spawnseytan1 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru poco x7 pro almak istiyorum , bilinen problemleri mevcut mu?

F7 kayıt olmuyor ne yazık ki o yüzden x7 pro
  2. S

Söyledikleriniz mantıklı teşekkür ederim, şebeke problemi deniyor ama o 4.5 G den kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve ayarlama yapılarak düzelir tahmin ediyorum. X7 poco almayı düşünüyordum ve poco f7 çıktı, f7 performans lı deniyor fakat soğutma ile ilgili paylaşım yapılmamış ve bu yüzden kararsız...
  3. S

poco x7 pro almak istiyorum , bilinen problemleri mevcut mu veya poco x3 pro gibi sorunçıkartabilir mi?
  4. S

Yardım 20bin altı telefon

Hayır Server kaydı yapılıyor, sistem e dokunulmuyor üstelik kilit açılsa telefon görüşmelerini kaydedebilir sin güzel bir şey
  5. S

Yardım poco x5 pro hızlı şarj olmuyor

bende poco x3 pro var onda hızlı şarj yapıyor ama poco x5 proda yapmıyor , telefoncuya götüreceğim soket lehimleri sorunlu benziyor çünkü bilgisayarada bağlanmıyor
  6. S

Yardım poco x5 pro hızlı şarj olmuyor

aniden hızlı şarj olan cihazım yavaş şarj olmaya başladı , güncellemeden kaynaklanmış olabilir mi
  7. S

Yardım Poco x5 pro cihaz hızlı şarj olmuyor

Poco x5 pro cihazım artık hızlı şarj olmuyor, güncelleme den kaynaklı olabilir mi, ne yapmalıyım
  8. S

Yardım POCO X3 Pro yakınlık sensörü sürekli görüyor

hoparlörün altında 2 mm kadar kısımda turuncuya benzer şekilde yanıyor , sensör ayarlarına geldiğimde yakınlık sensörünün sürekli çalıştığını gördüm . bu sensörü kapatmanın yolu yok mu , ila malzememi değişmesi gerekiyor ?
  9. S

Yardım poco x3 pro sürekli flash açılıyor

poco x3 pro kullanıyorum , güç tuşu ile kapatıyorum veya açıyorum fakat aynı zamanda flash da açılıyor , kısayolları iptal etmeme rahmen sürekli açılıyor , bu olayı nasıl engellerim teşekkürler şimdiden
  10. S

Soru Poco x3 pro HYPEROS kullanan var mı

Rom sürümü bilmiyorum da pocox3pro nun hatasını buldum diyebilirim. Mevcut olan yakınlık sensörü yüzünden tüm hatalar çözüm ise açabiliyor iseniz yakınlık sensörü arasına kağuçuk sıkıştırınız eğer daha basit yöntem isterseniz çevirici isimli turuncu telefon simgeli programı yükleyip sensörleri...
  11. S

teşekkür ederim ,mecbur kilidi açıp yeniden yazılım yükleyeceğim
  12. S

Benim poco x3 pro cihazım mevcut ve güncelleme yapamıyorum , aynı sürümü indirip kuramıyorum . rom sürümü rom sürüm v13. 0.3. 0 , internetten araştırdığıma göre cihazın yazılımı kilitlendiği yönünde oldu , ne güncel nede eski yazılımı kabul etmiyor . sorum ise bootloader kilidi açmadan bu sorunu...
  13. S

Yardım Güncelleme gemiyor ve son pakette inmiyor

senin telefon yazılımı kilitlenmiş , sorunu çözdün mü ve nasıl çözdün
  14. S

Yardım Poco pro 128 gb rom düşüme

Bootloader kilidini açıp yükleme mimi tavsiye edersiniz
Üst Alt