sinanoo kullanıcısının son içeriği

1. sinanoo

Yardım fastboot mode

merhaba arkadaşlar, cihazı fastboot moduna alınca ne yaptiysam pc algilamıyor, farklı kablolar, farklı bilgisayarlar denedim yine olmadı, soketi bile değiştirdim yine durum aynı. Enteresan olan durum recoveryden fastboot alınca görüyordu ama cihazın kendi fastboot modu görmüyor yardımcı...
  2. sinanoo

Çözüldü Boot Sorunu

Merhaba arkadaşlar, cihazda global rom var idi, recovery kurdum, 4 wipeden sonra hangi romu kurarsam kurayım telefon sürekli rom açılış ekranında kalıyor boot olmuyor yani yardımcı olur musunuz.
  3. sinanoo

Yardım Telefon açılmıyor

Merhaba arkadaşlar, telefonum mi logosunda kaldı, ne recovery moduna giriyor ne de fastboot yardımcı olabilecek var mı?
  4. sinanoo

Yardım Aosp romlarda mikrofon izni sorunu

Arkadaşlar android 10 tabanlı, aosp romlarda kullandığım bir kaç uygulama da mikrofon izni vermeme rağmen mikrofonu kullanamıyorum uygulama izni algilamiyor. Android 10 tabanlı MIUI veya Havoc Os'ta aynı uygulamalar sorun çıkartmıyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  5. sinanoo

Soru Pixel3rom..

Şarjı sömürüyor, geçmemek için en önemli sebep..
  6. sinanoo

Rom MIUI MS RoM 9.9.3 [Mi8-Mi9-Redmi K20Pro-Redmi Note 5]

Arkadaşlar 9.8.8 kurdum fakat şebeke felan gelmedi, sim görmüyor. Romu kuran arkadaşlar aynı sorunu yaşadı mı acaba? mi 8 kullanıyorum bu arada..
  7. sinanoo

Yardım Mi8 Batarya Performansı

Çin beta üzerine kurulu MIUI Ms kullanıyorum, güzel bir rom, tavsiye ederim.
  8. sinanoo

Yardım Mi8 Batarya Performansı

Pil efsane son güncelleme ile başka bir güzel oldu full mobile legends online oyun oynadım, resimlere bknz.
  9. sinanoo

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

teşekkürler)
  10. sinanoo

Buradaki TWRPyi flaşlayıp bir de öyle deneyin. Muhtemelen sorunun çözülecektir.
  11. sinanoo

TWRP değişmeniz lazım, kullandığınız cihazı söylerseniz size yardımcı olabilirim.
  12. sinanoo

Diğer [Ana Konu] Mi8 Kayıt Hakkında

Artık oluyor dediğiniz imei atılabiliyor mu? Atılabiliyorsa kim ve nasıl atıyor?
  13. sinanoo

Soru Xiaomi mi8 Rom Önerisi

Rom custom rom, romu geliştiren kişi ya da kişiler cuzzi bir miktar karşılığı aylık ya da senelik olmak üzere ota üzerinden haftalık güncelleme veriyor. Konuyu incele daha iyi fikir sahibi olursun.
  14. sinanoo

Soru Xiaomi mi8 Rom Önerisi

Miuipro MIUI çin beta sürümü üzerine kurulu bir çok özelleştirmesi olan bir yapıdır. Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 1555265652 Miuipro 9.3.7 sürümü bir süre kullandım gayet hoşuma gitmişti evet. Şuan MIUI eu betadayim şimdilik problem yok.
Üst Alt