Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim hocam. Farklı bir kablo kullandım ve ayrıca rar dosyasını baştan indirip rom dosyasını yeniledim. Bu sefer indirme sırasında böyle bir hata almadım ancak en sonda aşağıdaki gibi "flash is not done" hatası almama rağmen telefon sorunsuz şekilde açılarak kurulum ekranına geldi...
Merhabalar. Poco X3 NFC cihazıma buradan indirdiğim Endonezya rom'u yüklemeye çalışıyorum ancak alttaki ekran görüntüsünde olduğu gibi missmatching hatası aldıktan sonra "exit /B 1" ve ardından failed hatası alıyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum...
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bir soru daha sormak istiyorum, annemin şöyle bir şikayeti var. Eski mi6 içerisindeki galeri uygulamasında albümlediği fotoğraflar, galerinin ana sayfasında görünmüyormuş. Fakat yeni telefondaki uygulamada fotoğrafları albümlesek bile galerinin ana sayfasında...
Arkadaşlar merhaba. Annem daha önceden MI 6 telefon kullanıyordu ve MIUI'a çok alıştığı için yeni telefon olarak yine Xiaomi istedi. Biz de onun isteklerine en uygun olarak bu telefonu satın aldık. Ancak bu telefonun kişiler uygulaması, rehberi vs. farklı olduğu için bir türlü ısınamayıp eski...
Merhabalar. Anneme xiaomi kullanmaya alıştığı için MI 6'dan sonra bu telefonu aldık. Fakat eski telefonunda galerideki fotoğrafları bir albüme taşıdığında, yukarıdaki "Fotoğraflar" kısmından kayboluyormuş ve temiz görünüyormuş orası. Bu telefonda ise bu fotoğrafları bir albüme taşısak da...
Denedim aslında fakat temalar uygulamasındaki çoğu font çince karakterler ile tanıtılmış. İngilizce ve türkçe harfleri içerip içermediklerinden emin olamadığım için hiç değiştirmedim.
1581240150
Ben whatsapp dahil bir çok uygulamada sorunu yaşıyorum. Zaten en sıkıcı olanı whatsapp, yoksa ghost...
Sorun oldukça basit ve başlıkta açıkladığım gibi aslında. Cihaz gece modundayken bildirim çubuğundaki bildirimlerin yazıları siyah kalmaya devam ediyor. Bu da siyah üzerine yazılmış siyah yazıların okunmasını engelliyor. Cihazım Mi 5. Stabil sürümü kullanmaktayım. Bu sorunu düzeltmek mümkün mü?
Hocam teşekkür ederim öncelikle ancak bu işe pek hakim olmayan insanlar için ufak da olsa bir anlatım bulundursanız yazılı olarak? Ya da bu sabit bir konu olarak eklenip kurulum için şu konuya gidebilirsiniz gibi bir yönlendirme de yapılabilir.
Teşekkürler. Ben de temizleme işlemi yaptım ama kuru bir şekilde. Maalesef faydasını görmedim. Tiner ile ilgili bir problem yaşar mıyım telefon iç aksamına zarar verir mi?
Hocam ben de satın almadan önce n11'de bu soruyu kendilerine yönelttim. Bu tarih bataryanın üretim tarihi olmadığını, stokların 3 ayda bir zorunlu olarak değiştiğini, dolayısıyla yanlışlıkla bile olsa eski tarihli bir ürün yollama şanslarının olmadığını söylediler. Ben de bu söze güvenerek satın...
Hocam teşekkür ederim. Sizce BM22 leri mi yoksa deji batarya mı tercih etmeliyim? Bütçe olarak düşünmeyin, benim için pilin ömrü ve gerçek 3000mAh vermesi daha önemli.
Merhabalar. Forumdaki diğer batarya konularına baktım hatta yardım istedim ancak dönüş alamadığımdan kendim konu açmak istedim. Telefonumun pili artık ömrünü doldurmuş durumda. %40 iken telefon kapanıyor ve şarj olmaya %40 tan başlıyor. Dolayısıyla batarya almak istiyorum. Daha önce batarya...
Merhabalar herkese. Mi5 im ile geçirdiğim 3. Yılım ve telefonda birisi ile görüşürken artık karşımdaki insanı duyamaz duruma geldim. Telefonu neredeyse çekiç örs üzengi kemiklerinin tam üstüne koymak sureti ile karşımdaki insanı duyabiliyorum. Sert bir fırça ile ahizenin üzerini kazıyarak...