Sion kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Mi8 Explorer Edition Global Rom geldi mi yoksa??

ama bahsi geçen yerde global olduğu söyleniyor.. StreX
  2. S

Soru Mi8 Explorer Edition Global Rom geldi mi yoksa??

Aşağıda paylaştığım linkde Miui 12 Global rom listesi paylaşmışlar aralarında Mi8 EE (Ursa) var. Aslı astarı var mıdır sizce? indirip denemedim... https://www.teknoburada.net/2020/05/20/miui-12-global-surumu-tanitildi-turkiye-icin-sevindirici-haberler-var/
  3. S

Haber [17 Aralık] Google Türkçe Asistan Geldi. Aktif Etme Adımları Yazımızda

Telefonum Mi8 Explorer Edition an itibarı ile son sürüm MIUI 11 kullanıyorum, fakat telefonumun global romu olmadığı için Xiaomi.eu sitesinin romlarını kullanmaktayım. Sayın Suat hocamızın çevirisini yaptığı romlardan. Telefonumu English (United States) olarak ayarladığım zaman Google Asistan ve...
  4. S

Yardım 10.3.1.0 Güncellemesi Sonrası Şarj ve Isınma Sorunu

Bende Mi8 Explorer Edition var. Bende 10.3 güncellemesi ile şarj problemi yaşamaya başladım. Güzel kısım bootloder kilidi problemim olmadığı için 10.2 ye geri dönücem bitti gitti.
  5. S

Rom [Android 10] Mi 8 EE - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 ve v11.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Beta rom yerine stabil romu tercih edin. Beklemeye alma sorunu bende de var.
  6. S

Yardım Mi 8 EE Eski haline getirmek istiyorum.

Bende zamanında bu mesajın aynısını yazmıştım, bu forumda maalesef işler bu şekilde yürüyor. Kendiniz arayıp açılan konuları tek tek okuyarak sorununuzu çözmeniz lazım, yoksa gelip gelip link verip giderler. Bide bahaneleri var forum kirlenmesine. Bilen yazsın klavyenizde taksimetre mi var dedim...
  7. S

Rom [Android 10] Mi 8 EE - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 ve v11.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

EU rom mu yüklü Stabil çin rom mu yüklü? Ki aslında manasız bir soru oldu benimkisi çünkü iki halde de geçebilirsiniz.
  8. S

Eu rom nasıl Güncellenir

Önceden EU rom yüklüyse yani telefonda TWRP varsa atın telefonun içine zipli romu gösterin güncelleyiciden yükler kendisi. bende bir sıkıntı çıkmadı.
  9. S

Yardım Mi 8 Explorer Edition Global Rom Nasıl Yüklenir

Resmi rom kullanıcam diye telefonun kendisine ait olmayan romu kullanmak mantıklı geliyorsa dediğim gibi tercih sizin. İlk attığım mesaja bakın bende resmi diye inat etmiştim, fakat bu inadımın manasız olduğunu fark ettim. Çünkü EU rom resmi rom üzerine çoklu dil desteği eklemekten başka birşey...
  10. S

Tüm özelliklerini kullanabileceğiniz Türkçe dil desteği olan ve telefonunuz için özel yapılmış bir rom varken farklı bir rom kullanmak için ısrar etmek isterseniz tabi ki kullanılabilir sonuçta telefon sizin istediğinizi yapabilirsiniz :)
  11. S

By.TRabZonLu™ hocamın verdiği linkteki 10.1.2.0 versiyonu dün gece kurdum. Stabil Çin romu üzerine çoklu dil desteği ve Google hizmetlerinin eklenmiş hali zaten bir sıkıntı çekmezsiniz bu sürümde, deneyebilirsiniz. hunter07
  12. S

Telefonun kod isimleri farklı.. mi8ee ursa olarak geçiyor proyu equuleus olması lazım romlarının birbirine uyacağını sanmıyorum..
  13. S

By.TRabZonLu™ hocam stabil yeni sürüm güncelleyelim linkleri müsait olduğunda. Versiyon 10.1.2.0 Android 9 https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv10/xiaomi.eu_multi_MI8Explorer_V10.1.2.0.PEHCNFI_v10-9.zip/download
  14. S

Eu rom nasıl Güncellenir

Eu romu telefonun Güncelleyici kısmında güncelleyebilir miyim? OTA olarak Eu romu indirmiyor artık onu biliyorum, kendim indirsem telefona atsam güncelleyici bölümünden güncelleme paketini göster seçeneğinden dosyayı gösterip güncellesem olur mu? yoksa TWRP den romu kurmam mı gerekiyor...
  15. S

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Hatırlayıp etiketlediğin için teşekkürler bekliyordum..
Üst Alt