Siyar155 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Mi cloud gizli albüm

Yok gözükmüyor bende oysaki yedekle demiştim yedeklememis herhalde Bu arada yardımcı olduğunuz için teşekkürler
  2. S

Yardım Mi cloud gizli albüm

Eskiden Xiaomi telefonum vardı şimdi başka telefona geçtim oradaki fotoğrafları clouda yedeklemistim ama mi clouda chrome dan girdiğimde gizli albümler çıkmıyor yardımcı olur musunuz nasıl bulabilirim?
  3. S

Soru Xiaomi mi note 3 miui 12 alacak mı ?

İlk güncelleme alacak telefonlar arasında ismi geçerken aradan zaman geçtikten sonra listeye baktığımda göremedim dahada almdadi acaba artık hiç güncelleme gelmicekmi beni bu konu hakkında bilgilendirir misiniz ?
  4. S

Yardım Ingiltereden telefon getirtmek

Hocam s20 plusa olur mu 1595602377 Hocam s20 plusa olur mu
  5. S

Yardım Ingiltereden telefon getirtmek

Ingiltereden telefon getirtmek istiyorum imei attiracagim hangi telefonlara imei atilabiliyor galiba islemciye gore degisiyordu beni bu konu hakkinda bildirirseneiz sevinirim birde su 3 modelden hangilerine imei atilabilir oneplus 8 pro samsung s20 plus exynos islmecili mi10 iphone 11
  6. S

Yardım K20 Pro Camı

Çok kucukse değiştirmeye gerek yok ama rahatsız edecek duzeydeyse 1000 1200 TL civarında gsm iletişim yapıyordu galiba birde bildiğim kadarıyla cam tek başına satilmiyor
  7. S

Diğer Mi 9 Alış

Bence k20 pro alın daha iyi batarya tam ekran kulaklık girişi bunlar sizin için önemliyse onu alın hem daha ucuz
  8. S

Soru Telefon hard reset

Hayır demek istediğim yavaslamaz ama hizlanmazda ama beklerseniz telefonunda veri vs şeyler biriktiği den telefon biraz donmaya başlar sifirladihinizda eskisine döner yani dedim 2 ay sonra yaparsaniz telefon hızlanır
  9. S

Soru Telefon hard reset

Olmaz bir kaç ay daha kullansaydiniz dusus değil artış bile olurdu reset atınca telefon daha akıcı olur yavaslamaz
  10. S

Soru Pop up kamera

Herkezde var hocam vizz diye bı ses gelmesi lazım o mekanizmanın sesi ses eklesenizde kulağınızı kamera yaklastirdinizda o sesi duyabilirsiniz
  11. S

Yardım Red mi 7A imei atılabiliyor mu ?

İyi yapılırsa ve aynı IMEI yi başka bir cihaza atilmazsa sorunsuz olur ve evet atilabiliyor
  12. S

Sohbet Snapdragon 845 mi snapdragon 855 mi

855 daha iyidir ama normal kullanımda arada fark yok sadece antutu skorunda var ama ilerde değişir tabi bide şimdi 845 855 ayrımını bize hissettirecek bir Mobil oyunda yok ama 4 5 yıl kullanacaksanız biraz daha para koyup 855 almak daha mantıklı geliyor bana sonuçta 845 1 senelik bir cihaz olacak
  13. S

Soru Karanlık mod pil tasarufu yapar mı

Xiaomi mi note 3 um var bildiğim kadarıyla ekranı IPS LCD karanlık mod açsam batarya daha fazla gider mi ?
Üst Alt