siyahbiradam48 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Xiaomi 14 Ultra anakart

Yurtdışı direnç kayıtlı xiaomi 14 ultra cihazımın anakartında ön kameraya yakın konumda vida yeri yanında kırık mevcut. Şebeke yok ve ön arka kamera & Bluetooth sorunu yaşıyorum cihazım açık ve çalışıyor normal kullanılıyor. Bunun tamirini kim yapabilir veya anakart nereden bulabilirim yardımcı...
  2. S

Soru Kamera Sorunu

Söylediğiniz sorunu mi 14 ultrada yaşadım hocam. Portre modunda 2x ten başka geçmiyordu. Kalitesi de bi hayli kötüydü. Donanımsal bi sorun. Bugün gidip tamir ettirdim kameranın bütün fonksiyonları geldi. Zoom yaparken geçişteki yumuşak efekt bile geldi fakat bu seferde imeiler gitti. Sanırım...
  3. S

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

H.kadioglu hocam ben cihazımı buradaki bir xiaomi tamiri yapan telefoncuya gösterdim 120x zoom geniş açı vs hepsini yapmış fakat cihazımın şebekesi yok sorun neyden kaynaklanıyor olabilir
  4. S

Hocam bütün kameralar çalışınca geniş açıya bakmak ya da zoom yapmak aklıma bile gelmedi maalesef. Yapacak bir şey yok gibi gözüküyor şu an sanırım İstanbul'a vs bir gün yolum düşerse kadıköydeki telefoncuları gezeceğim gibi duruyor teşekkür ederim tekrardan yardımınız için
  5. S

Hocam muğlada bir kaç telefoncu ile görüştüm dirençli cihaz olduğu için açıp kontrol etmek istemediler. İnternet üzerinden İstanbul'daki mi 14 ultra kamera değişimi yapan telefoncular ile görüştüm keza onlarda aynı şekilde dirençli cihazlara işlem yapılmamaktadır diyor. Cihazı salladığımda yoğun...
  6. S

Satıcı cihazın herhangi bir sorunu sıkıntısı vs olmadığını söyledi hocam maalesef bilmiyordum. Durumu ilettiğimde ise ben denemedim o özellikleri farketmedim hiç vs dedi. Sizce çözüme kavuşturulamaz bir sorunmudur bu hocam
  7. S

Hocam tavsiyenizi dikkate alarak global 3.0.6 hyperos sürümlü mi 14 ultra cihaz aldım bugün teşekkür ederim. H.kadioglu hocam aldığım cihaz dirençli kamerada geniş açılı kameraya tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor hiç bir şekilde geniş açıya geçmiyor ve 120x zoom yapamıyorum, Süper ay moduna...
  8. S

Hocam merhaba daha önce kayıt yapılmamış bi mi 13 ultra cihaz alma arefesindeyim satıcıdan resim istedim cihazın global olduğunu söyledi özellikleri resimdeki gibi ve bl kapalı. Bu cihazı alırsam server kayıt konusunda yardımcı olur musunuz ? Kayıt yapıp en güncel hyperos sürümüyle...
  9. S

HyperOS 14T pro Hyperos 3.0 Güncellemesi Geldi

Yakın bir arkadaşıma global 3.0.1 sürümü geldi bataryanın çok hızlı tükendiğini ve kamera uygulamasına dinamik fotoğraf özelliği eklendiğini söyledi
  10. S

Soru Hyperos hakkında problem

Arkadaşlar merhaba Redmi 12 pro 5g cihaz kullanmaktayım hyperos 1.0.3.0 global sürümü yüklü, hyperos ta yeni gelen kilit ekranındaki saat ile Always On Display entegresi yaptığım zaman arada sırada telefonumun ekranı gelmiyor. Güç tuşuna uzunca basılı tutuyorum ve resetlendiğinde kendine...
  11. S

Soru İnfinix Note 11 pro

Arkadaşlar merhaba, eşim için yurtdışı kayıtlı infinix note 11 pro cihaz almıştık. Cihaz android 11 sürümünde ve en son Eylül ayında güvenlik güncellemesi aldı. İnfinix note 11 - 12 Hot serisi dahil bir çok model Android 12 almış, bu cihaz hakkında bilgisi olan var mı Android 12 güncellemesi...
  12. S

Yardım Anlık Hz Düşmesi Ve Güç tuşu geç algılama

Dostlar, abiler merhaba. 2 Haftalık Mi11t pro Direnç kayıtlı cihazımda MIUI 14'e geçtiğimden beri bazen cihaz ekran kilidini açtığımda anlık Hz düşüşü oluyor. Ekranı kilitleyip tekrar açtığımda ya da ayarlardan 60hz çekip tekrar 120hz ye aldığımda sorun düzeliyor ama belirli bir süre sonra...
Üst Alt