Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar cihazda eu rom yüklü ana ekrana widget yüklediğim de ekranı ortalamiyor ya tam sağda veya sol da kalıyor widgetlari boyutlandırabilecegim bir yöntem varmı?
Cihaz parça niyetine satiliktir. 6/64 Tek hat pasaport kayıtlı. Bazen hizli sarj olmuyor ekrani kirik ama kullanima engel degil çalışıyor ahizeden ses cok az geliyor sebekeden arama yapinca mikrofondan karsiya ses gitmiyor ama WhatsApp arama yapinca gidiyor bunu neden yaptığını anlamiş değilim...
Herkese selamlar instagramin 2 saatte 5 GB veri tüketmesi normal mi? Nerdeyse 6 7 yıldır kullanmama rağmen ilk kez böyle birşey yaşıyorum günlük 4 5 saat kullandığım zamanlarda bile maksimum 2 GB veri kullanıyordum. Ayrica mobil verim tukendikten hemen sonra Türk Telekom internet paketim olmadan...
Hocam sizi şuraya alalim yorumları okuyun ve oled Saver uygulamasını indirip 1 2 hafta kullanın. Yardım - Xiaomi mi 8 ekran sorunu
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.js.oledsaver
Tek hattı pasaport kayıtlı olup her türlü hat ile kullanilabilir. Cihazı 1 yıldan fazla oldu sorunsuz kullanmaktayım cihaz full kutu yaninda ekran koruyucu ve Xiaomi piston basit kulaklık verilecektir. telefonda MIUI 11 çin romu mevcut dileyene global rom atıp verebilirim( Çin romunda şarj çok...
Hocam tek hat pasaport kayıtlı 6/64 siyah mi8 var 1 yıldan fazla oldu kullanıma bagli cihazın üst tarafında yarım santim boyunda ince bir soyulma var oda cihazimda kullandığım kaplamanın boş kaldığı yerden kaynaklı istersen özelden konuşabiliriz?
Forum.miuiturkiye.net tikladigimda Azerbaycan sitesine yonlendiriyor dünden berri kafayi yedim konuyu anca burdan acabildim lütfen sayfa adminleri bu konuyu acil olarak geri dönsün.
Google misyonerlik faliyetlerini hakkıyla yapıyor demek ki. Banada bir çok kez çıkti bu reklamlar görmek istemiyorum diyorum 1 hafta sonra yine aynı reklam. Bu arada konu başlığını görünce aklıma ilk bu Hristiyanlık ile ilgili reklam olduğunu dusundum. Yanilmamişim..