sonflcyus kullanıcısının son içeriği

1. sonflcyus

Araçlar Mi 9 Batarya Performans

Selamlar. Hatırlayanlarınız vardır, ürünü ilk çıktığında yurtdışından almıştım ve müthiş hevesliydim. Oyun, kamera vb performansında hiç yarı yolda kalmadım ama batarya hep az geldi. Miui 10, 11 derken şimdi 12 yükledim ve 4 saat ekran süresi alınca bir uygulama ile bakayım dedim. Batarya...
  2. sonflcyus

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Simge : Sunlight Sistem : Allure MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. sonflcyus

Simge: Dark censored Sistem: Allure MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. sonflcyus

Yardım Ekran kaydetme

Mikrofon seç. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. sonflcyus

Yardım Ekran kaydetme

Ekran kaydedici ayarlarına girip, ses kısmındaki sistem sesleri seçimi kaldırıp, hoparlörü seçmelisin. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. sonflcyus

Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

Mi9 da kızlar teklif ediyor. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. sonflcyus

Microsoft Launcher ve çeşitli simge paketlerinin karışımı bir şey yaptım ben de. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. sonflcyus

İnceleme Mi 9 Ekran koruyucu

Ben de Ali Express ile almıştım üç adet ama çok parlak çıktı. Ekran gözükmüyor neredeyse parlaklıktan. Apple için aldıklarım harikaydı. Bunda tutturamadım. Nereden aldınız? MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. sonflcyus

Bende şöyle bir sorun var. Engellediğim numaralar, beni aramaya devam edebiliyor. Çok nadir çalışıyor. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. sonflcyus

Soru Mi 9 WhatsApp bildirim

Ayarlar / Bildirimler / Uygulama bildirimleri kısmına göz attınız mı?
  11. sonflcyus

Microsoft Launcher, S9 Icon Pack ve Young Theme MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. sonflcyus

Haber Mi Fan Festival 2019

Ne zaman belli olacak sürpriz? Taşınabilir batarya alacağım, o olabilir diye bekliyorum.
  13. sonflcyus

Rom Mi 9 Global Kararlı Miui V10.2.6.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

MiTool v2 iki bir şey beklemeye gerek yok. Forumda vardı. aratıp indirin kendisi yüklüyor. Aynı şekilde Çin ROM'dan döndüm ben de.
  14. sonflcyus

Merhaba. Ne beklediğinizle ilgili. Daha uzun şarj daha iyi performans daha iyi kamera beklentim vardı hepsini karşıladı fazlasıyla. Ben çok memnunum. Tavsiye ederim.
  15. sonflcyus

Bu akşam Global ROM kurdum. Yaklaşık 1 aydır ÇİN kullanıyordum ve dilimizi özlemişim. Unlock yaptıktan sonra kurulumu MiToolV2 ile yaptım. Çok rahat bir uygulama. Tercihen değil de mecburiyetten ÇİN ROM kullanıyorsanız, muhakkak uygulamayı kullanın derim.
Üst Alt