sonatgurleyen kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım K20 Pro/Mi9T Pro Batarya Değişimi

Ben memnunum. Öyle aman aman batarya ömrü yok ama eski bataryaya göre iyi. Telefonda miui 12.0.6 var
  2. S

Yardım Telefonum açılmıyor

Yazılımlık bir durum olduğunu zannetmiyorum
  3. S

Ahhahahahah açıldığı gibi yedekleri aldım fakat nedeni nedir? Bir süre daha idare etmeye çalışıyorum
  4. S

Telefonum Xiaomi Mi9t Pro. Müzik dinliyordum ve ekran kilidindeydi telefon. Ardından ekranı açmaya çalıştığımda açılmadı. Sonra komple kapatıp açmayı denedim. Sonuç olarak kilit ekranına kadar açıldı fakat aşırı derecede kasarak gerçekleşti. Bir süre daha denememden sonra ekranda renkli...
  5. S

Teşekkür ederim dönüş için. Fırsat olursa deneyeceğim
  6. S

Tatmin edici gibi gözüküyor
  7. S

Realpower kullanıyorım bi süredir. Orjinal bataryaya göre iyi. Yoğun kullanımda mükemmel performans vermese de, eski orjinal bataryaya göre iyi. Dejiyi kullanan arkadaşlarda yorumlarını yaparsa güzel olabilir.
  8. S

İdare eder diyebilirim
  9. S

Ben realpower aldım daha yeni eğer görseydim bunu denerdim. Belki ihtiyacı olan vardır diye yazdım. Ayrıca dediğin gibi yeni üretimlerdir diye tahmin ediyorum çünkü dejinin mi9t için bp41 bataryası vardı bu yoktu. Kullanacak arkadaşlarda deneyimlerini paylaşırsa alacaklara da güzel bi rehber olur
  10. S

Deneyenler varsa Bu yeni dejiyi deneyenler varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
  11. S

https://woyax.com.tr/xiaomi-batarya/1249-xiaomi-redmi-9t-pro-k20-pro-mucize-batarya-deji-bp40
  12. S

Çözüldü Mi 9t pro telefon bataryamı nerede değiştirebilirim?

Dejinin bp40 yani pro modeli için bataryası çıkmış. İhtiyacı olan arkadaşlar bakabilir.
  13. S

Arkadaşlar bende realpower batarya satın aldıktan sonra gördüm. Deji bp40 yani pro modeli için batarya çıkarmış. İhtiyacı olanlar bakabilir.
  14. S

Çözüldü Batarya değişimi sonrası ses azaltma, arttırma tuşlarının ve açma kapama tuşunun çalışmaması

Öncelikle düzgün bir üslupla konuşmanızı öneririm. Zira bunu ben size öğretecek değilim bu yaştan sonra. Soruna gelecek olursak herhangi bir deformasyon yok. Problem şu ki; bataryanın telefonla bağlatısını kuran soket çip tarzı şey orjinali gibi kolay oturmuyordu yuvasına. Böyle diyorum çünkü...
  15. S

Çözüldü Batarya değişimi sonrası ses azaltma, arttırma tuşlarının ve açma kapama tuşunun çalışmaması

Mi9t Pro cihazımın bataryasını değiştirdim fakat ses açma, kapama ve telefonu açıp kapama tuşları çalışmıyor ne yapmalıyım ?
Üst Alt