sidar.ardaa kullanıcısının son içeriği

1. sidar.ardaa

MIUI 12.5 Poco X3 NFC YARDIM

Poco X3 NFC cihaz 12.0.7.0 android 10 takıldı kaldı herhangi manuel bir işlem yapmak istemiyorum güncelleme ota gelir mi acaba neden bu kadar gecikme var Endonezya romunda bilenler varsa yardımcı olur musunuz?
  2. sidar.ardaa

MIUI 12.5 Poco X3 NFC Güncelleme Gelmiyor

Poco X3 NFC Endonezya Rom Güncelleme Bana Gelmiyor 12.0.7.0 takıldı kaldı
  3. sidar.ardaa

MIUI 12.5 Poco X3 NFC Endonezya Yapımı 8/128

Poco X3 NFC Endonezya yapımı 8/128 cihazı 1 haftalık son sürüm MIUI 12.5 çıkmasına rağmen bana gelmedi twrp vs gibi yöntemler kullanmak istemiyorum ota gelir mi beklesem şu anda 12.0.7.0 yüklü aldığımda bu güncelleme vardı yaptım ama henüz 12.5 gelmedi bana
  4. sidar.ardaa

Rom Poco x3 nfc Endonezya rom güncelleme

Arkadaşlar ben poco x3 nfc cihazı alalı 10 falan oldu ilk aldığımda V12.0.7.0 güncellemesi geldi yükledim hâlâ 12.5 bekliyorum gelecek mi acaba bir bilginiz var var mı beklemeli miyim cihaz yeni alındığı için rom bu şekilde şu anda bende V12.0.7.0.QJGIDXM kararlı global android 10 yüklü
  5. sidar.ardaa

Rom Poco x3 nfc Indonesia rom

V12.0.7.0.QJGIDXM Poco x3 nfc Indonesia rom güncelleme gelmiyor nasıl güncelleme alırım lütfen yardım cihazımın arka jelatini üstünde made in Indonesia yazıyor ve bu şekilde bir rom yüklü V12.0.7.0.QJGIDXM global yazıyor ne yapmam lazım?
Üst Alt