Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eskiden Xiaomi telefonum vardı şimdi başka telefona geçtim oradaki fotoğrafları clouda yedeklemistim ama mi clouda chrome dan girdiğimde gizli albümler çıkmıyor yardımcı olur musunuz nasıl bulabilirim?
İlk güncelleme alacak telefonlar arasında ismi geçerken aradan zaman geçtikten sonra listeye baktığımda göremedim dahada almdadi acaba artık hiç güncelleme gelmicekmi beni bu konu hakkında bilgilendirir misiniz ?
Ingiltereden telefon getirtmek istiyorum imei attiracagim hangi telefonlara imei atilabiliyor galiba islemciye gore degisiyordu beni bu konu hakkinda bildirirseneiz sevinirim
birde su 3 modelden hangilerine imei atilabilir
oneplus 8 pro
samsung s20 plus exynos islmecili
mi10
iphone 11
Çok kucukse değiştirmeye gerek yok ama rahatsız edecek duzeydeyse 1000 1200 TL civarında gsm iletişim yapıyordu galiba birde bildiğim kadarıyla cam tek başına satilmiyor
Hayır demek istediğim yavaslamaz ama hizlanmazda ama beklerseniz telefonunda veri vs şeyler biriktiği den telefon biraz donmaya başlar sifirladihinizda eskisine döner yani dedim 2 ay sonra yaparsaniz telefon hızlanır
855 daha iyidir ama normal kullanımda arada fark yok sadece antutu skorunda var ama ilerde değişir tabi bide şimdi 845 855 ayrımını bize hissettirecek bir Mobil oyunda yok ama 4 5 yıl kullanacaksanız biraz daha para koyup 855 almak daha mantıklı geliyor bana sonuçta 845 1 senelik bir cihaz olacak