Rom 15 T Pro HyperOS 3

Sirenia7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi6
Konular
24
15t pro kullanıyorum, Whatsapp fotoğrafları galeride gözükmüyor. Gerekli tüm izinleri verdim ve kontrol ettim. Google fotoğraflar galeriye erişmesine izin verince gözüküyor fakat bu sefer de 2018den beri yedeklediğim tüm fotoğraflar cihaz galerisinde gözüküyor. Bunu istemiyorum. Google fotoğrafların galeri erişim iznini kaldırınca da whatsapp fotoğrafları gidiyor. Kafayı yemek üzereyim. Çözümünü bilen biri var mı?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
15t pro kullanıyorum, Whatsapp fotoğrafları galeride gözükmüyor. Gerekli tüm izinleri verdim ve kontrol ettim. Google fotoğraflar galeriye erişmesine izin verince gözüküyor fakat bu sefer de 2018den beri yedeklediğim tüm fotoğraflar cihaz galerisinde gözüküyor. Bunu istemiyorum. Google fotoğrafların galeri erişim iznini kaldırınca da whatsapp fotoğrafları gidiyor. Kafayı yemek üzereyim. Çözümünü bilen biri var mı?
Hyperos 3 güncellemesi sonrası bu durum oluştu. Galeriyi güncelleyince galeride görünür hale geliyor.

Bu güncel galeri .apk dosyasını kurup deneyin birde.

sezerc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
Arkadaşlar bazen 4 k 120 fps video çekerken ekranda pır pır yapma oluyor. Yazılımsal kayıt nedeniyle olma ihtimali var mıdır?
hyper os 3 mü kullanıyorsunuz ? pır pır derken tam nasıl oluyor ?

bendeki 15t pro da da kamerada geçen telefoto kamera ile yaklaşık 45X zoom ile fotoğraf çekerken çektiğim fotoğrafa bakmak için galeriye girdim. Telefonu başka bir yere çevirdim galeriden çıktım telefoto kamera kendi kendine 100X e kadar zoom yapıp yanılmıyorsam ana kameraya kadar durmadan gidip geliyordu kendi kendine gitti geldi. 5X veya 2X gibi ana lens numaralarına tıklamam da bu otomatik zoom u durduramadı. ana ekrana döndüğümde de aynı telefoto kamera lens hareketi devam etti. kamera uygulamasını tekrar açınca yine bu işlemin olduğunu gördüm. Son uygulamalar penceresinden kamera uygulamasını kapatınca problem ortadan kalktı. aynı hatayı tekrar etmek için benzer senaryoda galeriye girip çıkarak telefoto lensleri rastgele zoom değerlerinde 500 fotoğraf çekerek test ettim. aynı hatayı tekrar görmedim.

Diğer yandan dün akşam hafif loş ortamda evdeki odanın öbür ucundaki çiçeğe 0.6X den başlayıp 100X e kadar değişik zoom değerlerinde 20-30 fotoğraf çektim. Sonunda telefoto kameradan ana kameraya geçtiğimde ana kameradaki görüntünün titrediğini farkettim. telefon ekranı sallanıyor gibi hafif titreme vardı. Ultra geniş açı ve telefoto lense geçtiğimde titreme kalkıyor, ana lense geldiğimde titreme yeniden geliyordu. Hatta ellerimi bir yere dayayıp telefonu sabitleyip kontrol ettim, 30X yaptığımda titreme yokken 1X de sanki video çekiyorum da OIS olmayan telefonla yüyürüyormuşum gibi ekran görüntüsü titriyordu. Kamera uygulamasını kapatıp açında titreme kayboldu. kafaya takıp yine tüm lensleri rastgele zoom seviyelerinde kullandım. yaklaşık 200 foto çektim. bu hatayı göremedim.

Telefonu 9 aralıkta almıştım. Amazondan aldım TR garantili. Şu an hyperos 3.0.3 yüklü. Telefonu alınca hem aydınlık hem de karanlık ortamda tüm lensleri kullanarak yaklaşık 2000 e yakın foto çekmiştim. Şahane fotoğraflar çekiyordum. Bu farkettiğim problemler biraz canımı sıktı.

Yukarıda global rom için 3.0.8 versiyonundan bahsetilmiş. "Kamera Stabilitesi" diye bir düzeltme görünce merak ettim acaba bu genel bir problem mi ? hyperos 3 ile kamera problemi yaşayanlar var mı ?

Üst Alt