siyahbiradam48 kullanıcısının son içeriği

1. S

Çözüldü Xiaomi 11T Pro sarj %15 takılı kalıyor

Bu sorunu mi11t pro kullandığım zamanlar düşme kaynaklı yaşamıştım. Telefoncuya götürdüğümde ise donanımsal olduğunu bildirdi. Ne yaptığını bilmiyorum fakat anakarta bir müdahale sonrası şarjım düzelmişti ve telefonum eskisi gibi hızlı şarj olmaya başlamıştı.
  2. S

İpucu Xiaomi Kumanda Baymak Klima

Fujiplus marka klimamı ACL klima seçerek kumanda edebildim, kullanan arkadaşımız varsa bilgisi olsun.
  3. S

Çözüldü Hayalet ekran sorunu

Hayalet koruyucu gerçekten ekranı karartıyor hocam, redmi 12 pro cihaz kullanıyorum bende parlaklığı ne kadar açarsam açayım ekran hep karanlıkmış gibi geliyor. Karartmayan hayalet koruyucu var mı bilmiyorum ama, bilen arkadaşlar önerebilirse bizde faydalanmış oluruz
  4. S

Soru Hyperos hakkında problem

Teşekkür ederim hocam aod için biraz daha oturmasını bekleyelim feedback atacağım o zaman Az önce yine bug'a girdi ekranı açayım diye güç tuşuna ardı ardına bastım acil durum hattını aramışım bir baktım, acil durum hattı buyrun diye bir ses ama görüntü yok. Kusura bakmayın diyip kapattım. Bana...
  5. S

Soru Hyperos hakkında problem

Arkadaşlar merhaba Redmi 12 pro 5g cihaz kullanmaktayım hyperos 1.0.3.0 global sürümü yüklü, hyperos ta yeni gelen kilit ekranındaki saat ile Always On Display entegresi yaptığım zaman arada sırada telefonumun ekranı gelmiyor. Güç tuşuna uzunca basılı tutuyorum ve resetlendiğinde kendine...
  6. S

Yardım Telefonum şarj almıyor

Aynı sorunu mi11t pro cihazımda yaşadım. Denemediğim şarj kablosu kalmadı fakat şarjım 15'i geçmedi, donanımsal bir arızadan kaynaklanıyor. Forumda şarjım 15'te kaldı diye arama yaparsanız ordaki arkadaşlar da sorunu cihazlarını tamir ettirerek çözmüşler.
  7. S

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

H.kadioglu hocam yurdışı redmi k40 içerisinde poco f3 rom yüklüydü MIUI 1.3.0.4 India sürüm vardı ota güncelleme geldi abimde bilmediği için güncelleye bastı şu an cihaz açılışta MIUI recovery atıyor cihaza tekrar yazılım atma şansımız var mı ? Bl kilidi açık
  8. S

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum, mtz ekleme kısmı gözükmüyor, sağ alttaki buton pasif. Çözümünü bilen var mı ?
  9. S

İpucu IMEI Silinen ve Silinmeyen Durumlar (Snapdragon İşlemci Kullanan Cihazlar İçin)

Hocam merhabalar dirençli mi 11t pro kullanıyorum, fastboot rom ile xioami.eu Rom'a geçmek istiyorum fakat cihazın bootloader kilidini kapatmış aldığım arkadaşlar, Forumda Bootloader kilidini açtırdığım takdirde cihazın sıfırlanacağını felan söylediklerini görmüştüm, bu durumda kilit açılınca...
  10. S

Mod Mi11 Ultra Leica Kamera Modülü ( Diğer modeller için denenebilir )

Mi11t pro aynı hatayı alıyorum hocam
  11. S

Uygulama Xiaomiui MIUI Downloader

Bu uygulama ile farklı ülkenin romunu ota olarak indirip manuel kurabiliyor muyuz ?
  12. S

Yardım 11T pro Mesaj Hatasi

Aynı sorunu yaşamaktayım ve google play store üzerinde bu sorunu yaşayan bir çok insan uygulamaya yorum yazmış durumda. Sanırım genel bir problem var hocam uygulamayla alakalı, çözüm için şu an bekleyeceğiz gibi.
  13. S

Soru İnfinix Note 11 pro

Arkadaşlar merhaba, eşim için yurtdışı kayıtlı infinix note 11 pro cihaz almıştık. Cihaz android 11 sürümünde ve en son Eylül ayında güvenlik güncellemesi aldı. İnfinix note 11 - 12 Hot serisi dahil bir çok model Android 12 almış, bu cihaz hakkında bilgisi olan var mı Android 12 güncellemesi...
  14. S

Soru Direnç Değişim sonrası miui 14 güncellemesi

Mi11t pro direnç değişimli cihazım da aldığım gün MIUI 14 güncellemesini yaptım hocam imeiler vs gitmedi. Siz cihazınızı satın aldığınız kişiye sordunuz mu güncelleme yapıldığı taktirde IMEI gidiyormu diye, gitmeme garantisi veriyor mu ?
  15. S

Yardım MIUI14 Güncellemesi Hk.

Yurtdışı Mi11t pro kullanıcısıyım, daha önce Redmi 10 2022 de yakınlık sensörü sorunları yaşıyordum. Sanırım bu sorun kronik bir sorun, 11t pro MIUI 14 sürümündeyim ve hala görüşme sırasında ekran kapanmaması, kulaktan telefonu uzaklaştırdığımızda ekran açılmaması gibi sorunlar yaşıyorum hocam.
Üst Alt