Rom Poco x3 nfc Indonesia rom

sidar.ardaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sidar
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
5
V12.0.7.0.QJGIDXM Poco x3 nfc Indonesia rom güncelleme gelmiyor nasıl güncelleme alırım lütfen yardım cihazımın arka jelatini üstünde made in Indonesia yazıyor ve bu şekilde bir rom yüklü V12.0.7.0.QJGIDXM global yazıyor ne yapmam lazım?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Boot kilidi açarak twrp yüklerseniz, onun üzerinden dilediğiniz romu yüklersiniz. Yada cihaz için önerilen güncelleme dosyasını manuel indirip, cihaz içindeki güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz.

sidar.ardaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sidar
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
5
Boot kilidi açarak twrp yüklerseniz, onun üzerinden dilediğiniz romu yüklersiniz. Yada cihaz için önerilen güncelleme dosyasını manuel indirip, cihaz içindeki güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz.
Manuel yapıyorum kararlı rom yüklenmiyor uyarısı veriyor benim yapı numaram bu şekilde V12.0.7.0.QJGIDXM iki farklı Endonezya romu gösteriyor daire içine aldığım en son sürüm Endonezya romu ama birde listede farklı yapı numarası var Q ile başlayan bende o sürüm şu anda neden ilk sıradakini yükleyemiyorum 🥺🥺

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-11-26-19-33-29-702_com.android.chrome_mh1637944481518.jpg
    Screenshot_2021-11-26-19-33-29-702_com.android.chrome_mh1637944481518.jpg
    531,8 KB · Görüntüleme: 7

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Fastboot üzerinden geçiş yapmayı denediniz mi. Aşağıdaki konuyu uygulamaya çalışın.

Neptün'ün oğlu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
3
Ben de aynı roma global romdan geçmiştim. İlk geçtiğim zaman 12.5 güncellemesi gelmişti, yapmadım. Şimdi kontrol ettim güncelleme gözükmüyor. Geri mi çektiler acaba?

sidar.ardaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sidar
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
5
Fastboot üzerinden geçiş yapmayı denediniz mi. Aşağıdaki konuyu uygulamaya çalışın.

Bende pc yok internet cafede yapabilir miyim bu işlemleri?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aynı roma global romdan geçmiştim. İlk geçtiğim zaman 12.5 güncellemesi gelmişti, yapmadım. Şimdi kontrol ettim güncelleme gözükmüyor. Geri mi çektiler acaba?
Hangi romdu sizin ki Q ile mi başlıyordu ve şu anda hangi romdasınız benim bildiğim Q ile başlayan rom güncelleme almıyor nasıl yaptınız bende yapabilir miyim?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Bende pc yok internet cafede yapabilir miyim bu işlemleri?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi romdu sizin ki Q ile mi başlıyordu ve şu anda hangi romdasınız benim bildiğim Q ile başlayan rom güncelleme almıyor nasıl yaptınız bende yapabilir miyim?
Eğer İnternet cafe uygulama yüklemeye izin veriyorsa yapabilirsiniz. Birkaç driver yüklemeniz gerekiyor

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Nasıl bulurum acaba ve herhangi bir kilit açık olmalı mı telefonda?
Üstteki konuda boot kilidi kapalı cihazlar için bir yöntem var ancak denemeniz gerekiyor. Fastboot romu indirmeli (tgz uzantılı), driverları yüklemeli, mi flash uygulamasını yüklemelisiniz.

sidar.ardaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sidar
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
5
Üstteki konuda boot kilidi kapalı cihazlar için bir yöntem var ancak denemeniz gerekiyor. Fastboot romu indirmeli (tgz uzantılı), driverları yüklemeli, mi flash uygulamasını yüklemelisiniz.
Güncelleme bana oto gelmez mi çünkü cihazı yeni aldım V12.0.7.0 güncellemesi geldi güncelledim cihazı alalı 10 gün falan oldu

Üst Alt