Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar. global kullanıyordum hiç bir custom rom yüklemedim şimdiye kadar. telefonu çok daha iyi çalışır hale getirebilecek rom hangisidir acaba şu an için?
aleyküm selam. benim ilk zamanlar gidip geliyordu, görmüyordu; bazen görüyordu. 1 hafta gitti hiç görmedi, 1 hafta sonra geldi bi kaç film attım; sonra hiç görmedi. görmemesinin yanında yavaş şarj oluyordu. %100'e 4 saatten fazla sürüyordu dolması. hızlı şarj işareti falan zaten çıkmıyordu. ilk...
Hocam type c portu değiştirmek istesem nasıl bir şey satın almalıyım? Bir bilginiz var mı, Xiaomi şarj soketi ile alakalı. Bazıları ürün yorumuna hızlı şarj çalışmıyor yazmış
Evde micro usb bir telefon var, asus zenfone 2 laser, bilgisayar onu görüyor, mi 8 lite cihazımı görmüyor. Şarj alıyor fakat, bağlantı ile ilgili hiçbir tepki yok.
Neden olabilir? Yükleyebildiğim driverları yükledim ama hiçbir tepki yok. Aygıt yöneticisinde sadece usb kısmında bilinmeyen aygıt...
Ya garantisi bitti, zaten distribütör garantisi yoktu. Şimdi ben bunu telefoncuya göstersem yaparım falan der içine eder. Ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası
Merhaba arkadaşlar.
Telefon bu sabah çok yavaş şarj almaya başladı. Qc 3.0 adaptörüm var, hızlı şarja geçip normal şarj arasında gidip geliyor. Hızlı şarjda devam etse de yavaş şarj oluyor.
Orijinal kablosunu taktım yine aynı. Böyle olunca genelde kapatıp açınca düzelirdi ama bu defa...
Bugün durup dururken ekranı kilitledi, kilit ekranı geldi tamamen kapandı, mi yazısı geldi, tekrar kapandı, tekrar mi ekranı geldi. Bu sırada MIUI yazısı gelmiyor. Bir süre sonra MIUI yazısı geldi, telefon açılmadan yine reset attı MIUI yazısında sürekli reset atmaya başladı. Fastboot moduna...
merhaba arkadaşlar.
rootlu rootsuz bir şekilde miui uygulamalarını kaldırmaya çalışıyorum fakat olmuyor. uygulama ile kaldırdım telefon boot ekranında kalıyor. rootsuz deniyorum, failur hatası veriyor.
kaldırmak istediklerim browser, music player ve mivideo. bunları tamamen kaldırmamın...