sonnefesim kullanıcısının son içeriği

1. sonnefesim

Yardım Samsung Clouddan Veri aktarımı hakkında

Arkadaşlar eski telefonum Samsung note fe'di şimdi Mi 9t kullanıyorum. Acaba Samsung cloudda bulunan verilerimi bilgisayardan yada başka birşekilde telefonuma alabilir miyim? Samsung cloudda verileri almak için Samsung telefon şart mı? Bu arada Mi 9t telefonunda miuida ayarlardan fabrika...
  2. sonnefesim

Soru Xiaomi Geçmek Üzereyim

Sana şunu söyleleyim Türkiye'de garanti konusu çok sıkıntılı bunu bilerek al. Evet telefon Türkçe olarak geliyor fakat bazı yerlerde satılan cihazlarda farklı yazılım olduğunda Türkçe dil ve işlevsellik konusunda sıkıntı çıkabiliyor onunda güncellemeyle alabilirsin. Android konusunda bence...
  3. sonnefesim

Tema Blue Mix Theme (Otto_man) *Tema Adını Sen ver*

Blue Is the Warmest Color
  4. sonnefesim

Redmi pro MIUI 9 Android 7 gelirmi

Redmi pro Miui9 Eu Rom yayınlanmış
  5. sonnefesim

Satış Satılık Redmi Pro 64 GB Gold

Merhaba arkadaşlar Redmi Pro cihazımı satıyorum cihazımda hiç bir sıkıntı yok. HB'den aldım ithalatçı garantili fatura, aksesuar, kutu mevcut. Gold renk 64 GB hafıza. Yanında iki adet kılıf ve ekranı tam kaplayan kırılmaz cam hediye. Telefonumdan gayet memnunum sadece üst modele (Mi6) geçmeyi...
  6. sonnefesim

Yardım Redmi Pro hızlı şarj

Bende redmi pro kullanıyorum şarj 1 saatte %80 doluyor mediatek pump express destekli Asus şarj aleti kullanıyorum.
  7. sonnefesim

Yardım Redmi Pro Sorunları Herkeste Var Mı?

Telefonumu aldığım gibi Eu rom yükledim ve dediklerinle ilgili hiçbir sorun yaşamadım.
  8. sonnefesim

Redmi Pro ve tüm cihazlar için 3d Touch

Geliştirdiğin romu paylaşabilir misin?
  9. sonnefesim

Satıldı SATILDI (SIFIR) Lenovo P1 3/16 GB Gold

Lenovo Vıbe P1 3 GB Ram 16 GB Hafıza Çift sim/hafıza kartı yuvası 5000 mah bataryası Parmak izi okuyucu Cihaz sıfır kutusunda IMEI işlemi yapılmıştır. Ödeme: Havale sonrası kargo. Fiyat: 900 TL (pazarlık olur)
  10. sonnefesim

redmi pro kullanıcıları lütfen okuyun

Cihazınızda sahte yazılım yüklü. Redmi pro için resmi global yazılım yok.
  11. sonnefesim

Hepsiburada dan alınan cihazlarda sahte yazılım yüklü ve bu yazılım bir süre sonra sorunlar vermeye başlıyor. Bir ara yazılımın içinde virüs olduğunda söyleniyordu.
  12. sonnefesim

Burda gerekli açıklamalar mevcut. Redmi Pro için Xiaomi.eu (MultiRom) ROM Yükleme Rehberi | MIUI Türkiye Forumu
  13. sonnefesim

Telefonu ilk aldığındaki üzerindeki yazılım sorunlu o yüzden ya eu rom yükleyeceksin yada şuan sizinde kullandığınız çin romunu yükleyeceksin eu rom da sıkıntı yok Türkçe dil mevcut. Haftalık güncellemeler den geliyor. Bu hatayı ben yaşamamak için telefonu aldığım gibi iki romdan birini kurdum...
  14. sonnefesim

Yardım Redmi pro mesaj bildirimi

Aynı sorun bende de var.
Üst Alt