sinanoo kullanıcısının son içeriği

1. sinanoo

Rom Poco X6 Pro İçin İlk AOSP Tabanlı Romlar Çıktı!

Vendor_boot.img dosyasını fastboottan su komutu girerek flashla.. komut " fastboot flash vendor_boot_ab vendor_boot.img" şeklinde..
  2. sinanoo

Soru POCO X6 Pro İçin Hangi ROM (EU'mu Elite'mi China'mı?)

miflash ile değil güzel kardeşim, klasörün içinde iki tane komut dosyası var. Gerekli yedeklerini aldıktan sonra telefonu fastboot moduna al ve clean flash olan dosyayı çalıştır, kendisi kuracaktır. Kurulum süresi boyunca telefona dokunma, hepsi bu kadar..
  3. sinanoo

Hayır direk fastboot ile kur , indirdikten sonra içinde mevcut zaten..
  4. sinanoo

android auto kullanmadığım için inan hiç bir fikrim yok.
  5. sinanoo

Linkteki romu da deneyimleme şansım oldu, Çin tabanlı bütün gereksiz uygulamalardan arındırılmış bir rom.. Belki hoşunuza gider. Buradan indirebilirsiniz..
  6. sinanoo

Benim bildiğim, adam işi gücü bırakmış uğraşıyor.. Yakın zamanda bütün sorunları çözecektir. Android 15 üzerine de bir proje var. Hatta dün eng rom yayınladılar yavaş yavaş bütün güzel romlari paylaşırlar..
  7. sinanoo

Bu telefonda donanım çok güzel fakat hyperos arayüzü yine bildiğimiz gibi belli bir stabiliteyi bir türlü yakalayamadı. Bütün romları denemiş biri olarak söylüyorum bu tür işlerle haşır neşir isen şayet aosp romlara yönel. MTK cihazlara aosp rom nadir karşılaşılan bir durum fakat adamlar...
  8. sinanoo

Yardım Günccelleme hakkında bilgi

pasaport kayıtlı iseniz şayet, ayarlardan direk telefonu güncelleyebilirsiniz sorun olmaz.
  9. sinanoo

Yardım 11 Ultra TWRP Modda Rom Yukleme Hatasi. Yardim

Wipe - Format Data bölümüne tıkla gelen bölümde klavye ile yes yazıp onayla yani dahili hafızayı komple sil reeboot recovery yap (recoveryden çıkıp tekrar gir ) dahili hafıza görünür.
  10. sinanoo

Rom Mi 12T PRO Twrp (diting)

Xiaomi eu fastboot romunu kurduğumuzda twrp otomatik olarak kuruluyor problemsizde çalışıyor bilginize..
  11. sinanoo

Soru Vodafone İnternet paylaşımı

Easytether ile sınırsız paylaşım yapabilirsin arkadaşım Hotspot kotandan düşmeden.. Free sürümü hız limiti koyuyor, pro olanı kur sınır yok, blueetoth ile direk paylaşım yapabiliyorsun ya da bilgisayara uygulama aracılığı ile usb den paylaşım yapabiliyorsun, bilgisayardan da wifi hostspot...
  12. sinanoo

Yardım K30 usb gormuyor

.
  13. sinanoo

Yardım fastboot mode

Edl modda bilgisayar cihazı gördü, yetkili hesap ile müdahale edildi. Çözüldü yani konu kapanabilir, teşekkürler.
  14. sinanoo

Yardım K30 usb gormuyor

Hocam çözebildiniz mi ? çözdüyseniz bizimle paylaşır mısınız şuan bende aynı durumdan muzdaribim telefon çöp mü oldu?
  15. sinanoo

Yardım fastboot mode

Onu da yaptım hemde defalarca yükledim de, bilgisayar algılamıyor. Algılasa herhangi bir şekilde çözerdim. Tamirciye verdim az önce donanımsal problemi var mı diye kontrol ediyor şuan inş çözer.
Üst Alt