smh06 kullanıcısının son içeriği

1. smh06

Yardım Arama reddedildi

Selamlar değerli üyeler, 10 s cihazımiza henüz IMEI atılmadı. Türk Telekom hat ile kullanılıyor. 12.5.13 (RKLINXM) Gelen aramaları açamıyorum. Ac dediğim zamanda reddediyor. Çözümü nedir daha önceden bu sıkıntıyı yaşayan varmı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  2. smh06

Yardım LTE sorunu

Merhaba, K20 Pro satın aldım. İçerisine lte uyumlu olmayan bi cihazın IMEI atılmış. H+ çekiyor ve bağlantı hizim çok düşük. Aynı yerde aynı cihazı arkadaşımda kullanıyor ama onda sorun yok. LTE açık ancak cihaz uyumlu değil uyarısı alıyorum Turkcell'den. Bu sorunu nasıl cozebilirim. LTE uyumlu...
  3. smh06

Yardım Galeride Yer Alan 'EN SON' Klasörünü Yok Etmek ?

Hocam merhaba, G Cam uygulaması ile çektiğim fotoğraflar ayrı ayrı klasör halinde depolanıyor. 100 foto varsa 100 klasör var .Hepsinin tek klasör de olması için ne yapabilirim?
  4. smh06

Soru Güncelleme Hk.

Bi öncekinden gece modu geldi. Son güncelleme de varsa sorun yoktur sanırım . Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. smh06

Soru Güncelleme Hk.

Teşekkür ederim. 2 güncellemeyide indiriyorum bakalım sırayla kurayım. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. smh06

Soru Güncelleme Hk.

Günaydınlar Değerli Forum Üyeleri, Yaklaşık 1 aydır forumları alt üst etmem neticesinde başbelası şarj düşmanı iPhone 7 satarak, mavi RN7 alıp aranıza katıldım. Aklıma takılan soruları azıcık kurcalama ile forumda rahatlıkla bulabildim. Şuan cihazımı 10.3.2 güncellemesi ile kullanıyorum ...
  7. smh06

Çözüldü 20 İş Günü Doldu ( Teknik Servis GENPA ) Redmi Note 7

Birde şunu unutmayın USLU müşteri olmayın hiç bir zaman özelliklede kurumsal firmadan yaptığınız alışveriş sonrası. Bu cümlemi hatırlıyorsunuz umarım . Maalesef ,tamam olur dedikçe eziyorlar müşteriyi. En güzelini yapmışsınız bazen hak zorla alınıyor. Geçmiş olsun
  8. smh06

Servis ağır saçmalamış , firmaya evrakla bildirmem gerekiyor falan diye. Cihazı almanız bişey değiştirmez yine hakem heyetine başvuru yapabilirsiniz. Servisten rapor isteyin 20 iş günü içerisinde parça Temin edilemediğinden dolayı onarım yapılamamıştır diye. Sonuçta bir servis raporu ile size...
  9. smh06

•Hocam servis iade yada değişim kararını verecek , •Oradan aldığınız belge ile vatan bilgisayara gidip para iadesi dahil istediğiniz işlemi yaptırabilirsiniz , •Olurda servis işi yokuşa sürer ki haksız oldukları, sürenin de geçtiğini göz önünde bulunduralım her türlü hakem heyeti yanınızda...
  10. smh06

Satıcıyla irtibat kurun. Ürünü servise sizin göndermeniz Vatandaki müşteri hizmetlerinin işine gelen bişey zaten,kargodur gönderimdir servis aramaktır uğraşmıyorlar bu sayede. Ara valla öyle görünüyor , RN 7 alıcam hepsi burada 2000 tl satıyor xiaomi Türkiye garantili , burda telefoncu kvk...
  11. smh06

Ben tarihlere dikkat etmedim evet 22 Mayıs itibari ile henüz dolmamış yasal süre.
  12. smh06

20 iş günü dolan cihazlar için yasal iade hakkınız doğduğundan dolayı tüketici mahkemesine gitmenize gerek yok. Aldığınız aracı firma yada genpa sizin iade işlemlerinizi tamamlıyor. 1560188268 Ancak son günde olsa dahi onarımı tamamlayıp gönderme ihtimalleri çok yüksek. Kendi yaşadığım...
Üst Alt