Slaps kullanıcısının son içeriği

1. Slaps

Soru Rom değiştirme

Merhaba arkadaşlar miui romunu telefonun güncelleme bölümünden paketi seçerek değiştiremiyorum. Güncellemeyi seçiyorum ekrandan atıyor. Başka bir yolu var mıdır?
  2. Slaps

Soru İnstagram hikayesinde video

Merhaba arkadaşlar instagram'da hikaye paylaştım geçenlerde video kalitesi güzel ancak ses kalitesi berbat dı sebebi nedir acaba. Problem sesin boğuk gelmesi. Düzeltilebilir mi ?
  3. Slaps

Soru Xiaomi redmi note8 pro Arka kapak

Arkadaşlar arka pil kapağı gitti telefonun yere düşünce orijinal kapağı nerede bulabilirim baktım internetdekilere ama orjinali bulamadım yardımcı olur musunuz
  4. Slaps

Uygulama Uygulama Çekmecesi

Arkadaşlar bildiğiniz üzere red mi note 8 pro telefonunda sistem başlatıcısında Uygulama çekmecesi özelliği yok. Ancak Bu Adımları Uygularsanız uygulama çekmecesi açılıcaktır. Uygulama çekmecesi özelliği nasıl aktif edilir? Önemli not: Lütfen telefonunuzun MIUI 11 sürümüne sahip...
  5. Slaps

Soru Xiaomi Redmi Note 8 Pro Android 10 Hk.

Merhabalar arkadaşlar bu cihazın uzun zamandır android 10 almasını bekliyorum. Haberleri Takip Etmekteyim. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar için android 10 dağıtımına başlanmış sanırım. Haberlerde görmekteyim MIUI Global 11.0.6 l Kararlı (PGGMIXM) alan telefonlar android 10 alacak mı ...
  6. Slaps

Soru Güncelleme

Merhaba arkadaşlar bazı konularda gördüm de 11.0.6.0 PGGMIXM Güncellemesi bazı telefonlara gelmiş. Benim telefon 11.0.2.0(PGGMIXM) Sürümünde Kaldı. Güncelleme almayacak mı artık bu telefonlar 2 aydır kullanıyorum. Bazı Uygulamaları falan gerçekten kötü. Kötünün Kötüsü Öyle söyleyeyim. Bu...
  7. Slaps

Soru Güncelleme Gelicek mi ?

Merhabalar Telefonum Xiaomi Redmi Note 8 Pro Şuan Telefonda Kurulu Olan Yazılım Sürümü : MIUI Global 11.0.2 l Kararlı Android Sürümü 9 Son güvenlik yaması 2019/11/01 Ne zaman yazılım güncellemesi Gelicek? Bilgisi olan Varmı Birde Android 10 bu cihazlara gelicek mi ?
  8. Slaps

Soru Xiaomi Redmi Note 8 Pro Kulaklık Hk.

Merhaba arkadaşlar telefonu alalı bir kaç gün oluyor gayet memnunum ancak bir sorum var sanırım telefon her kulaklığı desteklemiyor. Kulak İçi Kulaklık önerisi olan var mı eski tip ? ÖRNEK :
  9. Slaps

Soru Xiaomi redmi note 8 pro hk.

arkadaşlar merhaba samsung galaxy a70 128/6GB cihazımdan Xiaomi redmi note 8 pro 64 / 6 gb cihazına geçicem önerileriniz nelerdir ?
  10. Slaps

Çözüldü Hesap Kaldırma

merhabalar MIUI Forum Yonetimi. Hesabımın tamamen silinmesini talep ediyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  11. Slaps

Soru Bir Sonraki Güncelleme Ne Zaman

peki çıkış tarihi için bir bilginiz var mı ?
  12. Slaps

Soru Bir Sonraki Güncelleme Ne Zaman

Merhaba arkadaşlar bir sonraki güncelleme ne zaman ve hangi android sürümü gelicek bilgisi olan var mı ?
  13. Slaps

Çözüldü Xiaomi Mi8 Lite Oyunlarda çentik sorunu

GÜNCELLEMEDEN SONRA DÜZELDİ TEŞEKKÜRLER
  14. Slaps

Rom Mi 8 Lite Global Kararlı Miui V10.3.1.0 + Fastboot İndirme Bağlantısı

şebeke sorunları giderilmiş arkadaşlar hepimize hayırlı olsun :D duruk durmadık yerde kesiliyordu :D
  15. Slaps

Rom Mi 8 Lite Global Kararlı Miui V10.3.1.0 + Fastboot İndirme Bağlantısı

uygulama zannettim pardon. bunu daha açıklayıcı yazman iyi oldu
Üst Alt