SpectrumWolf kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Kopan Anakart Parçası

Bunları bir araya getirip bir parti düzenlememiz gerekiyor giggle~~
  2. S

Soru Kopan Anakart Parçası

Vallahi ben de anlamadım ne işe yarıyor. Madem bunsuz çalışıyor niye koymuşlar? :)
  3. S

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Vay be kim bilebilirdi ki bu telefonun bu kadar tutacağı ve bu kadar dayanacağını. Xiaomi mühendisleri bile bu kadarını beklemiyordur. :) Şu an elimde Note 10 Pro var ama mehh eski tadı bir türlü vermiyor. Mi6 kullanırken zevkle kullanıyordum şimdiki telefonu kullanmak için kullanıyorum. :')
  4. S

Sohbet Comnet Verileri Sızmış

Çok az araştırma ile ülkenin %90'ına yakın kişilerin (belki de daha fazla) kimlik bilgileri internette dolaşıyor, ayrıca ülkede her 2-3 ayda bir büyük sitelerin verileri çalındığı için o yüzden Comnet'in veya başka bir firmanın verilerinin çalındığı çokta önemli değil diye düşünüyorum. :)
  5. S

Soru RN 10 Pro GCam Hk.

Merhaba arkadaşlar, uzun süre sonra F/P olarak düşündüğüm bu telefonu aldım. Çok memnunum diyemem(hala mi6'mı özlüyorum :( ) ama yine de iyi hakkını yemeyelim. Neyse konudan uzaklaşmadan, bu arkadaşımıza GCam yüklemek için biraz araştırma yaptım ama güvenilir bir bilgi bulamadım yükleniyor mu...
  6. S

Soru Dolby Atmos

Xiaomi EU 13.0.18.0 yüklü dolby atmost var ama ben kapattım kullanmıyorum. Müzik dinlerken kafasına göre sesi azaltıp çoğaltıyor bu da benim hiç hoşuma gitmiyor. :)
  7. S

Soru MIUIGPT Botu ile Artık Daha Hızlı Cevaplar Alabilirsiniz

Xiaomi Redmi Note 10 Pro için Google Camera yüklemeli miyiz? Eğer cevabın evetse hangi Google Camerayı kurmamı önerirsin?
  8. S

Rehber Project Renegade Windows 10/11

Daha deneyemedim mesaideyim en kısa sürede deneyip tekrar yorum atacağım. :)
  9. S

Yardım Redmi Note 10 pro sürüm düşürme

Sürüm düşürme, aynı sürüm, sürüm yükseltme risksiz ama aynı zamanda hepsi eşit derecede riskli. Bu tamamen sizin uyguladığınız adımlara bağlı olarak değişen şeyler. :) Hepsinden ayrı olarak BL kilidi garantiyi bozmaz. Yani 2 sene önceye kadar öyleydi hatta ben eski telefonumu BL kilidi açık bir...
  10. S

Rehber Project Renegade Windows 10/11

Evdeki kullanılmayan Mi6'ya deneyim bakalım başımıza ne gelecek. :)
  11. S

Soru Eu Rom yüklenmeli mi?

O sorun bende de vardı sonradan EU rom'a geçiş yaptım bunda da aynı. Bazen bildirim gelmiyor illa uygulamayı açmak gerekiyor. Bildirim ayarlarına baktım otomatik başlatma etkin aöa hala sorun var. Daha çözümünü bulamadım.
  12. S

Merhabalar, ürün yurtiçi bir cihaz ama yine de kontrol amaçlı kamera bölümüne baktım dediğiniz şeyi göremedim. Fakat india versiyonunda NFC yokmuş bende NFC var ve arada bir kullanıyorum en azından buradan sweetin olmadığını söyleyebilirim. :)
  13. S

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Merhabalar, aynı romu kurmuştum(hala kurulu) böyle bir bildirim gelmedi. Eğer temiz kurulum yapmadıysanız farklı bir sorun olmuş olabilir.
  14. S

Merhabalar, kameraya kötü diyemem tabii ki iyi fakat anlamlandıramadığım bir kalitesizlik mi dersiniz renk ayarları mı dersiniz bilemiyorum bazı fotoğraflar sanki sulu boya ile yapılmış gibi çektiği için öyle söyledim. :)
  15. S

Cevap için teşekkür ederim. Evet 2 gün önce söylediğiniz gibi yaptım. Normalde TWRP üzerinden yüklüyordum ama yüklenmiyordu sonradan fark ettim ki fastboot ekranından yüklemek gerekiyormuş. Şu an EU rom yüklü bir şekilde devam ediyoruz. Kendisiyle mutluyuz ah bir de kamerası iyi olsa tadından...
Üst Alt