smh06 kullanıcısının son içeriği

1. smh06

Soru Xiaomi mi9t pro batarya

Teşekkür ederim
  2. smh06

Çözüldü Mi 9t pro telefon bataryamı nerede değiştirebilirim?

Yorumları okuyunca iade ettim hiç teslim almadım. Bp40 bakiyorum şuan.
  3. smh06

Soru Xiaomi mi9t pro batarya

Xiaomi.biz diye bir sitede 440 TL fiyata satışı var bp40. Orijinal yazıyor. Realpower alayimmi yoksa bunumu deneyelim sizce
  4. smh06

Çözüldü Mi 9t pro telefon bataryamı nerede değiştirebilirim?

Ben dejinin o bahsettigin bataryasini aldım 4000 mah olan. Yarın ulaşacak deneyeceğim ins sorun yaşamam,bilgilendiririm tekrar
  5. smh06

Yardım Arama reddedildi

Volteyi devre dışı bırakınca sorun çözüldü .
  6. smh06

Yardım Arama reddedildi

Selamlar değerli üyeler, 10 s cihazımiza henüz IMEI atılmadı. Türk Telekom hat ile kullanılıyor. 12.5.13 (RKLINXM) Gelen aramaları açamıyorum. Ac dediğim zamanda reddediyor. Çözümü nedir daha önceden bu sıkıntıyı yaşayan varmı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  7. smh06

Yardım İntarnet Nakil Cayma Bedeli

Aynı durumu Superonline aboneliğimde yaşadım. Mahrum bölgede altyapi olmadığı için abonelik feshedildi. Herhangi bir ücret ödemedim. Modellerini teslim ettim ve bağımızı kopardık.
  8. smh06

MIUI 12.5 Mİ 9T Pro / Redmi K20 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.2.0.RFKMIXM İndirme Bağlantıları

Selamlar, 12.0.6 dan geçiş yapacağım. Otomatik 12.5.2.0 çıkıyor. 12.5.1.0 kurmadan direk 2.0 güncellenen problem olurmu. Otomatik güncelleme yapıyorum. Uzun suredir güncelleme yapmamıştım.12.0.6 ya daha yeni geçtim hemen ardına 12.5.2.0 geldi.
  9. smh06

Rom Mi 9T Pro - K20 Pro Global Romlar

Hocam problemi cozebildinmi. İyice takılmaya donmaya başladı cihaz . Bir sıkıntı yaşarım diye guncelleyemedim hala.
  10. smh06

Soru Yurtdışı cihazlara güncelleme

Teşekkür ederim hocam .
  11. smh06

K20 pro hocam. Yazılım 9Tpro
  12. smh06

Bu konu cozume kavuştumu acaba güncelleme yapan varmı. Güncelleme geldi kurmuyorum uçacak diye.
  13. smh06

Rom Mi 9T Pro - K20 Pro Global Romlar

Hocam selamlar öncelikle, Bu güncelleme cihazıma geldi ama kurulum konusunda endişeliyim. Bir arkadasim malum xiaomi cihazlarda yeni guncellemede sorun çıktığı kurulum yapılırsa cihazın kapandığıni söylemişti. Bizim cihazlarda da aynı sorun varmı ,farklı biseydenmi bahsediyor. Kurulum yaparsam...
  14. smh06

MIUI 12 Mİ 9T Pro / Redmi K20 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.6.0.QFKMIXM İndirme Bağlantıları

Hocam selamlar öncelikle, Bu güncelleme cihazıma geldi ama kurulum konusunda endişeliyim. Bir arkadasim malum xiaomi cihazlarda yeni guncellemede sorun çıktığı kurulum yapılırsa cihazın kapandığıni söylemişti. Bizim cihazlarda da aynı sorun varmı ,farklı biseydenmi bahsediyor. Kurulum yaparsam...
  15. smh06

Tema Aroma Tema (Türkçe)

Merhaba, Aroma temanın kilit ekranı ile yaşanan sorunla ilgili bı çözüm varmı acaba. Teşekkürler
Üst Alt