Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba;
Mi 10t Pro Yurtdışı telefon aldım, ilk başlarda herhangi bir sorun yoktu. Ancak bir kaç ay sonra telefonun mikrofonunda sorunlar çıkmaya başladı, Daha sonra mikrofon arızalandı, sesim karşı tarafa gitmemeye başladı. şimdi de video çekmiyor video kısmına gelir gelmez telefon...
Arkadaşlar benim sorunum biraz değişik bunun önce whatsapptan olduğunu düşündüm ama ne yaptıysam gerekli ayarı bulamadım.
Whatsapp'ta bir ses kaydını dinlerken telefonda 2 saniyede bir sanki bildirim geliyormuş gibi ses geliyor ve titriyor. Aynı şey birine video gönderirken (upload edilirken) de...
Arkadaşlar telefonum mi9 eşime de redmi note 9s aldım. telefonun sinematik portre modunu baya bir sevdim ama mi9 da bu özellik yok bu modu mi9 da nasıl kullanabilirim?
Arkadaslar vodafone hat kullaniyorum. Arkadasimda samsung e7 var o da vodafone kullaniyor. Ancak arkadasimin bazen E bazen H+ cektigi yerde catir catir internete girerken benim xiaomi mi9 telefonum adeta can cekisiyor. Hicbir siteye baglanamiyorum. Bu neden kaynaklaniyor kafayi yicem.
ona nasıl bakacağım ki miflashla yaptım. craweL arkadaşın atmış olduğu dosyayı kurdum.
1566333741
flash all except storage dedim
1566333878
bu sefer "flash all except storage" değil de "flash all" yaparak flaslıyorum inşaallah bu şekilde düzelir.
1566335293
Bir daha ROM falan yüklemeye...
Ne yapacağımı bilmiyorum ki ekrana öylece bakıyorum. reboot a tıkladım bi kez tekrar aynı manü geldi ne olur yardım edin herkes kolay kolay yapıyor atılan herşeyi yaptım ama bana gelince böyle oluyor off.
Arkadaşlar olmadı. success yazısını gördüm. ancak telefon yeniden başladığında mi.com da kaldı ve Main Menu bölümüne girdi. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardım edin lütfen.
Arkadaşlar Merhaba,
Karanlık modunu aktifleştireyim diye telefona yanlışlıkla çin romu attım. MIUI versiyon şu şekilde:
Bl kilidi açık. Ancak önceden magisk yüklüydü. şimdi resimdeki gibi install seçeneği çıkıyor:
Herşey ingilizce oldu çince yazılar geliyor arada. Ben temiz kullanabileceğim...
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Ancak rom yükleme işini daha önce hiç yapmadım. Bunu yaptığım zaman tekrar imei atmam mı gerekiyor? Bir de rom atma ile ilgili forumda en kolay yararlanabileceğim yazıyı da bulabilirsem çok iyi olacak.
Merhabalar, 2 gün önce telefonuma imei için aldığım yere götürdüm. miui10 v10.2.16.0.PFACNXM (stable) yüklenmiş. Ancak daha önce karanlık modu kullanıyordum bu sürüme yükseltildkten sonra karanlık modunu ayarlarda bulamıyorum. Karanlık modunu nasıl geri getirebilirim?