Sirenia7 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Redmi Note 12 Pro 5g Global modeli var mı?

Arkadaşlar note 12 pro 5g modelini almayı düşünüyorum ama bir türlü globalini bulamadım. Sorduğum her satıcıda çin modeli var. Bu modelin global versiyonu yok mu?
  2. S

Yardım Düzgün çalışan kumanda uygulaması

Arkadaşlar merhaba, samsung tv ve next uydu alıcım var. Gerek telefonda yüklü gelen uygulamayı gerek play storeda bir sürü uygulama denedim ama bir türlü çalışmadı. Bu konuda öneriniz veya tavsiye edeceğiniz uygulama var mı
  3. S

Soru Endonezya roma google arama ve sms uygulaması kurulur mu

Spam engelleme özelliğinden dolayı google arama vs sms uygulamasını seviyorum. Sırf bu sebepten endonezya rom kurmuyorum. Acaba bir çözüm yolu var mıdır?
  4. S

Soru Redmi Note 10 Pro ısınmayan ROM önerisi

Hemen hemen tüm ROM'ları denedim ama genel bir ısınma sorunu yaşıyorum. Oyun vs oynamıyorum sadece sosyal medya ve günlük uygulamalar. Sırf bu yüzden artık telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Isınma sorunu olmayan ve pili iyi giden ROM öneriniz var mı? (şu an havalar aşırı sıcak biliyorum da...
  5. S

Soru CherishOS kullanan var mı?

Bu romu kullanan var mı? Deneyimleriniz nasıl?
  6. S

Soru Google arama uygulaması yeni sürüm

Arkadaşlar güncelleme gelmişti ikonlar aşağı alınmıştı, yanlışlıkla sessize alma olayı kalkmıştı çok iyi olmuştu. Miui14 sürümüne geçtiğimde eski haline döndü arama uygulaması. Bunu tekrar yeni sürüme nasıl getirebilirim? Play üzerinden güncelleme vs yaptım ama olmadı maalesef
  7. S

Soru Sürümler arası geçiş yaparken yedek alma

Arkadaşlar merhaba, şu an 12.0.6 sürümünü kullanıyorum. Daha güncel bir sürümü deneyip beğenmezsem geri döneceğim. Yalnız şöyle bir şey var uygulamaları tek tek yükleyip bütün ayarları yeniden yapmak istemiyorum. Sık sürüm değiştirdiğim için bu eziyet olmaya başladı artık. Kendi yedek...
  8. S

Soru 10s mi 11s mi?

Yarın yeni cihaz alacağım yurt dışı olarak. Hemen hemen fiyatları aynı. Benim için önemli olan kamera performansı oyun vs oynamıyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Fiyatları da aynı sayılır
  9. S

Yardım Sd kartı dahili hafıza olarak kullanma

Cihazım 64 gb, hafıza yetersiz geliyor o yüzden sd kartımı da dahili hafıza olarak kullanmak istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Global sürümdeyim 12.5.5
  10. S

Soru Memnun kaldığınız gcam var mı?

İnt, youtubeda bulduğum çoğu sürüm ve config dosyasını denedim ama düzgün verim alamadım. Sizin kullanıp memnun olduğunuz bir sürüm ve config dosyası varsa paylaşabilir misiniz?
  11. S

Yardım Note 10s android sistemi pili çok kullanıyor

Cihazı yeni aldım daha önce note 9 pro kullanıyordum. Pil detaylarına baktığım zaman android sisteminin çok fazla pil harcadığını gördüm. Test etmek için 2-3 sarj döngüsü boyunca denedim ama her seferinde android sistemi fazla pil tüketiyor ve sarjım hızlı bitiyor. Yardımcı olabilecek var mı...
  12. S

Soru Note 9 prodan geçmeye değer mi?

Elimde 6/64 9 pro var. Aslında herhangi bir sorunum yok. Note 10s ekranı ve stereo hoparlör olması aklımı çeliyor. Oyun falan hiç oynamam. En önemli özellik kamera. Kimi yerde 10s kamerası çok kötü diyorlar, kimileri de çok beğeniyor o yüzden kararsız kaldım kullanan arkadaşlara sormak istedim
  13. S

Soru Mi kumanda çalışmıyor

Arkadaşlar mi kumandayı bir türlü çalıştıramadım. Ne tv'de ne uyduda ne de mi boxda. Başka tel kamerası ile kontrol ettiğimde kızıl ötesi ışığı gözüküyor ama tepki vermiyor. Çözüm önerisi olan var mı
  14. S

Soru Miui 12 miui11 düşme

Eu rom 12 sürümleri memnun etmedi. O yüzden 11'e dönmek istiyorum. Twrpden yüklemeye çalıştığımda uptader proccesended with error 7 hatası aldım. Mi firm'den global 11 son sürümü indirdim flash ile yükledim onda da redmi yazısında sürekli reset atıyor. Nasıl 11'e düşebilirim?
  15. S

Soru Depolama diğer kısmı

Arkadaşlar cihazım 64 gb. Burada sürekli 10gb bi boyut var. Ne yaptıysam silemedim bundan nasıl kurtulabiliriz? Eskiden eu çok akıcıydı (1.5 sene önce falan kullanmıştım) şimdi çok hantal, takılıyor, sarj çok yiyor o yüzden global kullanıyorum. Yardımcı olabilecek var mı
Üst Alt