Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. uzun süren fiyat araştırmaları sonunda uygun (burası için) bir fiyatla mi9t sahibi olmaya karar verdim ve yarın telefonumu teslim alarak aranıza katılacağım. Ama Mİ konusunda tecrübem "0" ( Yazı ile= sıfır) telefon sıfır olacak ama sadece kutusu açılmış. Global versiyon...
Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Yani güvenilir bir telefoncu bulup alırsam herhangi bir sorun yaşamam. Konya da bu cihazı 2.200 tl ye satan var 128 GB.
1572534289
Bataryası ne kadar gidiyor?. Gerçi siz oyun oynuyorsunuz. Ben oyun oynamam telefonda . sosyal medya ve browserleri yoğun...
Herkese merhaba. Ben telefon dünyasından uzun zamandır kopuk yaşayan birisiyim. Aldığım telefonu 4-5 yıl kullanırım. Bu nedenle dönemin orta üst sınıf ve beni uzun yıllar idare edecek cihazlar almayu tercih ediyorum. eski telefonum artık beni bırakmak üzere. Bu nedenle başladığım arayış beni Mi...