Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoparlörün altında 2 mm kadar kısımda turuncuya benzer şekilde yanıyor , sensör ayarlarına geldiğimde yakınlık sensörünün sürekli çalıştığını gördüm . bu sensörü kapatmanın yolu yok mu , ila malzememi değişmesi gerekiyor ?
poco x3 pro kullanıyorum , güç tuşu ile kapatıyorum veya açıyorum fakat aynı zamanda flash da açılıyor , kısayolları iptal etmeme rahmen sürekli açılıyor , bu olayı nasıl engellerim teşekkürler şimdiden
Rom sürümü bilmiyorum da pocox3pro nun hatasını buldum diyebilirim. Mevcut olan yakınlık sensörü yüzünden tüm hatalar çözüm ise açabiliyor iseniz yakınlık sensörü arasına kağuçuk sıkıştırınız eğer daha basit yöntem isterseniz çevirici isimli turuncu telefon simgeli programı yükleyip sensörleri...
Benim poco x3 pro cihazım mevcut ve güncelleme yapamıyorum , aynı sürümü indirip kuramıyorum . rom sürümü rom sürüm v13. 0.3. 0 , internetten araştırdığıma göre cihazın yazılımı kilitlendiği yönünde oldu , ne güncel nede eski yazılımı kabul etmiyor . sorum ise bootloader kilidi açmadan bu sorunu...
Poco x3 pro 128 gb ve rom sürüm v13. 0.3. 0 ve çok sorun çıkarıyor sürüm düşürmek istiyorum fakat telefon üzerinden olmuyor sanki kilitlenmiş takılmış. Brick yapmadan sürüm düşürme veya yükseltme nasıl yapabilirim yardım edermisiniz
cihaz garantili tüm güncellemeler yapıldı
1693687697
hatta cihazı sıfırlayıp denemeyi düşündüm fakat bazı yazılarda değişen birşey olmayacağını okumuştum
Poco x3 pro cihazı ekran bazen kendisi tuşa basıyor özellikle konuşma esnasında sürekli rakamlara basıyor herhangi bir temas olmasada konuşmayı imkansız hale getiriyor, sadece konuşma esnasında aşırı oluyor fakat normal zamanda da ara ara tuş basıyor tavsiye veya sorunu bilen varsa yardımcı olur...