Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben geçen gün xiaomi toplulugu uygulamasi uzerinden actim saat 18.59 kilidi açma tuşuna bas oluyor ama acilmazsa hergun ayni saat saniyede denemen lazim
Merhaba redmi note 11 pro 4G cihaza reset atıldı miui yazısında kalıyor fastboot giriyor yazılım atmayı denedim olmadi botloader açık ama kapali hatası veriyor mi flaş ta MTK botloaderunlock yaptim açıldı gösteriyor ama yine aynı hata başına gelen veya sorunu nasıl çözebiliriz
Bu cihaz resimdeki sürümde kalmis ve guncelleme yok diyor bakiyorum sitesinden kullandığım sürümden sonra baya sürüm çıkmış nasil guncellerim son sürüme bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim
ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Magiskte bir modul vardi onu kurman lazim calismasi icin hatirlayamadim baska cihaz kullaniyorum suan hal3 enabler haliba modulun ismi
ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miroom kurdum baya güzel ve stabil şarj süresi de iyi ayarlar kısmından sadece bir kaç yerde İngilizce kelimeler kalmış scorpi hocam el atsan su miroom'a da :)
MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi