SK7TR kullanıcısının son içeriği

1. SK7TR

Yardım Simge ve kısayol isimleri!

Merhaba yurtiçi Poco F5 kullanıyorum, HyperOs güncellemesinden sonra simge ve kısayol isimleri kayboldu, geri getirmenin bir yolu ayarı var mı acaba?
  2. SK7TR

Alış Mi 8 Se

Merhabalar yakın zamanda mi 8 se almayı düşünüyorum sıfır tam kutulu aksesuarlı ve yazılım olarakta android 10 ve miui 12 kurulu olacak en iyi room miroom görünüyor yani olabildiğince yazılım olarak son sürüm ve güncel olursa çok iyi olur bilgisayarım olmadığında room vs atması sıkıntı oluyor...
  3. SK7TR

Gcam Google Camera (Rootsuz)

Merhaba Rootsuz Redmi Note 5 için GCam varmı acaba? Bir kaç tane yükledim ama çalışmadı cihaz garantili olduğundan root atmakta istemiyorum.
  4. SK7TR

Yardım Sms Sorunu..!

Merhaba Redmi Note 5 pro cihazımdan son zamanlarda sms gönderme ile alakalı sorunlar yaşıyorum sms atıyorum beklemede kalıyor geç gidiyor bazende hiç gitmiyor hattım türktelekom bir kaç defa görüştüm sorun bizle alakalı değil dedi haklıda sayılır sim kartımı farklı biz cihaza takıp toplu ayar...
  5. SK7TR

MIUI 11 [Android 9] Redmi Note 5/Pro MIUI 11- Global Stabil - V11.0.2.0 PEIMIXM

Bende göründü sonra kayboldu şu an birşey yok
  6. SK7TR

MIUI 11 [Android 9] Redmi Note 5/Pro MIUI 11- Global Stabil - V11.0.2.0 PEIMIXM

Bende kararlı güncelleme bir iki gün önce göründü akşam yüklerim dedim eve geldiğimde wifi ye bağlanıp indireyim dedim güncelleme göründü ama yüklemedi ve sonra kayboldu şu an uygun güncelleme yok diyor.
  7. SK7TR

Rehber Android 10'a Geçiş

Fiyatından ziyade daha ufak ve taşınabilir bi cihaz hâlâda revaçta popüler bir cihaz teşekkür ederim bilgiler için.
  8. SK7TR

Mi 8 Se almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz özellikle pil konusunda CoD Mobile oynuyorum pil kurtarırmı?
  9. SK7TR

Mi 8 Se resmi olarak android 10 alacakmı?
  10. SK7TR

Haber Android 9.0 Pie Güncellemesi

Redmi note 5 pro modeli varmı listenin altını göremiyorumda?
  11. SK7TR

Yardım Xiaomi Redmi Note 5 Pro Volte Yardım

Denedim olmadı
  12. SK7TR

Yardım Xiaomi Redmi Note 5 Pro Volte Yardım

Ben cihazı buradan aldım hattım türktelekom aynı sıkıntı bendede var
Üst Alt