Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar cihazda eu rom yüklü ana ekrana widget yüklediğim de ekranı ortalamiyor ya tam sağda veya sol da kalıyor widgetlari boyutlandırabilecegim bir yöntem varmı?
Cihaz parça niyetine satiliktir. 6/64 Tek hat pasaport kayıtlı. Bazen hizli sarj olmuyor ekrani kirik ama kullanima engel degil çalışıyor ahizeden ses cok az geliyor sebekeden arama yapinca mikrofondan karsiya ses gitmiyor ama WhatsApp arama yapinca gidiyor bunu neden yaptığını anlamiş değilim...
Aşırı tüketimin sebebini anlayamadım hocam hani desem yüksek boyutlu ve kaliteli videolar falan izledim anlarım ama hemen hemen hergun rutin yaptigim seyleri yaptım bu kadar veri tuketmesi çok saçma.
Herkese selamlar instagramin 2 saatte 5 GB veri tüketmesi normal mi? Nerdeyse 6 7 yıldır kullanmama rağmen ilk kez böyle birşey yaşıyorum günlük 4 5 saat kullandığım zamanlarda bile maksimum 2 GB veri kullanıyordum. Ayrica mobil verim tukendikten hemen sonra Türk Telekom internet paketim olmadan...
Bu almiş oldugunuz karardan dolayi sizi kutluyorum. Bende 2019 ocak ayinin 20sinde,13 14 yil sigara kullanan biri olarak aniden birakacam diyip sigariyi biraktim cok sukur icmiyorum icilen ortamlardan elimden geldigince uzaklasiyorum ve kendime bazen su soruyuda sormuyoru değilim hani neden bu...
Evet kullaniyorum hatta bu modu 2015te lg optimus g promda da marketten indirdigim bir uygulama ile kullaniyordum bence cok pratik ve diger sanal tuşlardan daha işlevsel.