Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar miui romunu telefonun güncelleme bölümünden paketi seçerek değiştiremiyorum. Güncellemeyi seçiyorum ekrandan atıyor. Başka bir yolu var mıdır?
Merhaba arkadaşlar instagram'da hikaye paylaştım geçenlerde video kalitesi güzel ancak ses kalitesi berbat dı sebebi nedir acaba. Problem sesin boğuk gelmesi. Düzeltilebilir mi ?
Arkadaşlar arka pil kapağı gitti telefonun yere düşünce orijinal kapağı nerede bulabilirim baktım internetdekilere ama orjinali bulamadım yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar bildiğiniz üzere red mi note 8 pro telefonunda sistem başlatıcısında Uygulama çekmecesi özelliği yok.
Ancak Bu Adımları Uygularsanız uygulama çekmecesi açılıcaktır.
Uygulama çekmecesi özelliği nasıl aktif edilir?
Önemli not: Lütfen telefonunuzun MIUI 11 sürümüne sahip...
Merhabalar arkadaşlar bu cihazın uzun zamandır android 10 almasını bekliyorum. Haberleri Takip Etmekteyim. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar için android 10 dağıtımına başlanmış sanırım. Haberlerde görmekteyim MIUI Global 11.0.6 l Kararlı (PGGMIXM) alan telefonlar android 10 alacak mı ...
Merhaba arkadaşlar bazı konularda gördüm de 11.0.6.0 PGGMIXM Güncellemesi bazı telefonlara gelmiş. Benim telefon 11.0.2.0(PGGMIXM) Sürümünde Kaldı. Güncelleme almayacak mı artık bu telefonlar 2 aydır kullanıyorum. Bazı Uygulamaları falan gerçekten kötü. Kötünün Kötüsü Öyle söyleyeyim. Bu...
Merhabalar Telefonum Xiaomi Redmi Note 8 Pro Şuan Telefonda Kurulu Olan Yazılım Sürümü : MIUI Global 11.0.2 l Kararlı Android Sürümü 9 Son güvenlik yaması 2019/11/01
Ne zaman yazılım güncellemesi Gelicek? Bilgisi olan Varmı Birde Android 10 bu cihazlara gelicek mi ?
Merhaba arkadaşlar telefonu alalı bir kaç gün oluyor gayet memnunum ancak bir sorum var sanırım telefon her kulaklığı desteklemiyor. Kulak İçi Kulaklık önerisi olan var mı eski tip ?
ÖRNEK :