Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kısa zaman önce aldığım poco f3 telefonumda farkettim birşey oldu Bluetooth kulaklık bagladigim zaman az ses geliyor aynı kulaklığı başka telefona bagladigim zaman bir problem yok anlamadım gitti. Cihazı Xiaomi mağazasından aldim
Merhaba bir konu hakkında yardımınızı rica ediyorum.
2 gün önce poco f2 pro telefonumu caldirdim ve poco f3 sıfır mağazadan aldım pubg oynayan biriyim ve oynama sansim oldu bugün anlık kazmalar oluyor ama oyunda atıyorum adam karşıma çıkıyor ufak kasmalar başlıyor sonra düzeliyor daha düşük...
Merhaba, pubg için poco f2 pro cihaz aldım fakat 3 parmaktan sonra 4. Parmağı bazen algılamıyor takılmalar oluyor multi touch problemi mi var ona göre aldığım yere götüreyim cihazdamı bi sıkıntı var nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz?
Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında sizden yardım talep ediyorum arka kamera video çekmek istediğim zman çok ışıklı ortamlarda dalgalanmalar yapıyor bu normal birşeymi telefoncuya sorduğumda ucuz bintelefon ufak tefek kısurları olucaktır tabi dedi :) bu kronik bir sorunmu onu öğrenmeknistiyorum...