Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vay be kim bilebilirdi ki bu telefonun bu kadar tutacağı ve bu kadar dayanacağını. Xiaomi mühendisleri bile bu kadarını beklemiyordur. :) Şu an elimde Note 10 Pro var ama mehh eski tadı bir türlü vermiyor. Mi6 kullanırken zevkle kullanıyordum şimdiki telefonu kullanmak için kullanıyorum. :')
Çok az araştırma ile ülkenin %90'ına yakın kişilerin (belki de daha fazla) kimlik bilgileri internette dolaşıyor, ayrıca ülkede her 2-3 ayda bir büyük sitelerin verileri çalındığı için o yüzden Comnet'in veya başka bir firmanın verilerinin çalındığı çokta önemli değil diye düşünüyorum. :)
Merhaba arkadaşlar, uzun süre sonra F/P olarak düşündüğüm bu telefonu aldım. Çok memnunum diyemem(hala mi6'mı özlüyorum :( ) ama yine de iyi hakkını yemeyelim. Neyse konudan uzaklaşmadan, bu arkadaşımıza GCam yüklemek için biraz araştırma yaptım ama güvenilir bir bilgi bulamadım yükleniyor mu...
Xiaomi EU 13.0.18.0 yüklü dolby atmost var ama ben kapattım kullanmıyorum. Müzik dinlerken kafasına göre sesi azaltıp çoğaltıyor bu da benim hiç hoşuma gitmiyor. :)
Sürüm düşürme, aynı sürüm, sürüm yükseltme risksiz ama aynı zamanda hepsi eşit derecede riskli. Bu tamamen sizin uyguladığınız adımlara bağlı olarak değişen şeyler. :)
Hepsinden ayrı olarak BL kilidi garantiyi bozmaz. Yani 2 sene önceye kadar öyleydi hatta ben eski telefonumu BL kilidi açık bir...
O sorun bende de vardı sonradan EU rom'a geçiş yaptım bunda da aynı. Bazen bildirim gelmiyor illa uygulamayı açmak gerekiyor. Bildirim ayarlarına baktım otomatik başlatma etkin aöa hala sorun var. Daha çözümünü bulamadım.
Merhabalar, ürün yurtiçi bir cihaz ama yine de kontrol amaçlı kamera bölümüne baktım dediğiniz şeyi göremedim. Fakat india versiyonunda NFC yokmuş bende NFC var ve arada bir kullanıyorum en azından buradan sweetin olmadığını söyleyebilirim. :)
Merhabalar, kameraya kötü diyemem tabii ki iyi fakat anlamlandıramadığım bir kalitesizlik mi dersiniz renk ayarları mı dersiniz bilemiyorum bazı fotoğraflar sanki sulu boya ile yapılmış gibi çektiği için öyle söyledim. :)
Cevap için teşekkür ederim. Evet 2 gün önce söylediğiniz gibi yaptım. Normalde TWRP üzerinden yüklüyordum ama yüklenmiyordu sonradan fark ettim ki fastboot ekranından yüklemek gerekiyormuş. Şu an EU rom yüklü bir şekilde devam ediyoruz. Kendisiyle mutluyuz ah bir de kamerası iyi olsa tadından...