smayt kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Mi 8 Se Pixel romdan dönüş? Ve VoWifi çalışan rom önerisi?

Arkadaşlar merhaba başlıktaki gibi emektarı raftan çıkardım bataryayı değiştirdim. Pixel rom kurdum ama çok yavaş şarj oluyor ve VoWifi çalışmıyor. Eu rom nasıl yüklerim tekrar? Ve VoWifi hangi romda çalışıyor. Turkcell kullanıyorum ama şehir merkezinde çekmiyor.
  2. S

Soru Twrp ile yedek ??

Arkadaşlar merhaba, Mi Note 10 Cihazımda (CC9 Pro) Twrp ile komple yedek alıp bilgisayara alsam twrp yedeğini başka bir rom yüklediğimde beğenmez isem twrp aracığılıyla tekrar eski yedeğime dönebiliyor muyum ? Twrp ile bu özelliği başka cihazlarda kullanıyordum ama bu cihazda işe yarayacak mı...
  3. S

Yardım Ekranı çalışmayan Mi 9 VERİ KURTARILABİLİR Mİ (Önemli soru rica olunur)

Mi 9 umun ekranı anormal şekilde çalışmıyor cihazı bükersem çalışıyor ama bu seferde dokunmatik çalışmıyor.. EKRAN kilidi mevcut twrp girsemde aynı şifreyi istiyor. Bu şekilde veri kurtarabilir miyim ? Yada sıfırlayabilir miyim tamamen ? Bir diğer sorum cihaz şifreliyken herhangi yöntem ile...
  4. S

Soru Masik x mi9

Arkadaşlar masik in kendi sitesinde nasıl yok ? Burda var ama sitesinde yok??
  5. S

Recovery [Android 11] Xiaomi Mi 9 Twrp 3.4.0-10 Tek Tuş Yükleme Aracı

Düz micro usb girişli çift taraflı flash bellek var elimde micro to typc adaptörle takınca telefon tanımıyor onuda denedim..
  6. S

Hocam terp sıfırlamadan önce zerre sorunsuz twrp açıkken pcden kopyalama yapabiliyorum. Twrpden sıfırlama yapınca kopyalamıyor 2 bilgisayar ile denedim.
  7. S

Hocam mesele yes diyip sıfırlayınca pc görüyor ama dosya kopyalama yapmıyor cihaza ekran geliyor ilerlemiyor. Sıfırlama yapmazsam stock rom+twrp yüklediğimde sorunsuz twrp açıkken oluyor ama
  8. S

Hocam fastbootdan kurdum ama twrp yükleyip rom değiştirmek için wipe yada format data yaptığımda mtp işlevsiz hale geliyor rom yada başka dosya kopyalama yapamıyorum pcden telefona sıfırlama yapmazsam çalışıyor ama sizce çözüm ne olabilir?
  9. S

Yardım Fastbootta kaldım twrp yüklerken..

Burak hocam sağolsun hallettimde işin garip tarafı custom rom a geçecektim format data yaptığımda mtp den dosya gönderemiyorum bilgisayardan? Normalde olmaması lazım sıfırlayınca twrpden pc den rom dosyası atamıyorum yada herhangi birşey kopyalamıyor ancak sıfırlamazsam twrpden herşeyi...
  10. S

Clear all işaretli olacak doğru mu hocam
  11. S

Hocam buldum bunu tam teşekkür ederim yinede çok sağolun ama bunu nasıl flaşlayacağım rehberi bulamadım saygılarımla 1572206618 Fastboot rom flaşlama rehberi bulsam işi halledecdğimde
  12. S

Hocam rehber link verir misiniz fastboot rom buldum indiriyorum şimdi yanlış iş yapıp cihazı uçurmayayım biliyorumda tam bilmyorum açıkcası mi flash da indirdim
  13. S

Mi 9 bootloader kilidini açtım unlocked yazdı buna istinaden twrp tek tuş ile yükledim 41 sürümüne güncelledim reboot dedim fastboot a attı kaldı böyle
  14. S

hocam bootloader kilidi açık sorun olmaz mı ? twrpyükleme yolum yokmu şuan fastbootda kaldı
  15. S

Arkadaşlar merhaba, Tek tuşla twrp yükleme yaptım twrp girdim tamamen sıfırlama yaptım temiz kurulum olsun diye format data vs yapıp çıktım reboot dedim fastbootda kaldı tekrar tektuşla yükleme yaptığımda succesful yazıp direk resetleyip fastboota giriyor tekrar acilen düzeltmem lazım telefonum...
Üst Alt