Snatcmeyk kullanıcısının son içeriği

1. Snatcmeyk

Yardım Widget boyutlandırma

Eyvallah deneyelim bakalım. 👍
  2. Snatcmeyk

Yardım Widget boyutlandırma

Herkese merhabalar cihazda eu rom yüklü ana ekrana widget yüklediğim de ekranı ortalamiyor ya tam sağda veya sol da kalıyor widgetlari boyutlandırabilecegim bir yöntem varmı?
  3. Snatcmeyk

Haber Xiaomi 12 Serisinin Türkiye Fiyatı Açıklandı. Buyurun Bekleyen Arkadaşlar.

Cihaz baya ucuz kardeşim beğenmediysen yallah iPhone al! Bu ne böyle Xiaomi Türkiye düşmanları foruma doluşmuş yorum yapıyor!
  4. Snatcmeyk

Satış Mi 8 parça niyetine satiliktir.

Cihaz parça niyetine satiliktir. 6/64 Tek hat pasaport kayıtlı. Bazen hizli sarj olmuyor ekrani kirik ama kullanima engel degil çalışıyor ahizeden ses cok az geliyor sebekeden arama yapinca mikrofondan karsiya ses gitmiyor ama WhatsApp arama yapinca gidiyor bunu neden yaptığını anlamiş değilim...
  5. Snatcmeyk

Sohbet Ne Güzel Sözler

Bize kalmayacak dünya için, bize kalacak günahlar biriktiriyoruz. -Malcolm X
  6. Snatcmeyk

Yardım Instagram aşırı veri tüketimi!

Aşırı tüketimin sebebini anlayamadım hocam hani desem yüksek boyutlu ve kaliteli videolar falan izledim anlarım ama hemen hemen hergun rutin yaptigim seyleri yaptım bu kadar veri tuketmesi çok saçma.
  7. Snatcmeyk

Yardım Instagram aşırı veri tüketimi!

Herkese selamlar instagramin 2 saatte 5 GB veri tüketmesi normal mi? Nerdeyse 6 7 yıldır kullanmama rağmen ilk kez böyle birşey yaşıyorum günlük 4 5 saat kullandığım zamanlarda bile maksimum 2 GB veri kullanıyordum. Ayrica mobil verim tukendikten hemen sonra Türk Telekom internet paketim olmadan...
  8. Snatcmeyk

Duyuru Plansız Forum Güncellemesi Yapılacak - 5 dk içinde

Hocam selamlar yazı tipiniz nedir?
  9. Snatcmeyk

Türk Telekom Mercedes'ten İnip El Arabasına Bindik (Rezaletin Böylesi)

Türk Telekom fatirasiz abonesiyim, durum bu.
  10. Snatcmeyk

Sohbet Mi 8 ekran sprunu

Yardım - Xiaomi mi 8 ekran sorunu esas konu burda buradaki yorumlari okuyun hocam
  11. Snatcmeyk

Sohbet Sigarayı bırakma karari aldım.

Bu almiş oldugunuz karardan dolayi sizi kutluyorum. Bende 2019 ocak ayinin 20sinde,13 14 yil sigara kullanan biri olarak aniden birakacam diyip sigariyi biraktim cok sukur icmiyorum icilen ortamlardan elimden geldigince uzaklasiyorum ve kendime bazen su soruyuda sormuyoru değilim hani neden bu...
  12. Snatcmeyk

Sohbet MIUI Türkiye Hangi Müzik Uygulamasını Kullanıyor?

Hiçbiri pek fazla müzik dinleyen birisi değilim ara ara youtubedan Türkçe Rap dinliyorum o kadar.
  13. Snatcmeyk

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

Bu konuyu bayramin son gunu goruyorum herkese hayirli bayramlar mi desem geçmis bayraminiz mubarek olsun desem bilemedim giggle~~happy~~
  14. Snatcmeyk

Ana Başlık Pocophone F2 Pro/K30 Pro Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

Ekran tazeleme hizi olarak 60 yerine 90 veya 120 secilseydi mi8den gecebilirdim Poco F3 beklemeye devam..
  15. Snatcmeyk

Anket Tam Ekran Modunu Kullanıyor musunuz?

Evet kullaniyorum hatta bu modu 2015te lg optimus g promda da marketten indirdigim bir uygulama ile kullaniyordum bence cok pratik ve diger sanal tuşlardan daha işlevsel.
Üst Alt