Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok fazla benzer sorun yaşanıyor Xiaomi cihazlarda maalesef. Özellikle Note 10 Lite ve Mi 10T modellerinde neredeyse klasik bir sorun. Sensör problemi de cabası. Maalesef durum bu. Mi 10 T kullanıcısı olarak benzer sorunları ben de yaşıyorum. Çözümü daha kaliteli sensör ve mikrofon kullanılan...
Lensun ekran koruyucu kaplattım. Arka ve lens için de mevcut. Youtube da izleyebilirsin nasıl bir malzeme olduğunu. Kılıf olarak henüz bir şey almadım. Arkası çok güzel tasarım olarak. Kılıfla saklamak istemiyorum. Üzerindeki yetiyor.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9 saate yakın ekran süresi ve 2.5 saat kadar da konuşma süresi alıyorum. 144 Hz de ayarlı duruyor sürekli. Hiç oyun oynamıyorum ama video izliyor, görüntülü konuşma vs yapıyorum. Kullanım alışkanlıklarına bağlı değişir tabi batarya performansı. Mi9 da 4 5 saat arası alıyordum.
M2007J3SY...
Manuel OTA kurulumu için geliştirici olmak yeterli değil mi artık? Pakedi seçtiğim kısım gelmiyor. OTA indirdim web üzerinden ama kurulumunu yapamıyorum.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MIUI 12 klasik temayı kullanıyorum. Simgeleri değiştirdim sadece. Onu da X Icon Changer uygulaması ile yaptım. Playstore da olan bazı simge tema paketlerinden, zevkime göre karışık kullandım. Graced UI, S9, Aspire vb.
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eline sağlık çok güzel işler yapıyorsun ama açık kaynak böyledir. Tüm simgeleri sıfırdan yapıyor ya da yapmıyor olabilirsin. Sonuçta sen de bazı hazır kodları değiştiriyorsun. Bu hepimiz için böyle. Hırsızlık vs gibi şeyler için kısmen önlem olarak tema mağazasındaki kendi sayfanı...