Sinan polis kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Bilgisayara bağlanmıyor

Yaptım olmuyor bilgisayar USB tanınmayan cihaz diyor
  2. S

Yardım Bilgisayara bağlanmıyor

Mi 6 fabrika ayarlarına döndükten sonra bilgisayara bağlanmıyor başka bir bilgisayarda denedim olmuyor yeni mi 8 se aldım bilgisayara bağlandı mi 6 hala bağlanmıyor büyük ihtimalle autron dosyası silinmiş olmalı yardım lütfen
  3. S

Yardım usb driver

Yaptım onu da denedim olmadı
  4. S

Yardım usb driver

Denedim bilgisayara format attım diğer bilgisayar larda denedim ama olmadı
  5. S

Yardım usb driver

xiaomi mi 6 cep telefonumu bilgisayara bağladım ve yazılım yüklemesi gibi her işimi yaptım. Bir süre sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürmek zorunda kaldım. Şimdi telefonu bilgisayara bağladığımda tanınmayan cihaz diyor. Bilgisayarda zaten her türlü yazılım vardı ancak telefon kafayı...
  6. S

Yardım mi 6 bilgisayar bağlantı

telefonu bilgisayarda ilk aldığımda nasıl yaptıysam kilildini açtım ve developer sürümünü kurdum sonra bir sebepten fabrika ayarına döndüm ve telefon gitti önce hangi bilgisayara bağlarsam bağlayım hemen bilgisayar görüyordu fabrika ayarlarına döndükten sonra hiç bir bilgisayar telefonu...
  7. S

kasma donma takılma

Güncelleme sayfasında rom seçerken developer rom seçin telefona indirin. Telefonun güncelleme sayfasına girin üst kısımda 3 noktayı tıklayıp oradan güncelleme dosyasını seç deyip yeni indirdiğiniz dosyayı yükleyin sorunlar tamamen olmasa da yüksek oranda çözülür
  8. S

Mi 6 oreo kullaniyorum

Trolleme değil inanın uykularim kaçtı bu kadar yazılım çokluğu bilgi kirliliğine neden oluyor şunu asla unutmamak gerekir telefon ve bilgisayar üzerine asla herşeyi biliyorum demem diyene inanmam bu telefonu 2 aydır çözmeye çalıştım her seferinde sıkıntı kilit hata okuyom evet olabilir deyip...
  9. S

Mi 6 oreo kullaniyorum

Tşk ederim dostum sayende kurtuldum kabuslardan sabahlara kadar uyuyamiyordum
  10. S

Mi 6 oreo kullaniyorum

Arkadaşım son dakikada bana gelen yardım sayesinde ben kurtuldum umarım herkese faydası olur telefonunun yedeğini al ve telefonundan developer modunu indirip telefonunu güncelle Cihaz guncellemeye gir kontrol ettiğinde güncel der o vakit yukarıda 3 noktayı tıkla güncelleme dosyasını seç de ve...
  11. S

Your SIM card is unactivated

Ben aynı olayı bir haftadır yapıyorum hala olmadı sizinki olursa yazın lütfen
  12. S

Mi 6 oreo kullaniyorum

Bilgisayar ve telefon kullanmayı bir siz biliyorsunuz mtp modunu pc suit ve diğer hepsini yaptım hatta inanın Google de aratın aynı hata çok sayıda kullanıcıda var çözümler paylaşılmış ancak malesef bir çözüm bir telefonda sorunu ortadan kaldırıyor diğer telefonda hiçbir faydası yok yapmayın ben...
  13. S

Mi 6 oreo kullaniyorum

Ben bunların hepsini yaptım enson aldığım hata resmi ekliyorum ayrıca forumda açılmış konu linki inceleyin Xiaomi Mi6
  14. S

kasma donma takılma

Ben forumda paylaştığım da bana sen telefondan ne anlarsın dediler halbuki aynı sorunu yaşayan bir ben değilim galiba
Üst Alt