Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar,
Akşamdan beri uğraşıyorum. Magisk kurulu olduğu halde kurulu gözükmüyor Magisk Manager arayüzünde. Telefonum Xiaomi Mi 6.
TWRP'den uninstaller flaşladım. Sonuç aynı.
TWRP Sistem yedeğini geri yükledim olmadı.
Yeniden Xiaomi EU MIUI 11 stable versiyon kurdum üzerine aynı...
Akıllı telefon pazarında önemli bir pazar payına sahip olan Xiaomi, kullanıcılarının güvenliğine önem verdiğini her fırsatta dile getiriyor. Xiaomi gizlilik ayarları için ortaya atılan iddialar, ortalığı karıştırdı! Çinli firma, iddiaları reddetti.
Xiaomi gizlilik ayarları için ortaya atılan...
Dostum merhaba,
Aynı şey benim başıma da geldi. Eski Samsung Galaxy S4'ümden söktüm ve Mi 6 ya taktım.
Eğer bu işleri bilmiyorsan hiç bulaşma elektronikle arası iyi olan, ince uçlu havyası olan bi arkadaşa yaptırın.
Öncelikle MIUI Türkiye logosunun yanındaki 10 Kasım çalışması çok güzel. Tebrikler...
Twitter'da çok fazla veriye erişim oluyor. Bu veriler nasıl değerlendirilecek?
Özelden cevap vermemek çok havalıymış dostumdance~~dance~~dance~~
Ben de deneyeceğim ;)
Senin yazılımı kuracağım. Beta dediğin gibi riskli.
Teşekkürler...
Merhaba dostlar,
Eğer Permissive hep açık kalırsa Google Camera ile zaman zaman çakışma yapabiliyor. Hatta stock camera uygulaması bile çalışmıyor bilgilerinize... Eğer uygulamadan Permissive yerine Enforcing yaparsanız kameralar o zaman çalışıyor...
1572702437
Merhaba dostum,
Sırasıyla...