Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende ilk telefonu aldığımda çok memnundum ama dediğiniz gibi doğru düzgün rom yok olsa bile hatalı, bir de şebeke sorunu yaşıyorum bazen ama bu benim için ilkten dert değildi sürekli arka arkaya bir şeyler çıktığı için telefondan soğumaya başladım. Bu telefon için bir tane kaplama yok mi 9...
İnternetten kap bakıyorum mi9 serisinin hepsi var lite için yok, kaplama bakıyorum Instagram dan orada da hepsi var lite yok. Şimdi android 10 güncellemesi alacak telefonlara bakayım dedim gene lite hariç diğerleri var ve aklıma gelmeyen bir ton şey. Telefondan memnunum ama bu konu canımızı çok...
Xiaomi'nin kamera konusunda en başarılı modeli hangisidir?
Arkadaşıma aldıracağım için pişman olmasını istemem bütçe de sıkıntı yok, hangi telefonu önerirsiniz?
Ben de Miui 11.3.4 global resmi rom kullanıyorum bunlar da aldığım değerler. Sürekli dizi-film izleyen biri olarak hiç 9-10 saatin altına düştüğünü görmedim.