Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum Xiaomi Mi9t Pro. Müzik dinliyordum ve ekran kilidindeydi telefon. Ardından ekranı açmaya çalıştığımda açılmadı. Sonra komple kapatıp açmayı denedim. Sonuç olarak kilit ekranına kadar açıldı fakat aşırı derecede kasarak gerçekleşti. Bir süre daha denememden sonra ekranda renkli...
Selam, herkese iyi forumlar
Cihazım Mi9t Pro, 3. yılını doldurdu. Haliyle batarya performansı da düştü. Yurtdışı olduğu için telefonum Evofone vs. ücretiyle de olsa teknik destek vermiyor. Alışveriş sitelerinde de batarya araştırdığımda iyi birşey bulamadım, yorumları da iyi değildi. Deji...
Cihazım Mi9t Pro .Dün oynadığım oyuna güncelleme geldi ve güncelledikten sonra " Clash of Clans Durmaya Devam Ediyor " hatasını vermeye başladı. Uygulamanın verilerini, ön belleğini temizledim sonuç yine aynı. Android system web uygulamasını güncelledim olmadı. Ön belleğini verilerini...
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Cihazımda birtakım yanlış işlemler sonucu efs dosyalarım gitti. Yedek almayı da unuttum. Cihazım Mi9t Pro. Yedeklerini nasıl bulabilirim? İnternetten araştırdım fakat bulamadım. Orjinal IMEI lerini yazacağım. Bunu belirtmem gerekiyor sanırım çünkü modlar yanlış...
Mi9t Pro cihazımı bugün imei repair yapmakla uğraşıyordum. Pek tecrübem olmadığından dolayı internetteki kaynaklardan yararlanarak bu işlemi yapıyordum. Kaynakta cmd ekranında bazı işlemler yapmamın gerektiğini gösteriyordu bende yaptım fakat imei repair işlemi gerçekleşmedi ve telefonunun imei...