Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşağıda paylaştığım linkde Miui 12 Global rom listesi paylaşmışlar aralarında Mi8 EE (Ursa) var. Aslı astarı var mıdır sizce? indirip denemedim...
https://www.teknoburada.net/2020/05/20/miui-12-global-surumu-tanitildi-turkiye-icin-sevindirici-haberler-var/
Telefonum Mi8 Explorer Edition an itibarı ile son sürüm MIUI 11 kullanıyorum, fakat telefonumun global romu olmadığı için Xiaomi.eu sitesinin romlarını kullanmaktayım. Sayın Suat hocamızın çevirisini yaptığı romlardan. Telefonumu English (United States) olarak ayarladığım zaman Google Asistan ve...
Bende Mi8 Explorer Edition var. Bende 10.3 güncellemesi ile şarj problemi yaşamaya başladım. Güzel kısım bootloder kilidi problemim olmadığı için 10.2 ye geri dönücem bitti gitti.
Bende zamanında bu mesajın aynısını yazmıştım, bu forumda maalesef işler bu şekilde yürüyor. Kendiniz arayıp açılan konuları tek tek okuyarak sorununuzu çözmeniz lazım, yoksa gelip gelip link verip giderler. Bide bahaneleri var forum kirlenmesine. Bilen yazsın klavyenizde taksimetre mi var dedim...
Resmi rom kullanıcam diye telefonun kendisine ait olmayan romu kullanmak mantıklı geliyorsa dediğim gibi tercih sizin.
İlk attığım mesaja bakın bende resmi diye inat etmiştim, fakat bu inadımın manasız olduğunu fark ettim.
Çünkü EU rom resmi rom üzerine çoklu dil desteği eklemekten başka birşey...
Tüm özelliklerini kullanabileceğiniz Türkçe dil desteği olan ve telefonunuz için özel yapılmış bir rom varken farklı bir rom kullanmak için ısrar etmek isterseniz tabi ki kullanılabilir sonuçta telefon sizin istediğinizi yapabilirsiniz :)
By.TRabZonLu™ hocamın verdiği linkteki 10.1.2.0 versiyonu dün gece kurdum. Stabil Çin romu üzerine çoklu dil desteği ve Google hizmetlerinin eklenmiş hali zaten bir sıkıntı çekmezsiniz bu sürümde, deneyebilirsiniz. hunter07
Eu romu telefonun Güncelleyici kısmında güncelleyebilir miyim?
OTA olarak Eu romu indirmiyor artık onu biliyorum, kendim indirsem telefona atsam güncelleyici bölümünden güncelleme paketini göster seçeneğinden dosyayı gösterip güncellesem olur mu? yoksa TWRP den romu kurmam mı gerekiyor...