüyorum. Benim sormak istediğim ise şu; Mi6 da hep EU...
  3. S

Soru Xiaomi Mi6'dan Yeni Telefona Geçiş.

Merhabalar, 2018 yılından beri Xiaomi mi6(miui 12) kullanmaktayım. Telefonda Root, Twrp, modüller gibi ne ararsak yüklü. Ne kadar değiştirmek istemesem de artık süresinin dolduğunu hissettiriyor. Yazılımsal olan bütün sorunların çözümünü yapsam da donanımsal sorunlar baş göstermeye başladı...
  4. S

Soru Kopan Anakart Parçası

Merhabalar, geçen gün ekran değiştirmek için arkadaşımın kullanmadığı bir mi6'ı aldım ve ekran değişimi için içini açtım. Arkadaşımın telefonunu açtığımda fotoğrafta gösterdiğim parça kırıktı işin ilginç yanı aynı parça bende çok önceden kırılmış ama telefon sorunsuz çalışıyor. Peki bu parça ne...
  5. S

Soru 4/64 TWRP yedeğini 6/128'e yükleyebilir miyiz?

Merhaba değerli Miui forum üyeleri, anakart arızasından dolayı yeni bir anakart(6/128) almak durumunda kaldım, anakart bozulmadan önce TWRP ile yedeğini almıştım(4/64 olan) dolayısıyla başlıkta belirttiğim gibi 4/64 olan TWRP dosyasını 6/128'e atabilir miyim? Bir sorun oluşur mu?
  6. S

Alış Xiaomi mi 6 Anakart

Xiaomi mi 6 anakart aramaktayım. Fiyat konusunda bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Elinde olan varsa fiyatıyla birlikte yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
  7. S

Yardım TWRP Yedeğini Bilgisayara Yükleme

Merhabalar, bugün talihsiz bir şekilde telefon arızalandı ve açılmıyor tahminimce anakartı çatlattım. Elimde TWRP yedeğimiz mevcut bu TWRP'yi sanki telefona yüklermiş gibi bilgisayara kurma gibi bir yöntemimiz var mı? OTP, Authenticator gibi kullanmam gereken programlar var. TWRP içinden ilgili...
  8. S

Yardım Aynı rom'u yükledikten sonra uygulamaların çalışmaması

Merhabalar, uzun süre önce telefonla uğraşırken bazı sistem ayarlarını bozmuştum sonrasında düzeltmek için uğraşmadım ta ki bugüne kadar. Bugün TWRP üzerinden tekrar rom flaslamayı düşündüm. Zaten yüklü olan sistemin aynısı bilgisayarımda kayıtlıydı her zamanki gibi .zip dosyasını telefona atıp...
  9. S

Çözüldü Uygulamayı verileri ile yedekleme.

Merhaba, kullandığım steam gibi şifreli/dakikada şifre üreten bir uygulama var. Telefonuma yeni rom yükledim yeni roma geçtiğimde ve o uygulamayı kurduğumda benden bir şifre istiyor ve araştırdığımda bu şifreyi 1 kere vermiş ben de kullanmışım. Tekrar şifre vermesi için para istiyor. Eski rom'u...
  10. S

Yardım Build.prop düzenleme sonrası telefon açılmama.

Herkeste sorunsuz çalışan şeyler bende çalışmıyor çıldıracağım :). Telefonum Mi6, TWRP yüklü, Root erişimi var. Root sonrası Gcam için "persist.camera.HAL3.enabled=1" kodunu build.prop'a yazdım. Hatta kesin olması açısından video ile birlikte yaptım. Dosyayı kayıt ettikten sonra telefon mi...
  11. S

Yardım Twrp uygulamasını silme

Merhaba, telefonuma her zamanki gibi aynı dosyalar ile root işlemi yaptım fakat Twrp ekranında magisk'i flaşladıktan sonra checkleri kaldırmayı unuttum ve sistem uygulaması olarak ana ekrana twrp yükledi. Silmeye kalkıştığımda tekrar yükleniyor çok sinir oldum. Bu ana ekrandaki twrp'yi nasıl...
  12. S

Yardım Gcam açılmama sorunu.

Merhaba, telefonuma Gcam kurmak istedim internette ve forumda araştırma yapıp bütün denilenleri harfiyen yerine getirdim fakat gcam bir türlü açılmıyor farklı farklı .apk dosyaları da kurdum ama nafile kamerayı başlattığımda kamera durduruldu hatası alıyorum telefonumun MIUI sürümü eski olduğu...
  13. S

Yardım Mi6 güç tuşunu inaktif yapmak

Merhabalar telefonumda güç tuşu sanki hep basılıymış gibi kalıyor yani telefon restart atıp duruyor önceden de bu sorun vardı ama geçiyordu fakat şimdi neredeyse telefonu kullanamaz oldum. Bu güç tuşunu inaktif etmemin bir yolu var mıdır? 3 hafta sonra askere gideceğim o zaman servise yollamayı...
  14. S

Çözüldü TWRP yedek yükleme sonrası şifreyi kabul etmeme

Cevabınız için teşekkür ederim. Konudaki script ile sorunu çözdüm iyi forumlar. :)
  15. S

Çözüldü TWRP yedek yükleme sonrası şifreyi kabul etmeme

Merhabalar telefonumu servise yollamadan önce TWRP ile yedeğini almıştım hatta garanti olsun diye yedeği tekrar yükleyip testini de yaptım yedek gayet düzgün çalışıyordu. Telefon servisten geldikten sonra twrp yedeğini telefona atıp yüklemeyi bitirdim fakat bu sefer benim yıllardır kullandığım...
Üst Alt