sonergul kullanıcısının son içeriği

1. sonergul

Yardım Magisk kurulu olduğu halde kurulu gözükmemesi

Merhaba dostlar, Akşamdan beri uğraşıyorum. Magisk kurulu olduğu halde kurulu gözükmüyor Magisk Manager arayüzünde. Telefonum Xiaomi Mi 6. TWRP'den uninstaller flaşladım. Sonuç aynı. TWRP Sistem yedeğini geri yükledim olmadı. Yeniden Xiaomi EU MIUI 11 stable versiyon kurdum üzerine aynı...
  2. sonergul

Haber Xiaomi kullanıcılarını tedirgin eden iddia!

Akıllı telefon pazarında önemli bir pazar payına sahip olan Xiaomi, kullanıcılarının güvenliğine önem verdiğini her fırsatta dile getiriyor. Xiaomi gizlilik ayarları için ortaya atılan iddialar, ortalığı karıştırdı! Çinli firma, iddiaları reddetti. Xiaomi gizlilik ayarları için ortaya atılan...
  3. sonergul

Yardım miui11 ota güncellemesi sonrası kayan bildirim gelmiyor.

Bildirim stillerimde MIUI ve Android seçeneklerinden MIUI seçtiğimizde arama ve mesaj bildirimlerindeki ikonlar gözükmüyor. Bu sorunu yaşıyor musunuz?
  4. sonergul

Yardım Mı 6 kızılötesi yardim

Dostum merhaba, Aynı şey benim başıma da geldi. Eski Samsung Galaxy S4'ümden söktüm ve Mi 6 ya taktım. Eğer bu işleri bilmiyorsan hiç bulaşma elektronikle arası iyi olan, ince uçlu havyası olan bi arkadaşa yaptırın.
  5. sonergul

Soru Saati ortaya almak için yeni bir yöntem var mı ?

Dostum temanızın adı nedir? Paylaşır mısınız?
  6. sonergul

Mi Band 4 Alınmalı Mı?

Harfiyen hepsine katılıyor, altına imzamı atıyorum...
  7. sonergul

Çözüldü Miui 11 ile yazı tipi olayı yok

Bu ayar değil mi? EU stabilde var.
  8. sonergul

Duyuru Forum "Doğrulanmış Üye" Mavi Tik ikonu alma

Öncelikle MIUI Türkiye logosunun yanındaki 10 Kasım çalışması çok güzel. Tebrikler... Twitter'da çok fazla veriye erişim oluyor. Bu veriler nasıl değerlendirilecek?
  9. sonergul

Rehber Mi Band 4 S.N.Ç. (Global Non-NFC)

Takılıyorum hocam 8=) Sıkıntı yok handshake~~
  10. sonergul

Rehber Mi Band 4 S.N.Ç. (Global Non-NFC)

Özelden cevap vermemek çok havalıymış dostumdance~~dance~~dance~~ Ben de deneyeceğim ;) Senin yazılımı kuracağım. Beta dediğin gibi riskli. Teşekkürler...
  11. sonergul

Rehber (Android 10 - MIUI 11) Viper4Android FX Kurulumu

Telefonda açılmama vb sorun yoksa tamamdır dostum...
  12. sonergul

Dostum benim cihaz Mi6 ve Xiaomi EU Rom Android 9 MIUI 11. Sen TWPR'den dosya silerek yap. Android 10 olarak o şekilde çözmüş.
  13. sonergul

Merhaba dostlar, Eğer Permissive hep açık kalırsa Google Camera ile zaman zaman çakışma yapabiliyor. Hatta stock camera uygulaması bile çalışmıyor bilgilerinize... Eğer uygulamadan Permissive yerine Enforcing yaparsanız kameralar o zaman çalışıyor... 1572702437 Merhaba dostum, Sırasıyla...
  14. sonergul

Sohbet miui 11

Dostum hiç bekleme... Global rom'un maalesef pek bi espirisi yok. Xiaomi.EU Rom veya başka bir custom rom'a geç rahat et...
Üst Alt