Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar değerli üyeler,
10 s cihazımiza henüz IMEI atılmadı. Türk Telekom hat ile kullanılıyor. 12.5.13 (RKLINXM)
Gelen aramaları açamıyorum. Ac dediğim zamanda reddediyor. Çözümü nedir daha önceden bu sıkıntıyı yaşayan varmı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Aynı durumu Superonline aboneliğimde yaşadım. Mahrum bölgede altyapi olmadığı için abonelik feshedildi. Herhangi bir ücret ödemedim. Modellerini teslim ettim ve bağımızı kopardık.
Selamlar, 12.0.6 dan geçiş yapacağım. Otomatik 12.5.2.0 çıkıyor. 12.5.1.0 kurmadan direk 2.0 güncellenen problem olurmu. Otomatik güncelleme yapıyorum. Uzun suredir güncelleme yapmamıştım.12.0.6 ya daha yeni geçtim hemen ardına 12.5.2.0 geldi.
Hocam selamlar öncelikle,
Bu güncelleme cihazıma geldi ama kurulum konusunda endişeliyim. Bir arkadasim malum xiaomi cihazlarda yeni guncellemede sorun çıktığı kurulum yapılırsa cihazın kapandığıni söylemişti. Bizim cihazlarda da aynı sorun varmı ,farklı biseydenmi bahsediyor. Kurulum yaparsam...
Hocam selamlar öncelikle,
Bu güncelleme cihazıma geldi ama kurulum konusunda endişeliyim. Bir arkadasim malum xiaomi cihazlarda yeni guncellemede sorun çıktığı kurulum yapılırsa cihazın kapandığıni söylemişti. Bizim cihazlarda da aynı sorun varmı ,farklı biseydenmi bahsediyor. Kurulum yaparsam...