ŞiRvan kullanıcısının son içeriği

1. Ş

Yardım Orjinal Arama ve Mesajlaşma Uygulamasını Nasıl Yukleyebilirim

Selamun aleykum beyler... Mi 9t pro kullanicisiyim telefonumda Googlenin arama ve mesajlasma uygulamasi var.... Ben bunu silip orjinal mi arama mesajlasma uygulamasi yuklemek istiyrm yardkm ediniz...
  2. Ş

Yardım Mİ 9T Pro Bataryası Bozuldu Nerden Bulabilirim

Mİ 9T Pro Bataryası Nerden Bulabilirim... Beyler selamun aleykum. Yeni çıktıgı zaman yurtdısı mi 9t pro almıstım 1.5 ay kullandım oda birsey yapmadım. Lakin bataryası şişti bende bataryayı çıkarıp attım tele zarar vermesin diye. Yeni çıktıgı için Telefonun bataryası yoktu türkiyede aylardır...
  3. Ş

Soru Mi 9T Pro Orjinal Batarya Nerden Bulabilirim Arka Kapak Şişti -Yeni Telefon Arıza

Mi 9T Pro Orjinal Batarya Nerden Bulabilirim... Selamun aleykum arkadaşlar ben 2 aydan fazla oldu mi 9t pro kullanıyorum. Telefonla çok ugrasan biri değilim oyun oynamıyorum internete ve sosyal medyayada takılmıyorum pek kpss sınavdan dolayı... Telefonu sıfır orjinal açılmamış kutusundan aldım...
  4. Ş

Soru Mi 9T Pro Cİhazım Artık Çok Hızlı Şarj Oluyor 55Dk

Selamun aleykum kardeşlerim... Eskiye göre telefonum çık hızlı şarj oluyor artık yeni güncellemeyle... 2 aydan fazla oldu mi 9t pro kullanıyorum. Oyun oynamıyorum yoğun kullanmıyorum ortalama telefonu 2 gunde bir kendi orjinal şarj aletiyle şarj ediyorum. Telefondaki rom orjinal fabrika romu...
  5. Ş

Yardım Xiaomi Mi 9T Kılıf Önerisi

Dostum kılıf çıkardı lakin bitti stokta yok ben aldım Hepsiburada şuan kullanıyorum :)
  6. Ş

Yardım Xiaomi Mi 9T Kılıf Önerisi

Kılıf deyince tabikide spigen... Hepsiburada ya bak...
  7. Ş

Yardım Mi 9T Pro Orjinal Arama ve Mesajlaşma Uygulsmasi

Selamün aleyküm kardeşlerim. Ben daha önce mi 9t kullanıyordum sonra mi 9t proya geçtim lakin arama ve Mesajlaşma uygulaması farklı mi 9t gibi kendi Orjinal yazılımı değil. Arama ve Mesajlaşma mi 9t ptoda Googleye ait uygulamalar orjinallerini yüklemek istyrum nasıl yapabilirim varmı APK...
  8. Ş

Sohbet K20 pro yada Mİ9T Pro almak istiyorum

Dstm bende alırken araştırdım ikisi arasında kaldım k20 pronun 2gb Rami sadece fazla oda performansı etkilemez hissedilmeyecek kadar çok az fark olur k20pronun hiç bir artısı yok .... K20 pro almak mantıklı değil cunku sadece Çin pazarı için üretildi ve ülkemizde kullanılan bazı band...
  9. Ş

Yardım K20 PRO Şebeke yok hatası alıyorum

Dstm 2gb ram fazla diye k20 pro alıp baş ağrısı yapmaya değmez kırsalda dahada yasarsn band 20 hatası galiba ... Keşke mi 9t pro alsaydın bu skntiyi yasamazdin ... Bende alırken kararsz kalmıştım ama iyiki mi 9t pro almsm.
  10. Ş

Yardım Mi 9 T Pro Alma konusunda

Kardeşim garanti için okadar para vermeye değmez... Mi 9t pro 128gb kullanıyorum süper telefon çok hızlı... Full kutu 2450tl aldım Sahibinden...
  11. Ş

Yardım Ekran koruyucu Tavsiyesi

Ürün henüz elime ulaşmadı yarın ulaşacak geçen hafta mi 9t için istedim birebir uydu aynı cami mi 9t pro cihazım için istedim inşaallah uyar ... Aldığımız her cihaza dafoni Nano cam alırız gerçekten hakkını veriyor tabi biraz pahalli ama ... Türkiye'de satılıyor reklam olmasın diye adresi...
  12. Ş

İpucu Mi9t ve mi9t Pro ekran yapısı farklı.

Ürün yarın akşam elimde olacak bilgi veririm
  13. Ş

Soru Mi 9T Cihazımın Global Orijinal Olduğunu Nasıl Anlarım

Selamün aleyküm kardeşlerim. Geçen tavsiyelerinizi almistim telefon almak için Mi 9t pro 128gb aldım Bu cihazın global olduğunu birebir mi 9t pro olduğunu nasıl anlarım. Yani demek istediğim k20 proya bazıları mi9tpro romu atıp satıyorlar ondan merak ettim. İkincisi cpuz uygulamasını marketten...
  14. Ş

İpucu Mi9t ve mi9t Pro ekran yapısı farklı.

Abi nasıl olur ölçüler boyut bile aynı Ben dafoni cam 9t istedim pro cihazım için olmazmi simdi
  15. Ş

Yardım Ekran koruyucu Tavsiyesi

Kardeşim spigen ve dafoni üzerine cam koruyucu tanımıyorum biraz pahalli ama değiyor ... Ben mi 9t pro cihazım için dafoni Nano cam aldım spigen yoktu olsaydı onu alırdım :)
Üst Alt