- Adım
- Signal
- Cihazım
- ..
- Konular
- 1
Merhabalar. Dün cihazıma HyperOS 3 güncellemesi geldi. Güncellemeyi yapmayı deneyince güncelleme indirilip cihaz yeniden başladığı zaman boot menüye geçti ve sonra kendiliğinden normal bir şekilde açıldı. Ama açılınca güncelleme indirilemedi tarzında bir hata aldım. Birkaç kere bunu tekrarladıktan sonra yine olmadı ve bazı uygulamalarda İzin denetleyicisi devamlı duruyor hatası gelmeye başladı. Ben de eski cihazımda daha önce yaptığım gibi MiFlash ile rom atmayı denemeye karar verdim. Ancak cihazımda Global rom olmasına rağmen sanırım Çin cihazıymış ve Bootloader kilidini açmaya çalışırken Mi hesabı telefonunuzun satın alındığı bölgeyle uyuşmuyor gibi bir hata veriyor. Kilit açamadığım için de Rom atamıyorum. Not: Kilit açamayınca cihazı sıfırlayıp tekrar güncellemeyi denedim ama yine aynı hataları verdi ve İnceleme denetleyicisi sorunu da halen devam ediyor. Bunun bir çözümü yok mudur kilit bir şekilde açılabilir mi veya inceleme denetleyici olayından kurtulmanın bir yolu var mıdır? Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnceleme denetleyici değil İzin denetleyici aldığım hataMerhabalar. Dün cihazıma HyperOS 3 güncellemesi geldi. Güncellemeyi yapmayı deneyince güncelleme indirilip cihaz yeniden başladığı zaman boot menüye geçti ve sonra kendiliğinden normal bir şekilde açıldı. Ama açılınca güncelleme indirilemedi tarzında bir hata aldım. Birkaç kere bunu tekrarladıktan sonra yine olmadı ve bazı uygulamalarda İzin denetleyicisi devamlı duruyor hatası gelmeye başladı. Ben de eski cihazımda daha önce yaptığım gibi MiFlash ile rom atmayı denemeye karar verdim. Ancak cihazımda Global rom olmasına rağmen sanırım Çin cihazıymış ve Bootloader kilidini açmaya çalışırken Mi hesabı telefonunuzun satın alındığı bölgeyle uyuşmuyor gibi bir hata veriyor. Kilit açamadığım için de Rom atamıyorum. Not: Kilit açamayınca cihazı sıfırlayıp tekrar güncellemeyi denedim ama yine aynı hataları verdi ve İnceleme denetleyicisi sorunu da halen devam ediyor. Bunun bir çözümü yok mudur kilit bir şekilde açılabilir mi veya inceleme denetleyici olayından kurtulmanın bir yolu var mıdır? Teşekkürler.
Son düzenleme: