spawnseytan1 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Telefonun poco X7 pro uygulama uyumluluk sorunu

Poco X7 pro aldım ve bazı uygulamalar yüklenmedi telefonunuz uygun değil diyor. Bu sorunu yaşayan varmı ve nasıl çözülür bilgi verir misiniz
  2. S

Soru Gizlediğim dosyayı bulamıyorum?

Seni anlıyorum daha önce mi9tpro ve poco X3 pro kullandım orda öyle idi şimdi poco X7 pro var ve farklı bulamadım
  3. S

Gizli olarak ayarladığım resimleri diyorum,gizli klasör nerede
  4. S

Fotoğraf gizledim fakat yerini bulamadım ,gizli klasör yeri var ama gözükmüyor ,nerede bilen varsa söyleyebilir mi
  5. S

Yardım IMEI atıldı nasıl kontrol edilir

bana 1500 dediler çift imail
  6. S

Soru poco x7 pro almak istiyorum , bilinen problemleri mevcut mu?

F7 kayıt olmuyor ne yazık ki o yüzden x7 pro
  7. S

Söyledikleriniz mantıklı teşekkür ederim, şebeke problemi deniyor ama o 4.5 G den kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve ayarlama yapılarak düzelir tahmin ediyorum. X7 poco almayı düşünüyordum ve poco f7 çıktı, f7 performans lı deniyor fakat soğutma ile ilgili paylaşım yapılmamış ve bu yüzden kararsız...
  8. S

poco x7 pro almak istiyorum , bilinen problemleri mevcut mu veya poco x3 pro gibi sorunçıkartabilir mi?
  9. S

Yardım 20bin altı telefon

Hayır Server kaydı yapılıyor, sistem e dokunulmuyor üstelik kilit açılsa telefon görüşmelerini kaydedebilir sin güzel bir şey
  10. S

Yardım poco x5 pro hızlı şarj olmuyor

bende poco x3 pro var onda hızlı şarj yapıyor ama poco x5 proda yapmıyor , telefoncuya götüreceğim soket lehimleri sorunlu benziyor çünkü bilgisayarada bağlanmıyor
  11. S

Yardım poco x5 pro hızlı şarj olmuyor

aniden hızlı şarj olan cihazım yavaş şarj olmaya başladı , güncellemeden kaynaklanmış olabilir mi
  12. S

Yardım Poco x5 pro cihaz hızlı şarj olmuyor

Poco x5 pro cihazım artık hızlı şarj olmuyor, güncelleme den kaynaklı olabilir mi, ne yapmalıyım
Üst Alt