Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adanadayım 1 haftalık Samsung s23 ultra cihazımı satıyorum. 12-256 kayıt yapılmadı ve daha 8 ay kullanım süresi var. Sim2 kart takılmadı. Resimler sonra eklenecektir.
SATILDI. İLAN SİLİNEBİLİR
Hyper os Endonezya rom yüklüydü. Otomatik parlaklığı kapatıp öyle kullanınca ve parlaklığı sonuna kadar açmadığımda söylediğiniz sorun olmuyordu. Sensor ve ekran arızası bu fakat bu sorunu bir gün boyunca yaşadım sonra kendiliğinden düzeldi. Cihazı bir arkadaşıma verdim şuan bende değil.
Aynı şey bende de oldu ve şunu fark ettim. Otomatik parlaklığı kapatıp öyle kullanın ve parlaklığı yüzde 50 civarında tutun o zaman bu sorun yaşanmıyor. Kısaca ekran ve sensör arızası bu. Bu arada arama yaparkende sensörü kapatın.
Bildirim sorununu bende yaşıyordum. Bildirim sorunu olan uygunlamanın bütün izinlerini vermelisin ben bu şekilde çözdüm. Oto başlat ve pil tasarrufu kısmından kısıtlama yok şeklinde ayarlamalısın
Aynı sorun benim masaüstü bilgisayar da olmuştu arızanın sebebi ya anakartta yada ekran kartın takılı olduğu bölgeden kaynaklanıyor. Tabi yinede işin ehli biriyle görüşmek daha iyi.
Arkadaşlar eski telefonum Samsung note fe'di şimdi Mi 9t kullanıyorum. Acaba Samsung cloudda bulunan verilerimi bilgisayardan yada başka birşekilde telefonuma alabilir miyim? Samsung cloudda verileri almak için Samsung telefon şart mı?
Bu arada Mi 9t telefonunda miuida ayarlardan fabrika...
Sana şunu söyleleyim Türkiye'de garanti konusu çok sıkıntılı bunu bilerek al.
Evet telefon Türkçe olarak geliyor fakat bazı yerlerde satılan cihazlarda farklı yazılım olduğunda Türkçe dil ve işlevsellik konusunda sıkıntı çıkabiliyor onunda güncellemeyle alabilirsin.
Android konusunda bence...