Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poco x3 pro 128 gb ve rom sürüm v13. 0.3. 0 ve çok sorun çıkarıyor sürüm düşürmek istiyorum fakat telefon üzerinden olmuyor sanki kilitlenmiş takılmış. Brick yapmadan sürüm düşürme veya yükseltme nasıl yapabilirim yardım edermisiniz
Poco x3 pro cihazı ekran bazen kendisi tuşa basıyor özellikle konuşma esnasında sürekli rakamlara basıyor herhangi bir temas olmasada konuşmayı imkansız hale getiriyor, sadece konuşma esnasında aşırı oluyor fakat normal zamanda da ara ara tuş basıyor tavsiye veya sorunu bilen varsa yardımcı olur...
Nevigasyon tuşları zaman zaman ikili üçlü basıyor, bu en son miui sürüm güncellemesinden kaynaklandı, mevcut sürümle kullanabilmek için çözümünüz var mı? Not : Başlatıcı yı sildim, farklı başlatıcı larlada aynı sorun devam etti
Kendi başlatıcı sı çöküyor, başka başlatıcı kullanırken home tuşu sürekli başlatıcı seçme ekranına dönüyor, varsayılan kullan desemde home tuşu sürekli aynı soruyu soruyor, tavsiyeniz veya sorunu giderecek yöntemi söylermisiniz
Mi9tpro cihazım da başlatıcı sürekli çöküyor du ve ben başka başlatıcı yükleyip onu kullanmak istiyorum ve yükledim fakat home düğmesine her bastığımda başlatıcı soruyor ve varsayılan ı tıklasamda yine sormaya devam ediyor. Bunun çözümü nedir
Benim Mi9tpro cihazım var şu ana kadar çift sim kaydı olduğu duyulmadı fakat facebook ta xiaomi Cep Yazılım gurubu biz Mi9tpro cihazına çift sim kaydı yapıyoruz diyor telefonu gönderin diyor... Bana inandırıcı gelmedi. Mi 9t pro telefonu na çift sim kaydı yapılıyor mu bilginiz var mı?
Mi9tpro kullanıyorum root lu, telefon defteri ne sim karta kayıt etmek istiyorum önce kayıt oluyor gösteriyor ama sonra siliniyor neden bilen var mı, telefon defteri güncellemesinden olabilir mi
Telefonumu kullanırken içinden patlama sesi gibi ses geldi ve telefonum ekranı gelmiyor, sim kart takılı ve arayabiliyorum, bilgisayara usb ile bağlayınca bağlandı sesini duyuyorum, şarja takınca telefon normal şarj ederken gibi ısınıyor ama ekran açılmıyor. Sizce ekran mı bozuldu?