smayt kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Xiaomi 14 BL Kilidi Açma Sorunu

Aynı durumdan bende müzdaribim ne yazık ki
  2. S

Yardım Xiaomi mi 14 Çin Cihazı Bootloader kilidi açılıyor mu

Hocam yardımcı olursanız bana da çok sevinirim.
  3. S

Yardım Mi 8 Se Pixel romdan dönüş? Ve VoWifi çalışan rom önerisi?

Çalışmıyor hocam keşke çalışsa :) diğer tüm cihazlarda çalışıyor pixel romda olmuyor
  4. S

Pixelin kendi recoverysi yüklü twrp yüklü değil. Android 13 yüklü bende bu arada
  5. S

Arkadaşlar merhaba başlıktaki gibi emektarı raftan çıkardım bataryayı değiştirdim. Pixel rom kurdum ama çok yavaş şarj oluyor ve VoWifi çalışmıyor. Eu rom nasıl yüklerim tekrar? Ve VoWifi hangi romda çalışıyor. Turkcell kullanıyorum ama şehir merkezinde çekmiyor.
  6. S

Rom Pixel Experience 13 Official (Stable)(mi8se)

Ben kullandım ama çalışmıyor ne yazık ki vowifi çalışan rom önerisi olan varmı arkadaşlar.
  7. S

Recovery K60 Pro Android 13/14/15 TWRP

Aynı sorunu bende yaşıyorum hiçbi succesfull yazıyor finished yazıyor ama sürekli fastboot modda kalıyor
  8. S

Yardım Poco f2 Pro batarya sorunu

Link bırakma şansınız varmı? İhtiyacı olan olursa görür en azından hocam.
  9. S

Rom Poco F2 Pro/K30 Pro ONEOS Haftalık/Beta Rom Android 11 Miui 12.5 (Video)

Ekran süresini öğrenirsek az çok eu romdan kaçmaya yer arıyorum :)
  10. S

MIUI 12.5 Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları

Stock rom 12.0.9 üzerine kendi recovery si ile yükledim bakalım nasıl şimdilik akıcılık vs hoş
  11. S

Rom Poco F2 Pro / K30 Pro Evolution X OFFICIAL 5.9

Meraktan yükleyesim var ama bilmiyorum :) 100 GB veri var değer mi düzenimi bozduğuma
  12. S

Soru F2 Pro cihazımı nasıl komple yedekleyebilirim ?

Yedek almaktan ziyade tekrar yüklediniz mi problemsiz?
  13. S

Soru Poco x3 Nfc pubg grafik sorunu

Şu donanıma göre X3 rezil kepaze pubg de... Global son sürüm temiz kurulumla olmasına rağmen kasma ve donma giriyor oyuna önerisi olan var mı?
  14. S

İnceleme Poco F2 Pro Ekran Süresi Deneyimleri

Global son sürüm yükledim çok prüzsüz çalışıyor açıkcası :) beta eu stabil eu 12.5 derken içime sinmedi hiçbiri ama deneyimli biri övüyorsa bakmak lazım :) tg grubunuda bulmaya çalışacağım tg indiriyorum şimdi bakalım bakalım :)
  15. S

Gcam GCam_7.3.018_Urnyx05-v2.4.

Hocam aosp de çalışıyor mu peki..
Üst Alt