- Adım
- Sadettin
- Cihazım
- Xiaomi 14T PRO
- Konular
- 12
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bölgeyi Bulgaristan yaptıktan sonra Güncelleme geldi
Nasıl yok bölge Fas tı güncelleme yoktu Bulgaristan yaptı güncelleme geldi çok biliyormuş gibi konuşmamak lazım ve evet global sürümBölgeyi değiştirmekle alakası yok global'a gelmiş görünüyor fotoğrafta.
Üslubunuz çirkin. Evet çok biliyorum global'e geldi. Asıl siz birşey bilmezken insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.Nasıl yok bölge Fas tı güncelleme yoktu Bulgaristan yaptı güncelleme geldi çok biliyormuş gibi konuşmamak lazım ve evet global sürüm
Bence siz öğrenin ilk önce siz insanları yanlış yonlendirmeyin ben birebir uygulama yaptım ve güncelleme bu şekilde geldi.Üslubunuz çirkin. Evet çok biliyorum global'e geldi. Asıl siz birşey bilmezken insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
TamamBence siz öğrenin ilk önce siz insanları yanlış yonlendirmeyin ben birebir uygulama yaptım ve güncelleme bu şekilde geldi.
Yakın bir arkadaşıma global 3.0.1 sürümü geldi bataryanın çok hızlı tükendiğini ve kamera uygulamasına dinamik fotoğraf özelliği eklendiğini söyledigözümüz aydın.bana daha gelmedi. yükleyen arkadaşlar paylaşabilir mi deneyimlerini. batarya performansı nasıl?
Batarya gayet normal geldi bana herhangi bir sorun yok onun dışında daha akıcı başkada gözle görülür bir fark yok gibi birde ilginç bir şekilde xiaomi mesajlaşma uygulaması gelmiş sadecegözümüz aydın.bana daha gelmedi. yükleyen arkadaşlar paylaşabilir mi deneyimlerini. batarya performansı nasıl?