signalll kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Bootloader Kilidi Açarken Bölge Hatası

Cevabınızı yeni gördüm evet aynen böyleymiş. Ben de uğraşmak istemediğim için cihazı global bir cihaz ile değiştirdim yine de teşekkür ederim. Bu arada geçmiş bayramınızı kutlarım.
  2. S

Evet bu sayede anlamış oldum. Teşekkür ederim ilginiz için. 1773235182 Yeni alma durumunda Global olduğuna arkasındaki etiketten emin olabiliyor muyuz? Benim cihazın etiketinde Çince yazılar varmış sebebini şuan anladım. Global olunca o yazılar olmuyor mu?
  3. S

Anlıyorum bilseydim hiç güncelleme yapmazdım daha önce IMEI atılmasından sonra HyperOS 1 den 2'ye güncellediğimde sorun olmamıştı ben de ona güvenmiştim. Anladığım kadarıyla alırken cihazın Global olup olmadığından iyice emin olmak lazım ben üzerindeki ROM'dan dolayı Global sanıyordum.
  4. S

Merhabalar. Dün cihazıma HyperOS 3 güncellemesi geldi. Güncellemeyi yapmayı deneyince güncelleme indirilip cihaz yeniden başladığı zaman boot menüye geçti ve sonra kendiliğinden normal bir şekilde açıldı. Ama açılınca güncelleme indirilemedi tarzında bir hata aldım. Birkaç kere bunu...
Üst Alt