Snn1907 kullanıcısının son içeriği

1. Snn1907

Soru Bl kilidi açma

Ben geçen gün xiaomi toplulugu uygulamasi uzerinden actim saat 18.59 kilidi açma tuşuna bas oluyor ama acilmazsa hergun ayni saat saniyede denemen lazim
  2. Snn1907

Yardım Redmi note 11 pro 4G miui yazısında kalıyor

Merhaba redmi note 11 pro 4G cihaza reset atıldı miui yazısında kalıyor fastboot giriyor yazılım atmayı denedim olmadi botloader açık ama kapali hatası veriyor mi flaş ta MTK botloaderunlock yaptim açıldı gösteriyor ama yine aynı hata başına gelen veya sorunu nasıl çözebiliriz
  3. Snn1907

Yardım Redmi not 4 nasıl güncelleme yaparım

Anladim beyler teşekkür ederim bende bir sorun var zannetmistim ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Snn1907

Yardım Redmi not 4 nasıl güncelleme yaparım

Bu cihaz resimdeki sürümde kalmis ve guncelleme yok diyor bakiyorum sitesinden kullandığım sürümden sonra baya sürüm çıkmış nasil guncellerim son sürüme bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Snn1907

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Mi5x icin varmi link ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Snn1907

Soru Xiaomi 5x Google Kamera

Magiskte bir modul vardi onu kurman lazim calismasi icin hatirlayamadim baska cihaz kullaniyorum suan hal3 enabler haliba modulun ismi ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Snn1907

Yardım Mıuı pro Rom yuklerken hata

Twrp sürümünü yukselt dene ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Snn1907

Rom kullaniminiz guvende olmayacak diyor casus yazilim yuklemis miuipro ekibi banka hesaplarini bosaltabilirler filan ne demek isteniyor ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Snn1907

Miuipro 8.9.6 - MiuiPro ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Snn1907

One plus 5t ye gectim elvada miui ozlicem seni :) MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Snn1907

Miroom kurdum baya güzel ve stabil şarj süresi de iyi ayarlar kısmından sadece bir kaç yerde İngilizce kelimeler kalmış scorpi hocam el atsan su miroom'a da :) MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Snn1907

MiuiPro - Custom rom for xiaomi Mevcut surumlerin linkleri hepsi bir arada MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Snn1907

Miuipro 8.8.23 - MiuiPro MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Snn1907

Soru volte sorunu

Denemeniz lazim volte aktif suan muhtemelen aktif eder modül MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Snn1907

Soru volte sorunu

Magisk modulu ile aktif ettim ben MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt